Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 342
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 825
  • Euskal Herria
Ех, как си личи, че празниците са почнали... Темата едва-едва помръдва  Grinning.

# 826
Споделям ви една снимка, на която много се смях - тематична е.

# 827
И аз я видях снимката, много забавна.

Направихме  си разходка, най после  хубаво  време.
Утре  пак  ще меся  козунаци, че за  неделя няма  да  останат. Simple Smile

# 828
Вчера правих едни кифлички и днес усетят -ухаят на кифлите от моето детство . Следващият път ще повиша малко захарта и ще си направя макови кифлички / спомен от студентските ми години - страхотни козуначни кифли с маково семе отгоре обожавах ги / Благоевград - един от любимите ми градове./

# 829
  • София
Да ви покажа един, гримиран от сестра си. Решен е в така актуалния за сезона зелен цвят. Творческият порив бе безжалостно стопиран, тъкмо след като приключи с контурирането и щеше да го запълва плътно с цвят  Sunglasses
Скрит текст:

# 830
Онна , моделът е прекрасен,но и гримьорката има талант  Heart Eyes

# 831
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да кажа, че ходих малко на пазар. В кварталното магазинче тъкмо посегнах към пресния лук и смениха цената от 39 ст. на 59 ст., много ме досмеша.
Обаче забравих да взема шипков мармелад за козунака, та трябва пак да излизам.

На пазара Кр. село по-добрите търговци са циганите - любезни са, дават ти да си избереш и не те лъжат в кантара. Българите са груби, арогантни и надменни, не дават да избираш и те гледат лошо, ако не купиш. Съвсем далече са от определението "търговец".
"Търговия е, когато са доволни и двете страни. Когато едната страна е недоволна, не е търговия, а измама."

# 832
Онна, страхотен е малкия и какви очи има - уникални.

# 833
Скрит текст:

обожавам тази песен / и мюзикъла/ .
 и руската също
Скрит текст:

Онна имаш прекрасно момченце - истински малък принц.

# 834
Она, малкия е прекрасен  Heart Eyes

Почваме с мъжа ми да месим козунак, стискайте палци  Mr. Green

# 835
Онна, много добър грим. Simple Smile

Аз  не  мога  да  измисля  какво да приготвя за обяд за РД си...както и каква торта.  Яде ми се нещо леко...с малини...1блат и много крем вероятно с желатин. Simple Smile
А вечерта ше се черпим в танцовата  група...ще им направя  едни страхотни мъфини.

# 836
  • София
Мерси за хубавите думи, момичета  Heart Eyes

И моите козунаци се месят в момента. Да видим какво ще се получи. Утре ще направя още едни.

Сесил, аз съм си включила тази торта в списъка за правене в бъдеще.

# 837
  • Euskal Herria
Не успях да видя момчета на Онна.
Сесили, аз правих чийзкейк/тарта де кесо/ с малини (рецептата е записана от Бубанка). Тази торта и другата с трите вида шоколад са тортите, които най-често правя. Вкъщи ги харесват най-много.
От направените козунаци опитах само рулото. Била съм щедра със захарта отгоре, на вкус е добро. Да видим какви ще са самите козунаци. Засега не ми дават да ги опитам  Mr. Green. Притеснявам се само, че доста късно ги опаковах с найлон и малко като че ли са по-твърди. Ама ще се изядат.

# 838
Онна, видях я преди  няколко  дни...но голяма разправия. Simple Smile

# 839
Изпуснах на Онна снимките! Ама това е защото се поразходих 3 часа със зълвето  Flutter
Вярно, че темата върви вяло, сигурно въртите дроб сърмите вече  Twisted Evil
Белинда наистина изчезна, също и Цвети26 и Одри  Sad и Миша...

Общи условия

Активация на акаунт