В момента чета... 38

• 51 381
  • 755
  •   1
Отговори
# 360

Да, има я издадена на български  Peace
Как се казва? Нещо не мога да я намеря...

# 361
  • София

Как се казва? Нещо не мога да я намеря...

Скрит текст:

издава я Еднорог

# 362
Благодаря ти!  Hug

# 363
Чета "Небесните господари". След последните книги, които прочетоха ми идва малко... боза.

mijjjka, такава представа си бях изградила за теб, че последното, което очаквах е да те видя с ореол от пеперудки  Laughing Несбьо и пеперудки. Сигурно са кръвопийки  Laughing
Дано носиш на майтап (който гравитира около истинската ми явно заблудо-представа).-

# 364
  • София
Ааа, дълбоко в душата си съм пеперудена и добра
Специално видът пеперуди, който съм подбрала е Мартвешка глава  Mr. Green

# 365
Мъртвешка, ама пеперудка  Laughing Викай модератор да ни изтрие простотиите  Joy

# 366
Сега мярнах статията, може да ви е интересно  Peace

# 367
  • Belgium
Пълна глупост е тази инициатива "Книги за смет". Аман от разчистване на складове, маскирано под формата на опазване на природата.

Снощи приключих "Убийството на художника" - много ми допадна, вече си имам още един любим инспектор - Гамаш. От така наречените "бавни криминалета" е, развива се в малко градче с атмосфера и специфични тайни, пазени грижливо по потайните кътчета на къщите. Хубаво написана, леко се чете, криминалната загадка също е интересна. Определено препоръчвам, ще следя и за следващите книги от серията  Heart Eyes

# 368
  • София
Лу, мерси за мнението! Чудесно звучи и определено ще я прочета. Чак сега обръщам внимание, че е на изд. Софт Прес. Те пускат интересни криминални романи и трилъри, а от миналия книжен панаир имам много приятни впечатления от тях.

# 369
  • Belgium
Вени, според мен ще ти допадне  Laughing
Както казах и на другото място, ако я искаш за прочит - свиркай.

Аз пък познавам собственика на СофтПрес  Mr. Green

# 370
Чета "Небесните господари". След последните книги, които прочетоха ми идва малко... боза.

Наистина ли? Аз много харесвам поредицата. Вярно, че за пръв път я четох в гимназията, та и това има значение  Laughing но след това съм я препрочитала и все още имам добро мнение за нея. Точно за нея си мислех преди малко покрай една друга тема - но няма да кажа в каква връзка, защото ще трябва да ти разкажа как свършва трета (последната) книга.  Laughing
Но аз я харесвам като цяло, не в детайлите - тях не ги помня толкова.

Кажи, като прочетеш трите книги - ако ти е харесала на финала, ще можем да си сравним впечатленията, а ако не, ще ми е интересно да прочета различно от моето мнение.  Laughing

Кои са книгите, на чийто фон ти е боза? Защото аз пък си търся нещо ново за четене и сигурно ще са интересни!

# 371
  • София
Лу, запомних и благодаря от сърце  Hug! Ще изчакам малко, защото кой знае, може и да я получа като подарък от една игра  Grinning.

Аз пък познавам собственика на СофтПрес  Mr. Green
Да му пратиш поздрави! И да му кажеш, че на Панаира се надявам да са същия екип като миналата година. Хората си познаваха книгите и ми беше приятно да пазарувам от тях.
Пиша го, защото на щанда на Бард се опитах да говоря с продавачка за фантастиките, но тя любезно ме насочи да разпитам пазаруващата до мен дама, защото била по-добре запозната  ooooh!.

# 372
  • Belgium
Ох, Венка - Бард са пословични селяци  hahaha

Знаеш ли как му казват на собственика? Данчо Чалгаджията, познай защо  Mr. Green

И наистина не си познават грам книгите, което е абсолютна срамота.

# 373
  • София
Хах, леле майко  hahaha!

Бард имат интересни заглавия, обаче аз наистина много се влияя от подобни преживявания и го отмятам нейде из главата, не знам вие как сте.

# 374
... Кои са книгите, на чийто фон ти е боза? Защото аз пък си търся нещо ново за четене и сигурно ще са интересни!

"Леопардът" и "Бьорндал", която още не съм дочела, защото не мога да я мъкна с мен, но смятам през уикенда да го направя.
Много тийн ми идва сега тази.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт