В момента чета... 38

• 51 357
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
А, Миж, тя и моята визия е изчистена, но екранът ми не е голям и не събира повече от 1 мнение Simple Smile чак се изкушавам за експеримента да пусна посписите да видя дали и едно ще се събере  Grinning

# 316
И аз съм с визия като на mijjjka, нищичко нямам, но не мога да помогна, мъжа ми е почистил каквото трябва, той се занимава с това.

Нели, аз изтрих, макар че не мога напълно.

# 317
  • на североизток от Рая

Нели, аз изтрих, макар че не мога напълно.

Peace

Дано няма засегнати.

Мижжж, явно няма да се справя с махането на рекламите, но нищо,  и така бива.

# 318
Нели, сложи си адблок, той ще ти обере основното. Аз още преди да орекламят тук си го ползвах за блокиране на реклами. Не знам дали още има екстрите, дето не ги ловеше, може да не се налага от нищо допълнително.

# 319
Скрит текст:
И при мен е изчистено. Имам само Adblock plus. Peace
Започнах "Пътят" - К. Маккарти.

# 320
Отказвам се да дочета до края "Пътуване към себе си" на Блага Димитрова.
Да, има много хубави разсъждения за любовта, живота и какво ли не още. Но просто ми е тежко и болезнено да продължа.
Разсъжденията ми идват в повече и ми създават чувство за тягостност. Самата история започва да се изгубва сред хилядите анализи на авторката: кой какво как казал и как тя се е почувствала от това; какво не се е случило, а би било добре да се случи; кое как изглежда, а всъщност е такова само в главата на героинята....
Всичко е подложено сякаш на преглед с микроскоп и на дисекция. Прекалено натоварващо е, за да мога да продължа да си го причинявам.

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 16:19 от Анонимен

# 321
buttinsky,
споделям мнението ти - това се казва да си измислиш връзка и да я изживееш като се гърчиш в авто-садо-мазохизъм през 90% от времето. Аз я прочетох на инат.

# 322
Сиси, благодаря ти, че не го прие като заяждане и не се засегна (защото знаеш, че при виртуалното общуване е много лесно да се разчетат грешно някакви неща зад написаните думи, наистина се радвам че ме разбра правилно, защото съм много благодарна за темата)  Hug

# 323
Ох, не питай, Нели... качвах разни ад-блокери на файърфокса, някакви други добавки...  ooooh!
То беше чудо преди от реклами... УжасТ! Сега не знам какво е положението с рекламите в "платформата", а и честно казано не ща и да знам  Mr. Green

Mijjjka, аз абсолютно нищо не съм слагала допълнително или блокирала и сайтът ми изглежда едно към едно с твоя екран.

Анкетата беше много весела, аз нащраках доста опции.  Laughing Но като гледам, че сте на 38 тема, разбирам, че сигурно сте се наситили на анкети.

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 01:42 от Nickkie

# 324
  • Ямбол
Скрит текст:
И при мен е изчистено. Имам само Adblock plus. Peace
Започнах "Пътят" - К. Маккарти.

Много хубава дистопия и се чете много бързо.

# 325
Получих на лични 2 съобщения да пусна анкета..  Grinning .. за това дали искате темите да имат анкети. Laughing Пуснах и е КРАТКА. Wink

Сиси, благодаря ти, че не го прие като заяждане и не се засегна (защото знаеш, че при виртуалното общуване е много лесно да се разчетат грешно някакви неща зад написаните думи, наистина се радвам че ме разбра правилно, защото съм много благодарна за темата)  Hug
Разбира се! Hug Идеята за първата анкета, която реших да пусна, беше провокирана от постването на спойлерите и може би беше полезна, хареса се и след това продължих самоинициативата по-скоро, за да отговоря на очакванията от новата тема! Не държа въобще да правя анкети. Но стига съм се оправдавала. Wink Иначе междувременно ми бяха хрумнали доста по-интересни теми за анкети, точно защото мислех, че е добре и ще се очаква вече да има, но тази беше в духа на 1 април, няма значение..

Анкетата я минавам с три натискания на клавиша за интервал и изобщо не я усещам. Но със скролер сигурно е некомфортно, не се бях замисляла.
Беше много весела, аз нащраках доста опции.  Laughing Но като гледам, че сте на 38 тема, разбирам, че сигурно сте се наситили на анкети.
Аз не съм тук от създаването на темата и вероятно преди рядко са се пускали анкети, ако въобще са се пускали. Иначе откакто се заех да правя новите теми това беше 3-та анкета.

# 326
  • Belgium
Само за протокола - аз съм ок и със и без анкета  Peace

# 327
  • София
Аз съм "за" анкетите! Харесват ми, свежарски са!  Peace
Може би единствено бих предпочела да са по-кратки /с цел избягване на скролирането/ или да се изтриват след 5-7 дни от пускането на темата - до тогава така или иначе повечето от редовно списващите в темата ще са я видяли/участвали  Hug

# 328
На мен също анкетите ми харесваха и не ми пречат  Peace

# 329
  • на североизток от Рая
 И аз да кажа за анкетите. Не съм против да ги има, макар че не ги попълвам. Бих попълнила в краен случай, ако много ме грабне нещо. Не може ли да ги има, но да бъдат в скрит текст.

Сиси,  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт