Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 284
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 630
Слагаш ги на ниска степен и като заврат увеличаваш съвсем малко. Според мен обратно би трябвало да е, ама нали, да ѝ следвам точно указанията. Grinning

Laughing Що ги слушате тея проклетии, това си е направо саботаж.

# 631
  • София
Слагаш ги на ниска степен и като заврат увеличаваш съвсем малко. Според мен обратно би трябвало да е, ама нали, да ѝ следвам точно указанията. Grinning

hahaha
Така ами. Аз затова, само бг-мама слушам  Naughty

# 632
Тонка ,а някакви нови методи на вадене на сливицата има ли ?

# 633
  • В Космоса

hahaha
Така ами. Аз затова, само бг-мама слушам  Naughty

Ще ми е за урок! Grinning

# 634
Чуднички ми станаха яйцата. Пъдпъдъчите от 24 само две дадоха фира. Но те са си силни. Белите от 10 точно 6 останаха цели, другите със съвсем леко пукнато. Сложих ги в ледена вода и се свиха. Боядисах ги за красота. Но още преди да ги сложа да се варят си личеше колко им е крехка черупката. Направо прозира. От домашните направих 20 - нито едно счупено.
Обаче ходих спешно до магазина. Първите бои бяха развалени, комай. За сефте виждам такова нещо. Нито боядисваха, нито се разтвориха, а от години ги ползвам. Новата партида бяха екстра.

Добре, че си разделих така работата, че нямаше за един ден да успея, без да се напрегна много. А не искам, искам да ми е спокойно и драго.

Блеккет - козунак за изложба!  Heart Eyes

# 635
Аз търся билети за Годсмак. Разменям ги за билети за Малта - България.  Flutter
Едни от любимците ми! Кога им е концерта?

На 16 юни.

Даун, идвай, но козунак ще правя пак догодина, евентуално.  Laughing

Едната ми котка се забавлява с гущерче, което някак си е влязло в къщи. Спасих го.

Чек, ще взема верно да се домъкна, а и съм специалист по вадене на гущери:-). Лошото е, че вчера имаше огромен паяк и докато се настроя да го спася той се скри.
Тази нощ не знам как ще спя Simple Smile. Нямам фобия, но не ми е приятна мисълта да се събудя с https://www.google.com.au/search?q=wolf+spider&biw=1366& … jpg%3B1600%3B1067 до мен Sad.

# 636
Искам да се прибера и да си боядисвам яйцата, защото така съм запалила метлата, че... Много обичам мъже, в женски гащи, само това ще кажа.

# 637
  • София
Тонка ,а някакви нови методи на вадене на сливицата има ли ?
Жармен, мернах някъде, че правят безкръвна операция, но не съм се задълбочавала, а и когато вадихме третата сливица, тогава нямаше. Така или иначе е под пълна упойка. При Кати мина бързо и безболезнено и дори не мога да кажа, че е имало период на възстановяване, защото нищо й нямаше.
Друга е темата, че след 6 м. сливицата рецидивира.  Mr. Green

# 638
Даун  Shocked Shocked Shocked Значи, ако такова чудовище влезе у дома ще ме чуеш чак ти как пищя... За сън и дума не може да става.

# 639
Алечка ,намирам го и го смачквам с ръка Grinning
 От паяци нямам страх - само от подли хора и кръв - видя ли кръв и припадам на мига .

# 640
Добър ден!  bouquet

Искам да ви се похваля, че за пръв път боядисвам яйца сама и при варенето не счупих нито едно (благодаря за идеята с кърпата)!
За сметка на това със седефената боя за 40 яйца едвам направих 10. Не са произведение на изкуството, но се надявам тези, които ще похапват, да ги одобрят.

# 641
  • Пловдив
Аз режа усти. Децата ще боядисват яйцата и после ще им лепим очи и уста. Имам нов пистолет за силикон и сега тръпна да го пробвам Simple Smile

# 642
Жармен, аз пък обратното - от буболечки се ужасявам, от друго не ме е страх.
Като бях малка нашите напръскали апартамента за хлебарки, ама не ми казали. Аз се прибирам и целия коридор е осеян с трупове. Някои все още ритат и шават. Значи такава гнус никога не съм преживявала.
От хора най не ме е страх.  Лош човек може да го разкараш без да го пипаш, ама тия ужасни паяци, маяци...  Sick

# 643

Тази нощ не знам как ще спя Simple Smile. Нямам фобия, но не ми е приятна мисълта да се събудя с https://www.google.com.au/search?q=wolf+spider&biw=1366& … jpg%3B1600%3B1067 до мен Sad.

Аз нямам фобии от насекоми или влечуги, но почна сезонът на гадинките и е неприятно. Във всички контакти има таблетки, комарниците задължително пуснати, иначе може на сутринта да са ти вдигнали чаршафа комарите и да са те направили като болен от шарка. Само мравките още не са почнали, миналата година се побърках с тях.

# 644
  • София
Гадни са ми хлебарките.Паяците не даже като има паяжинки с тях ми харесва ,а и те хващат хлебарки и ги хапват Mr. GreenДруги влечуги не все пак си ги гледам де  Close

Общи условия

Активация на акаунт