На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 027
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
  • у нас
Магазинът на ТАЧ, който беше на главния булевард, който води до Кипа и се пада диагонал на нея, вече го няма там. Помещението е изпразнено.

Кливия  bouquet

# 721
Здравейте. Това лекарство искам да купя спешно за кучето и имам рецепта от ветеринар с печат на ветеринарна клиника към Тракийски университет. В Бг го няма лекарството.
Има ли вероятност в аптека в Одрин да ми го дадат без рецепта или с тази от ветеринарната клиника? Чудя се какво да правя - да го поръчвам на черно в нета или в петък към Одрин?

# 722
Имаше един сайт където можеше да се проверяват дежурните аптеки за събота и неделя - намерих го, но ми дава някаква грешка. Някой може ли да ми каже кой са дежурните аптеки за тази събота?

# 723
  • Димитровград
desperation, заповядай:

1    DORUK ECZANESİ    284- 212 96 01    31-10-2015    KOCASİNAN MAH. ŞEVKİ ARMAN CAD. NO:10
2    KAYA ECZANESİ    284- 213 77 59    31-10-2015    SARICAPAŞA MAH. ÇUKURÇEŞME SOK. NO:7

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 19:42 от papaone

# 724
някой да знае как са цените на Адидаса в Аутлета?

# 725
някой да знае как са цените на Адидаса в Аутлета?

Бях решила да си купя екип и маратонки от там, но цените обърнати в лева, не се зличааха по тези в аутлетите в Бг.

# 726
Дами, не се ли притеснявате с тези тълпи от мигранти да пътувате до Одрин?

# 727
  • у дома
Притеснявах се, но не видях такива. Мъжът ми спомена, че видял едни, но те бяха по пътя обратно, при това в България...

# 728
Притеснявах се, но не видях такива. Мъжът ми спомена, че видял едни, но те бяха по пътя обратно, при това в България...
Благодаря! Ще се престраша значи.

# 729
Здравейте момичета, за първи път ще ходя до Одрин и имам няколко въпроса. В петък или в събота препоръчвате да се отиде за покупки предимно на дрехи и обувки ? Магазин Кипа само за хранителни стоки ли е ? В кой от търговските центрове продават и дрехи и обувки ? Уайкики в Кипа или Миргос се намира ?

# 730
  • На юг от тук
Ако ще пазаруваш от магазините може и в събота.Ако искаш да ходиш и на пазар, в петък/тогава се провежда/.Уайкики има в Кипа и на централната улица.
Успех с пазаруването и после на отчет в темата. Joy Joy Joy

# 731
Този пазар нещо като битак ли е.? Извинявам се за глупавия въпрос?

# 732
  • Варна
Този пазар нещо като битак ли е.? Извинявам се за глупавия въпрос?

Мое мнение,не е нещо особенно,зависи какво търсиш,има достатъчно други места,където да си купиш дрехи,обувки и т.н.

# 733
  • все тук
Да споделя мнение за прах Ariel експерт - купих си пакет от 10 кг. - изпира добре, но няма никакъв аромат. добавям омекотител, за да ми миришат на изпрано дрехите.
Тези, които са купували Persil, да споделят - той ароматизиран ли е?

# 734
Да споделя мнение за прах Ariel експерт - купих си пакет от 10 кг. - изпира добре, но няма никакъв аромат. добавям омекотител, за да ми миришат на изпрано дрехите.
Тези, които са купували Persil, да споделят - той ароматизиран ли е?
Да ароматен е и не използвам омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт