Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 454
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 300
Честит юбилей на баща ти, Нино! Здрав да ви бъде и опора като онзи бор в двора!   bouquet

Много хубаво би било човек да може да си избира дали да блокира разни потребители.

# 301
Белла, да се оправяш бързо! Hug

Нино, да е жив и здрав татко ти!  bouquet

Четох в темата за третото дете. Много неприятно спречкване! Андариел постоянно се зъби на някой съм забелязала. То всеки сигурно е имал моменти, ама при нея е редовно. А една съвсем неконфликтна потребителка беше споменала, че я познава на живо и че била много готина и нищо общо с такъв образ, който показва из форумите.

Акаша, не познавам на живо Андариел, но от виртуалното ми общуване с нея съм останала с прекрасни впечатления. Просто има навика да пише по подробно и оставя впечатление, че поучава. Тя винаги казва "това е моето мнение", но когато пише се старае да се обоснове с неща които е научила и изглежда малко "образователно". Всъщност според мен тя уважава опонентите си и спори обосновано. Естествено всеки един от нас излиза от личната си гледна точка, която не винаги съвпада с тази на хората с които общуваме и може да намери подкрепящи неговата теория факти.
Аз като едно много диво същество бях много безкомпромисна към хора, чиито мнения не съвпадаха с моето. Най-ценното което научих е, че мога да харесам и хора, с които не сме на едно мнение по някои въпроси.
Подобни дразги се случват в по-сериозни теми, за това и тук няма такива често, защото си говорим общи приказки и не се напрягаме, но когато се включиш в тема, по която имаш категорично мнение го отстояваш. Лошото е, че ни е трудно да приемем, че има и други гледни точки. Много малко сфери в живита са черно-бели и има правилно и грешно, или поне е трудно за кратък период да се определи дали решението е правилно. За това има емпирични изследвания, които да дадат някакви насоки, ама и те не са панацея за всеки отделен случай.

# 302
  • София
Явно е имало метено в тази тема, защото аз също не видях нищо толкова страшно да е казала Анди. Сега прочетох Чек, че е имало метла, това може би обяснява нещата.

# 303
Тя винаги казва "това е моето мнение", но когато пише се старае да се обоснове с неща които е научила и изглежда малко "образователно". Всъщност според мен тя уважава опонентите си и спори обосновано.

Да, много обосновано спори вчера и снощи и постоянно повтаряше, че това е само нейното мнение.  Crazy Обоснована и въздържана беше дори като ми обясни, че синът ми е кандидатствал след седми клас в Морско училище, а дъщеря ми добре че съм я завела в чужбина, защото иначе нямало да бъде приета в средата на нейните.  Mr. Green "Не ФърФиш!", "не си в час", "ти полудя ли?" и подобни са просто непознати и напълно недопустими изразни средства за нея.  Outta Joint Но така е като ние завършилите АЕГ и отгледали по едно дете поне си нямаме хабер от гимназии, само Андариел с УПК-то има. И сме лоши майки, защото работим, а не седим в къщи да наливаме знания и да теглим кредити за да дадем светло бъдеще на децата си!
Спирам, но ще помоля да не ми се обяснява права ли съм или крива. Голям човек съм, имам глава на раменете си с доказано количество акъл в нея и мога да преценявам действията си и да нося отговорност за тях.

# 304
  • София
Тонка, то след това чакане оставаше и медии да допуснете, то ако не го тествате на момента ще е срамота Simple Smile.
Даунче, вече предупредих милото, че за довечера ще впрегна цялата си пластичност на която съм способна.  Joy

Не съм чела темата за трите деца, ще й хвърля едно око. Не знаех, че може да има спорове. Аз си мислех, че е нещо от рода на "Какво мислите за онези, които имат 3 деца". Ами какво да мисля - радвам им се, най-вече като имат възможност да си ги гледат прекрасно. И аз исках да имам толкова. Че какво им е на Онна и Янтра (за тях се сетих, сигурно има и още доста). Така като ги чета, надали децата им са лишени от нещо.

# 305
Нино, честит юбилей на баща ти.

Черешката направи изключително грозно впечатление с изказванията си, а с пуснатата тема още повече. Да демонстрираш, че си любовница на някого с такава безпардонност е адски глупаво.

Андариел хич не уважава опонентите си и спори много грозно. Отдавна не влизам в пререкания с нея, безсмислено е.

# 306
Чек, не мога да разбера защо реагира така в онази тема, ама честно. Нищо не е казала Андариел, което да не е вярно за голям процент от хората в София и по-големите градове.

Напротив, каза много други неща. Не знам дали си следила на живо, но половината е изметено, друго стои, но може би се е загубила нишката. Аз си разбирам защо реагирах, и вярвай ми реагирах много умерено в сравнение със степента на яд, която ми докара. Няма повече да я коментирам, само се надявам да е разбрала много ясно, че ще трябва да стои надалеч.
п.п. Изобщо не ме вълнуват уроците и даже дума не бях написала за тях. Затова пък тя си позволи да изпише грозотии, заради които на живо щях да я обезкостя с маникюра си. Метафора, да не се хване някои за думите и да си мисли, че бих изобщо стояла на едно място с подобна личност.

Не знам какво е трито. Явно сте се счепкали, но не е нещо необичайно за форума. Нали "интригата" го крепи. Трябва да има бой от време на време иначе се започва с номинациите.

# 307
Не, Даун, не сме се "счепкали". Жената с нокти, зъби и грозни атаки си брани позицията без оглед на това какви граници прекрачва. Аз дори не съм се обръщала към нея във въпросната тема, до един момент поне.

# 308
Тонка, то след това чакане оставаше и медии да допуснете, то ако не го тествате на момента ще е срамота Simple Smile.
Даунче, вече предупредих милото, че за довечера ще впрегна цялата си пластичност на която съм способна.  Joy

Не съм чела темата за трите деца, ще й хвърля едно око. Не знаех, че може да има спорове. Аз си мислех, че е нещо от рода на "Какво мислите за онези, които имат 3 деца". Ами какво да мисля - радвам им се, най-вече като имат възможност да си ги гледат прекрасно. И аз исках да имам толкова. Че какво им е на Онна и Янтра (за тях се сетих, сигурно има и още доста). Така като ги чета, надали децата им са лишени от нещо.
Тонка, каква пластичност, той матрака трябва да е перфектен и вместо теб да се движи след тези мъки (нали ти казах, че аз с диван имах същите драми, че и по-дълго ми отне_:-).

# 309
  • София
Тонка, каква пластичност, той матрака трябва да е перфектен и вместо теб да се движи след тези мъки (нали ти казах, че аз с диван имах същите драми, че и по-дълго ми отне_:-).
Ахахаха, значи и милото няма да си натоварва кръста казваш...  Joy А дано!

Аз Андариел съм я запомнила с всекидневното водене на децата по разни кръжоци, уроци, спортове и всякакви извънкласни занимания. Просто съм останала с впечатление, че главно с това се занимава.  Grinning

# 310
  • София
Объркала си се, Тони, тя принципно е против претоварването на децата с купища извънкласни занимания.
Аз лично я харесвам, винаги съм я харесвала, но това си е лично мнение. Не знам откъде дойде УПК-то, тя е много образована жена, просто не парадира с това.

Иначе темата за третото дете се е превърнала в Как се кандидатства след 7 клас в София  Laughing Така че няма нищо общо ни с Онна, ни с Янтра  Laughing

# 311
# 312
Андариел може и да е много образована, но създава съвсем друго впечатление.
Само не ми е ясно това ревностно защитаване....от какво е породено.
То ясно, че всеки си има симпатии все пак....Simple Smile ама малко прекалено идва вече....

# 313
  • София
Объркала си се, Тони, тя принципно е против претоварването на децата с купища извънкласни занимания.
Я виж ти, що така да съм се объркала.  Thinking
Може би това ми се върти в акъла от една тема за домакините преди години. Там тя обясняваше, че е останала вкъщи и това й позволява да води децата на училище, като аз съм го свързала и с извънкласни занимания. Защото все пак и работищите родители се спрявят с логистиката, не е като да е голяма философия.

# 314
Не знам откъде дойде УПК-то, тя е много образована жена, просто не парадира с това.

От нейната уста. Какво да направя като помня като слон? А и е завършила в години, когато системата беше такава - ако не си в ЕГ, МГ или технуким, отиваш в гимназия, която беше две години само - девети и десети клас и после една година УПК. Тази система е премахната едва през учебната 1990/1991.

Общи условия

Активация на акаунт