В момента чета... 38

• 51 291
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Започнах "Къпиново вино" на Джоан Харис.  Simple Smile

# 226
  • на североизток от Рая
Здравейте!

Някой чел ли е "Нощният цирк", че сякаш нея мисля да започна днес. Или пък "Невидимите", колебая се още.  Thinking

Нели, коя започна?

Ами, след като не получих препоръки  Laughing, започнах и почти завършвам "Гнездото на окаяните" на Решат Нури. Като приказка е.

# 227
  • София
"Нощният цирк" я четох преди около 3 години и за мен беше голямо разочарование. Мнението ми е, че темата и идеята са много благодатни, но реализацията е някак немощна.

# 228
Здравейте!

Някой чел ли е "Нощният цирк", че сякаш нея мисля да започна днес. Или пък "Невидимите", колебая се още.  Thinking

Нели, коя започна?

Ами, след като не получих препоръки  Laughing, започнах и почти завършвам "Гнездото на окаяните" на Решат Нури. Като приказка е.

Не съм чела "Цирка", но "Невидимите" ми хареса много. Но пък я давах на приятелка, която не беше на моето мнение. Та щеше да ми е интересно какво ще бъде твоето мнение Simple Smile

# 229
  • на североизток от Рая
 denim123, като дочета сегашната си книга, ще започна "Невидимите". Ще пиша дали ми е харесала. Все я отлагам тези дни, а ми се иска отдавна да я прочета.

моби, благодаря за споделеното мнение!  Hug

# 230
За първи път пиша при вас, но днес вече към края на Сафоновите страници от "Играта на ангела" реших да споделя, че е много запомняща се книга.
На мен "Сянката на вятъра" толкова много ми хареса, че с лек страх ще започна тези дни "Играта на ангела". Много се надявам да е добра поне колкото първата; дано не се разочаровам.
Сега чета "Перфектният удар". Дейвид Балдачи рядко ме разочарова, и тази книга е добра.

# 231
  • Belgium

На мен "Сянката на вятъра" толкова много ми хареса, че с лек страх ще започна тези дни "Играта на ангела". Много се надявам да е добра поне колкото първата; дано не се разочаровам.

И двете са на високо ниво, почвай без страх  Laughing

Дори и третата "Затворникът на Рая" ми хареса, а подходих леко скептично.

# 232
В какъв ред да започна да чета Сафон?

# 233
Това е поредността на тетралогията:
"Сянката на вятъра"
"Играта на ангела"
"Затворникът на рая"
"Огнената роза"

# 234
  • Belgium
Всъщност "Огнената роза" не е последна, а първа. Това е кратък разказ, който  връща векове назад в Барселона и дава обяснението откъде започва цялата тетралогия.

Последната книга от тетралогията Сафон все още я пише.  Peace

# 235
Започнах тази, да видим дали ще се сработим Thinking

# 236
  • на североизток от Рая
Снощи дочетох

Добър разказвач е Нури, като приказка звучи книгата му. Обаче е монотонна, без действие, това не ми допада в книгите въобще. Скучно ми беше да чета, с нетърпение очаквах края.

Веднага след нея започнах "Невидимите", започва интересно, харесва ми, макар че не съм прочела много.

# 237
Започнах тази, да видим дали ще се сработим Thinking

На мен доста ми хареса  Peace
Сподели като я прочетеш дали ти е допаднала  Flutter

# 238
  • Belgium
Гиговче, зверски яка е "Мрак", но и много тежка. Дано ти хареса  Laughing

Аз приключих "Speaking From Among the Bones" на Алън Брадли - не е лоша, но някак една идея по-слабичка ми се видя от предишните му книжки за Флавия. Обаче пък е тъничка и бързо се чете, а накрая просто в 1 изречение ми върна целия интерес към поредицата  Crazy Добре че ги имам свалени на четеца и следващите 2 книжки.

Започвам "Убийството на художника" и съм с големи очаквания  Grinning

# 239
Прочетох:

Хареса ми как е поднесена историята, на моменти сякаш автора се е включил с допълнително изречение като коментар в края на някоя глава, за да я завърши с хумор... но не точно Grinning Mного мрачна книга.. очаквах друг край, но уви. Дадох й 4 звездички.

Общи условия

Активация на акаунт