На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 035
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
  • Varna
И аз предпочитам Персила пред Ариела заради аромата. И затова от повече от 2 години купувам само Персил
Дори този Ариел който купувам от България не ми харесва мириса.

Залагала съм и на местен турски бранд. Ами чудно си изпират и са добре ароматизирани. Но аз обичам да си слагам ароматизатор, че по лесно ми е гладенето, все пак е и омекотител.

# 736
И аз предпочитам Персила пред Ариела заради аромата. И затова от повече от 2 години купувам само Персил
Дори този Ариел който купувам от България не ми харесва мириса.

Залагала съм и на местен турски бранд. Ами чудно си изпират и са добре ароматизирани. Но аз обичам да си слагам ароматизатор, че по лесно ми е гладенето, все пак е и омекотител.

+1 Абсолютно .  Peace
Аз също  от Турция купувам само Персил. Даже последния път в Мигрос към 8 кг Персил ми дадоха и 750 мл Вернел бонус за 24 лири.  Grinning

Не съм купувала други прахове,примерно Турсил, Ринсо ,ABC...гледала съм ги, но някак не ми се е искало да рискувам . Някой с мнение от опит?

# 737
  • Бургас
Купувала съм Tursil и Rinso, но нямам спомен за изпращите им качества. Rinso не ме впечатли с нищо, а Tursil-а го взех заради люляковата миризма, но не е лош като прах. Само, че бях взела от този на прах. Иначе има и течен.

# 738
  • Пловдив
На АВС омекотителят е много хубав.

# 739
Предстои ми ходене до Одрин къде да търся пердета .Колко е разстоянието от Одрин до Лозенград?Струва ли си ходене, за дрехи основно съботен ден и къде?

# 740
В събота за дрехи е слабо.

# 741
Да споделя мнение за прах Ariel експерт - купих си пакет от 10 кг. - изпира добре, но няма никакъв аромат. добавям омекотител, за да ми миришат на изпрано дрехите.
Тези, които са купували Persil, да споделят - той ароматизиран ли е?
самия прах има хубав аромат,  но дрехите  след  прането не миришат. Със сигурност.

# 742
Предстои ми ходене до Одрин къде да търся пердета .Колко е разстоянието от Одрин до Лозенград?Струва ли си ходене, за дрехи основно съботен ден и къде?
На предната страница има отговор за пазаруването на дрехи  Wink

# 743
miss july , ЗлаВещица, благодаря за споделените мнения  Hug  Peace

От Лозенград до Одрин е около 65 км.

# 744
  • Варна
Аз също съм много доволна от течния Персил,3 литра за 18 лири,винаги прави впечатление аромата и на АБЦ омекотителя също е добър Peace

# 745
  • Пловдив
Искам хубава шушлякова шуба...де да я диря newsm78 нещо подобно...

# 746
Да споделя мнение за прах Ariel експерт - купих си пакет от 10 кг. - изпира добре, но няма никакъв аромат. добавям омекотител, за да ми миришат на изпрано дрехите.
Тези, които са купували Persil, да споделят - той ароматизиран ли е?
Да ароматен е и не използвам омекотител.

Снощи отворих 8 кг Персил Вернел /това май означава роза/ на прах-е, няма такъв аромат. Без омекотител пера обикновено  Peace

# 747
Роза на турски е гюл, Вернел е марка.

Някой ходил ли е скоро в Лозенград? Последният път Кипа-та беше доста пообрана като асортимент и промоции... Някъде дали има инфо за имената на другите магазини в нея?

# 748
Така изглежда
Персил си е

# 749
А Мигрос в Одрин има ли, че гледма, обсъждате го. Може ли някакъв ориентир къде се намира?
Ние този път пропуснахме Кипа и Марги, само в Карфур влезнахме да понапазаруваме и из централната част се мотахме. Отново благодаря на всички, които споделиха за лекарствата   Hug Напълних цяла торбичка за 30 лв  Laughing
Купихме и на детето аквариум от покритото пазарче на центъра, доста по-евтино излезе отколкото  да го купим оттук   Sunglasses
Ааа, и пресните кори (там им казват юфка) да похваля - уникален бюрек направих, остана и за тиквеник.
И боза си взехме - от тази, която почти на всеки ъгъл има -1л/6 лири - страхотна, с вкус на канела  Heart Eyes
Не може да има 2 марки на пакета, то си е Персил  Peace

Може - и тук съм срещала прах за пране в комбинация с омекотител в 1 пакет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт