В момента чета... 38

• 51 389
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, с каквото и да е ... за първи път срещам спечелил човек  Joy

# 346
Да, с каквото и да е ... за първи път срещам спечелил човек  Joy

И къде го срещаш, във форум  Joy Joy Joy

# 347
  • София
Все пак - среща си е  Joy Виртуална  Mr. Green

# 348
  • Belgium
Ама така кажи бе, Миж, ей ме на аз съм пИчелИла  bowuu

Но пък беше доста отдавна  hahaha

# 349
Спечелих я от една игра във ФБ ...

Не мога да повярвам, че има и хора, спечелили от безумните тагвания във ФБ  Shocked
Аз до момента не бях срещала ...
Всъщност играта е на e-zona.bg и да, трябва да се хареса снимката и да се сподели публично. И аз не вярвах, че може реално да се спечели ама нищо не ми пречеше да им споделям снимките от време на време като ми попаднат Mr. Green Истината е, че дори не си спомнях, че съм харесала и споделила въпросната корица, а за наградата разбрах случайно докато си преглеждах публикациите в "Новини" - скролирайки бързо надолу си засякох снимката Mr. Green

# 350
Приключвам Беднякът милипонер. Интересни истории от живота в Индия се пресъздават покрай основния сюжет, но по толкова плосък и некореспондиращ с читателя, начин. Не съм впечатлена. 3/5
Днес си взех от библиотеката Влакът на сираците и Малките принцове. Някой да има отзиви за тях?

# 351
  • Ямбол
Започнах
Интересно начало. Малко се омотах във всички тези роднини - братя и чичовци, но се надявам да ги оправя до края на книгата.

# 352
Мижжж,ей ме на и мен сред печелилите книга.  Flutter
По темата-чета "Къпиново вино",но не ми остава време да и се насладя както трябва.
И една неприятна статистка по повод вчерашния празник:
1/5 от българите,никога не са си купували книга... Confused

# 353
О, и аз, и аз съм печелила книги и то няколко пъти, 3 пъти детски, и то без да съм особено активна във Фейсбук..

Привърших "Стъкленият замък", много, много ми хареса и развълнува, още ми е трудно да повярвам, че това е реална история особено в някои истории, постъпки.. Честно казано дълго време я отбягвах, защото смятах, че ще е тежка, но бях приятно изненадана, не страдах, не мразех..

# 354
  • София
Чета "The Apple"
Скрит текст:
нещо като продължение на "Аленото цвете и бялото" на Мишел Файбер. Харесва ми.

# 355
Чета "The Apple"
Скрит текст:
нещо като продължение на "Аленото цвете и бялото" на Мишел Файбер. Харесва ми.
Има ли я преведена?

# 356
  • София

Да, има я издадена на български  Peace

# 357
Завърших "Дамата с камелиите" и "Сянката на вятъра"-харесаха ми, определено си заслужават известността, в момента чета продължението на сянката "Играта на ангела", а за после съм си проготвила "Пилето".

# 358
Дами, имам едно предложение - ако ви попадне такава игра, томбола и т.н. с награда книга, моля ви споделяйте инфо тук. Веднъж само спечелих книга за едно мое публикувано есе, но самата книга никак не ми хареса. Беше нещо от сорта как да манипулираме хората.

# 359
Montessori, за други подобни игри не знам, но от e-zona,bg редовно пускат такива в страницата си във ФБ Peace Дори в момента има, а наградата е "Мета Тайната" на Мел Гил.
Егмонт дават панорамна книжка на NG Kids като подарък при покупка над 24,90лв. до 10.05, но трябва книгата да е закупена от книжарницата на Ciela, а не от сайта Peace

Общи условия

Активация на акаунт