Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 213
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • При децата ми
Ами в момента ми е и по-светла от на снимката. Не знам дали си въобразявам, но слагах два пъти амла и не е така рижа - не си въобразяваш - амлата тушира червеното / рижото. Корените са ми много тъмно кестеняви към черни. Май ще бъде най-добре да купя боята и да пробвам на един кичур. - това е добра идея, но и без проба според мен, щом косата ти е много тъмнокестенява няма да има проблем със сливането на цвета  Peace
А тези бои на хеннафокс изсушават ли и ако ако да - проблем ли ще бъда да сложа вътре масла - Понякога - да, къната може да доведе до изсушаване първоначално, но след 1-2 измивания състоянието на косата се нормализира, но не е проблем да сложиш масла - аз винаги така съм процедирала?

Не е ли проблем!? Аз винаги съм знаела, че маслата свалят боята. Rolling Eyes Точно поради тази причина аз не сложих масла, а иначе ми се искаше да сложа.

# 121
  • В полите на Пирин планина
Аз поне не съм наблюдавала по-слабо оцветяване при добавяне на масла в сместа за боядисване.

# 122
И аз знам, че свалят боята, но нали това са билкови бои  Flutter едва ли се повлияват като другите

# 123
И аз знам, че свалят боята, но нали това са билкови бои  Flutter едва ли се повлияват като другите

Аз сега се правя руса и редовно ползвам масла. Може би, ако се прави маска с нагряване тя сваля малко повече цвета, но иначе - няма проблем. Аз дори и при самото боядисване слагам масло в боята, с цел да е по-щадяща и дори мажа някои кичурчета, които са ми по-светли и не искам да се повлияят от боядисването.

# 124
Хриспа, беше споменала, че си станала медено-рижава от златисторусата боя, можеш ли да качиш снимки?

# 125
А дали една опаковка от готовите бои ще ми е достатъчна?
За амлата знаех, че тушира червеното, аз и за това я купих, но не предполагах, че ще има незабавен ефект Simple Smile Сега видях, че освен светло и тъмно има и само  кестеняв и се чудя м/у него и светло кестенявия цвят, но предполагам, че при наслагването ще се потъмни допълнително  Rolling Eyes Дали ще е подходящо да сложа и малко от нея в боята, за да избегна червен оттенък?

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 15:53 от Poliiii

# 126
А дали една опаковка от готовите бои ще ми е достатъчна?
За амлата знаех, че тушира червеното, аз и за това я купих, но не предполагах, че ще има незабавен ефект Simple Smile Сега видях, че освен светло и тъмно има и само  кестеняв и се чудя м/у него и светло кестенявия цвят, но предполагам, че при наслагването ще се потъмни допълнително - да потъмнява се след неколкократни апликации Rolling Eyes Дали ще е подходящо да сложа и малко от нея в боята - да, няма проблем, за да избегна червен оттенък?

# 127
Lady Brinne, много благодаря за отзивчивостта   bouquet
Би ли стигнала една опаковка за моята дължина?

# 128
Lady Brinne, много благодаря за отзивчивостта   bouquet
Би ли стигнала една опаковка за моята дължина?

Да.

# 129
  • The point of no return
И аз не мисля, че маслата свалят къната за разлика от хумата.

Онзи ден се къносах и хвана доста добре. Оставих къната да се окислява на стайна температура около 2 дни, после прибрах в хладилника и се правих на следващия ден. Още не съм измила с шампоан, да видим какво ще стане след това.

# 130
  • Пловдив
Roya това не е ли прекалено дърго време да се окислява къната. Аз това, което съм чела из форумите е било 5-6 часа. Как ти се получава като е стояла толкова много отвън?

# 131
Roya това не е ли прекалено дърго време да се окислява къната. Аз това, което съм чела из форумите е било 5-6 часа. Как ти се получава като е стояла толкова много отвън?

Максимум до 12 часа, а после се замразява, ако не се апликира, за да се спре оксидацията. Цветът на косата се променя и след измиване - до 2-3 дни придобива "крайният" вариант, защото също оксидира, т.е. леко се матира и става по-малко ярък.

# 132
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Правите ли си маски с индийските билки?  Бихте ли споделили какви и каква е косата ви Simple Smile

# 133
  • София
Как се маха черна къна?

# 134
Как се маха черна къна?

Черна къна няма - индигото оцветява в черно.

Повечето хора казват - маха се само с ножица ... Можеш да пробваш с маска с витамин С.

Общи условия

Активация на акаунт