В момента чета... 38

• 51 375
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Завърших "Вечерята" на Херман Кох. Ей, ама никак не ми хареса тази книга - нито начина на представяне на историята, нито откачените герои, в които нищо не разпознах като човешко. С някаква дистанция я четох, все едно се разказваше за извънземни. Хубаво ще си помисля какво да започна за да се отърся от нея.

# 331
Агентът - Даниъл Силва

# 332
Скрит текст:
И при мен е изчистено. Имам само Adblock plus. Peace
Започнах "Пътят" - К. Маккарти.

Много хубава дистопия и се чете много бързо.

Много силен текст! Мрачно е, безпощадно, минималистично...Красиво!
Непрекъснато се връщам в някои моменти и си оставих една част да дочета на спокойствие по-късно. Подозирам, че често ще се връщам към тази книга.

# 333
Аз съм "за" анкетите! Харесват ми, свежарски са!  Peace
Може би единствено бих предпочела да са по-кратки /с цел избягване на скролирането/ или да се изтриват след 5-7 дни от пускането на темата - до тогава така или иначе повечето от редовно списващите в темата ще са я видяли/участвали  Hug

Точно това е и моето мнение!  Hug

Аз прочетох "Калуня-каля". Силно препоръчвам, книга, която трябва да присъства в библиотеката на всеки български дом!

# 334
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
И при мен е изчистено. Имам само Adblock plus. Peace
Започнах "Пътят" - К. Маккарти.

Много хубава дистопия и се чете много бързо.

Много силен текст! Мрачно е, безпощадно, минималистично...Красиво!
Подозирам, че често ще се връщам към тази книга.

Много хубаво си го написала. И аз със сигурност ще прочета тази книга отново.

А подобни на нея дали може някой да предложи.

# 335
Честит Световен ден на книгата!! Hug

Мисля, че няма как да се сложи анкета в скрит текст, но може да се изтрие след няколко дни или след определен брой изписани страници. Както кажете, така ще е. За мен беше приключил въпроса, изтрих я, но след както ми писаха.. Все пак си мисля, че каквито и да са резултатите от сегашната може би е добре да има само когато е нужно или понякога, но както решите. Hug

# 336
  • на североизток от Рая
 Честит празник, четящи момичета!  Peace И каква е тази тишина тук днес? Rolling Eyes

Аз довърших преди час

Както обещах, идвам да напиша няколко думи за книгата. Мога да я препоръчам на хора, които обичат книги със загадки, тайни, скрити послания. До самия край не успях да позная това, което се търсеше, а уж имам усет и обикновено разгадавам де що има загадка, или пък рано-рано разпознавам убиеца в крими романите. Е, тук не ми се получи. Лесно се чете книгата, малко се пообърках с имената, докато хвана кой на кого какъв е, но успях да вляза в ритъм. Историята е интересна и въпреки обема, книгата не създава усещане за монотонност, досада. Изненадана останах, че толкова са намалили цената й - 5 лв е, обаче я взех при 50%-ното намаление на Ентусиаст, т.е. - имам я за 2.50 лв. Вече мога да я пратя на едно другарче, което има желание да я прочете.  Hug

Не знам какво да започна.  Thinking

# 337
Нели, много ти благодаря за твоите "няколко думи" за Невидимите. Моето мнение 100% се припокрива с твоето.

Аз си чета "Клиниката", но идвам да се похваля Simple Smile

Поръчах си две книжки от днешните празнични промоции:
Скрит текст:

и

# 338
  • София
Честит празник, четящи момичета и момчета  Hug!

Деним, много се надявам да ти допадне "Лейди Макбет" така, както допадна и на мен. С голям интерес бих "чула" мнението ти и за другата книга, която си избрала.

# 339
Честит празник, четящи момичета и момчета  Hug!

Деним, много се надявам да ти допадне "Лейди Макбет" така, както допадна и на мен. С голям интерес бих "чула" мнението ти и за другата книга, която си избрала.

Разбира се. Смятам даже да не ги отлагам много във времето Simple Smile

# 340
  • София
Разбира се. Смятам даже да не ги отлагам много във времето Simple Smile
Хе хе, така кажи и сега ще те дебна всеки ден  Joy Hug!

# 341
В момента чета "Анна в рокля от кръв" Peace Спечелих я от една игра във ФБ и въпреки скептицизма ми се оказа доста приятно четиво Simple Smile По принцип харесвам по-различен тип книги, по-тежки, но тази явно ми попадна в подходящия момент. Доста бързо ми върви и определено ще се ослушвам и за 2-рата част Simple Smile

# 342
Започнах "Ранени думи" - Камила Шамзи. Има нещо в стила на авторката, което лекичко ме дразни, но все още съм в началото и ще ѝ дам шанс.

# 343
  • София
Спечелих я от една игра във ФБ ...

Не мога да повярвам, че има и хора, спечелили от безумните тагвания във ФБ  Shocked
Аз до момента не бях срещала ...

# 344
  • Belgium
Защо бе, Миж? То може да е от някоя игра на издателството примерно.  Laughing

Не с тагване, а с шерване, коментар и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт