Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 339
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 810
Опитах се да си представя вежди "шпиц" Joy Joy

Ето ги.  Mr. Green

Скрит текст:

# 811
# 812
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Чек. Само си я представих с тия вежди - дето всеки миг ще излетят от лицето й... Joy Joy

Пека боб. Нали постен ден днес. Обаче мъжът ми иска с наденичка. Било "стар кокал с ученичка" - някакъв войнишки жаргон. Приятно вспомнить Joy Joy

# 813
Искам да питам, че тук по- ги разбирате нещата...сега като раждала и кърмила трябва ли да ходя на профилактични при мамолог и на колко време? Преди две години исках да ида, но като записвах час ми казаха , че само на раждали жени правили преглед.

# 814
Здравейте! Много хубави яйца и козунаци видях. Не бях виждала боядисани патпъдъчи. Ми те много готини Нино. И аз ще ходя да купя. Утре ще боядисвам.
Минах под масата три пъти. Ама сложили една ниска, едва минавах.

# 815
  • София
Искам да питам, че тук по- ги разбирате нещата...сега като раждала и кърмила трябва ли да ходя на профилактични при мамолог и на колко време? Преди две години исках да ида, но като записвах час ми казаха , че само на раждали жени правили преглед.
Не знам защо са ти казали, че на мамолог се ходи само след раждане Rolling Eyes
Веднъж годишно след като спреш да кърмиш. Ще ти правят прегледи чрез палпация и ехографски преглед. Мамография се прави само при съмнения за нещо по-сериозно или при по-висока възраст (над 40 ако не бъркам)

# 816
Благодаря, Онна  Hug те ме питаха за години и може и за тва да са ме отрязали, ама да ми бяха казали поне  Crossing Arms

# 817
  • София
Благодаря, Онна  Hug те ме питаха за години и може и за тва да са ме отрязали, ама да ми бяха казали поне  Crossing Arms
По принцип на мамолог те праща гинеколог... ако ще минаваш по Здравна каса за прегледа. Личният лекар ти дава направление за гинеколог, а той от своя страна те праща на мамолог Peace

# 818
Здравейте! Много хубави яйца и козунаци видях. Не бях виждала боядисани патпъдъчи. Ми те много готини Нино. И аз ще ходя да купя. Утре ще боядисвам.
Минах под масата три пъти. Ама сложили една ниска, едва минавах.

Много са хубави и стават много ярки. На снимката нищо не е! Не се вижда добре, аз с телефон снимам всичко. Освен това са супер вкусни, лесно се белят и ги бухаш целички в зелената салата  Animal Pig

# 819
Добър ден и от мен на Разпети Петък ! Първият слънчев от доста време насам и дано и занапред да е така.
  Гледах до ранни зори филми / сръбският "Буре барут" / и аз дето в последно време заспивам на дори най - хвалените филм стоях ококорена до ранни зори .Уникален филм е. После си пуснах ,един френски исторически "Анжелик,маркизата на ангелите" и сега го догледах и накрая пише край на 1 -ва част ,а никъде не откривам инфо за втора така  newsm78 /.
  Имам най-прекрасната баба на света , в 11ч ми се обади и ми стопли сърцето, добре да знаеш,че някъде там има някой ,който мисли за теб  Hug После си поплаках. Благодаря ти мило бабче. Да си ми живо и здраво дълги години./ Татко страшно много ми липсва, звънеше ми и той всеки ден и то през час ,даже беше досадно понякога ,но сега си го искам обратно ....../.
 Искам това лято да успея да ида по родните си места и да усетя аромата им , да видя залезите и изгревите. Звездите там са най -красиви. / Не само мое мнение - който е идвал го е споделял - уникални звездни нощи - все едно си в обсерватория . Лятото цели нощи сме вървели навън под звездите. Залезите също са изключителни. /
    Липсва ми карането на колело. / За съжаление нямам вече ./  Аз дето се вика преди да проходя можех да карам колело.
   Жади не мисля ,че е правилно това дето са ти казали за мамолога.
  Моя колежка и приятелка беше оперирана от рак на гърдата и си го беше открила като момиче / и то при доста странни обстоятелства . Била на гости у леля си и говорели за някакво момиче с такава диагноза и колко непредвидимо е. Вечерта в банята решила да се провери сама и си открила бучка. /. Когато се запознах с нея бяха минали години от операцията уж без рецедиви. В тази година тя ходи на профилактични прегледи и беше доста притеснена ,успокоиха я ,че всичко е наред . Месец след това напуснах работа. Лятото си писахме и бяха й открили рак / гинекологичен/ . То тъпите лекари тук бяха й обяснили ,че влиза в менопауза - ранна. Почина на другата пролет ,научих от позната.
  Искам да кажа ,че по-позитивен и усмихнат човек от нея не бях срещала . Носеше такъв заряд - само с поглед можеше да те накара да се чувстваш добре.  Още виждам тези очи и тази усмивка.
  Радвам се ,че хора като нея са били поне за малко част от живота ми. Това обогатява и надгражда .
  Севи ,където и да си сега още пазя спомена за теб и се радвам ,че съм те познавала.
  Извинявам се за дългият пост. Днес ми е едно такова -объркано ,меланхолично ,ревливо .

# 820

Жади не мисля ,че е правилно това дето са ти казали за мамолога.
  Моя колежка и приятелка беше оперирана от рак на гърдата и си го беше открила като момиче / и то при доста странни обстоятелства . Била на гости у леля си и говорели за някакво момиче с такава диагноза и колко непредвидимо е. Вечерта в банята решила да се провери сама и си открила бучка. /. Когато се запознах с нея бяха минали години от операцията уж без рецедиви. В тази година тя ходи на профилактични прегледи и беше доста притеснена ,успокоиха я ,че всичко е наред . Месец след това напуснах работа. Лятото си писахме и бяха й открили рак / гинекологичен/ . То тъпите лекари тук бяха й обяснили ,че влиза в менопауза - ранна. Почина на другата пролет ,научих от позната.
  Искам да кажа ,че по-позитивен и усмихнат човек от нея не бях срещала . Носеше такъв заряд - само с поглед можеше да те накара да се чувстваш добре.  Още виждам тези очи и тази усмивка.
  Радвам се ,че хора като нея са били поне за малко част от живота ми. Това обогатява и надгражда .
  Севи ,където и да си сега още пазя спомена за теб и се радвам ,че съм те познавала.
  Извинявам се за дългият пост. Днес ми е едно такова -объркано ,меланхолично ,ревливо .

Тази твоя позната е била генетично обременена, точно като Анежелина Жоли. BRCA1 или BRCA2.

# 821
Софи ,не мисля ,че е така .
  Просто се сетих за човек ,който беше - не визирах болестите.
  Тя не беше се омъжила. Имаше протеза на гърдите и го приемаше не като карма . Беше рядко срещан лъчезарен и добър човек. Това е важно. Какво е оставила в мен ,как ме е докоснала . Усещам я още жива ,частица от нея е в мен. Когато ми е най -тежко виждам тези лъчезарни сини очи как греят и се усмихват. Животворна сила имаше в тази жена. Това е важно.

# 822
Софи ,не мисля ,че е така .
  Просто се сетих за човек ,който беше - не визирах болестите.
  Тя не беше се омъжила. Имаше протеза на гърдите и го приемаше не като карма . Беше рядко срещан лъчезарен и добър човек. Това е важно. Какво е оставила в мен ,как ме е докоснала . Усещам я още жива ,частица от нея е в мен. Когато ми е най -тежко виждам тези лъчезарни сини очи как греят и се усмихват. Животворна сила имаше в тази жена. Това е важно.

Ами щом е била с рак на мл. жлеза, проявил се в ранна възраст + овариален най-вероятно е генетично детерминирано. Иначе те разбрах.

# 823
Като чуя рак и нещо в мен се обръща...

Вчера се възползвах и аз най-накрая от офертите в Лидл, сдобих се с миксер. Съвсем прост, с два вида бъркалки, баш като на майка ми, дето кара с него откакто се помня. И формички за мъфини взех, сега ще търся рецепти и уикенда ако не козуначените бретцели, то поне някакви мъфини ще забъркаме с детето.

Искам да кажа, че на дърти години ми се "доигра" балет. Сега се чудя... възможно ли е да има някаква школа за балет за възрастни, начинаещи newsm78. Ако няма, ще направя.

Аз не съм от най-редовните тук, обаче Белинда сякаш се изгуби напоследък  newsm78

# 824
  • Варна
Благодаря пак за препоръките.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт