В момента чета... 38

• 51 291
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Естел, на мен от Софи Кинсела ми харесват всички книги без тези за Беки Б., макар да съм чела само една-две с Беки и съм си приготвила за четене друга за нея.
Тази писателка на чиклити ми е най-приятна, а скоро открих и Керстин Гир.

# 211
  • Belgium
Лиляна, чела ли си Мариан Кийс? За мен тя е най-читавата авторка на чик лит, много по-добра от Кинсела.

# 212
  • Ямбол
Лиляна, чела ли си Мариан Кийс? За мен тя е най-читавата авторка на чик лит, много по-добра от Кинсела.
Да,чела съм я. Малко повече драма има при нея, отколкото чиклит.

# 213
  • Belgium
Вярно е, аз и за това харесвам най-много нея.

Даже имаше една книга от по-новите и, не знам дали е издадена на бълграски, която си беше почти изцяло сериозна. Чаках да се появи чик лит нишката, но така и не дочаках.

# 214
И аз харесвам Мариан Кийс.  Peace
Лу,коя е последната и книга?

# 215
Аз не съм чела много чиклити, но Софи Кинсела ми харесва... Тези за Беки Б. особено - забавни са, не съм чела всичките, но съм си приготвила от тях. С Беки Б. изкуших и дъщеря ми да се отдели от компютъра и да прочете нещо. Grinning

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 10:55 от MEERA

# 216
  • Belgium
Нези, ето за тази говоря (не знам дали е последната и, по-скоро не е) Rachel`s Holiday:

http://www.penguin.com.au/products/9780140271799/rachel-s-holiday

Доста е тежка (като за жанра де), хич не бих я определила като чик лит. Само в началото тръгва така.

Беки Б. ми беше симпатична само в първите 1-2 книги и филма не беше лош. Но натам стана съвсем досадна и еднообразна. Няма грам развитие в тоя образ.

За феновете - нали знаете, че наскоро излезе на български поредната книжка за Беки Б.?

# 217
  • на североизток от Рая
Здравейте!

Някой чел ли е "Нощният цирк", че сякаш нея мисля да започна днес. Или пък "Невидимите", колебая се още.  Thinking

# 218
Да,чела съм я. Малко повече драма има при нея, отколкото чиклит.

Харесвам Мариан Кийс, а също и Катрин Елиът (ако можем да я причислим към писателките на чиклит), но и при двете има драма. На мен точно това ми харесва обаче Wink

Аз дочетох "Гордост и предразсъдъци". Никак не исках да свършва.  Heart Eyes

Сега зачетох "Клиниката" - като че ли е някакво лекарско трилърче. Не ми се четат сега твърде сериозни и задълбочени книги.
http://chitanka.info/book/6611-klinikata
Скрит текст:
Тия на корицата кукли ли са  hahaha

# 219
  • Belgium

Сега зачетох "Клиниката" - като че ли е някакво лекарско трилърче. Не ми се четат сега твърде сериозни и задълбочени книги.
http://chitanka.info/book/6611-klinikata
Скрит текст:
Тия на корицата кукли ли са  hahaha

Алеле, каква корица - ранния Далас ряпа да яде  hahaha

# 220
Клиниката си спомням, че съм чела отдавна. Сигурно ми е харесала, тогава много харесвах докторски романи. После преминах на адвокатски.

# 221
Здравейте!
За първи път пиша при вас, но днес вече към края на Сафоновите страници от "Играта на ангела" реших да споделя, че е много запомняща се книга.

# 222
"Свобода" на Джонатан Франзен. Страхотна е!!!

# 223
  • Ямбол
Здравейте!
За първи път пиша при вас, но днес вече към края на Сафоновите страници от "Играта на ангела" реших да споделя, че е много запомняща се книга.
И аз така мисля. Сред любимите ми е.

# 224
Здравейте!

Някой чел ли е "Нощният цирк", че сякаш нея мисля да започна днес. Или пък "Невидимите", колебая се още.  Thinking

Нели, коя започна?

Общи условия

Активация на акаунт