В момента чета... 38

• 51 349
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз мъча от няколко дни "Бялата масайка" и нещо хич не се погаждаме  Embarassed. Не знам защо така не ми върви. Още малко ще я пробвам и може да я оставя.

# 391
  • София
Аз мъча от няколко дни "Бялата масайка" и нещо хич не се погаждаме  Embarassed. Не знам защо така не ми върви. Още малко ще я пробвам и може да я оставя.

"Бялата масайка" за мен е много зле написана книга. Не е скучна, но просто през цялото време ми се набиваха в очите недостатъците в стила и начина на представяне на историята. И никак не разбрах как може жена на 26 г. да се влюби в мъж само защото бил красив  ooooh! Предполага се, че това спира да се случва след първи-втори клас.

# 392
Чета Джилиан Флин и от втората страница съм така  newsm43

Голям кеф!
Нали! И по-страшно ще става.

# 393

Не съм вярвала, че фентъзи ще ме грабне, това изобщо не е моят жанр. Но тази книга ме държи в плен и вече мислено си размествам днешния график, за да намеря време да я дочета.
Някакви простички думи, без високи претенции, дори наивно смешна и смешно наивна на места, обаче простичките неща действат повече от претенциозните.

# 394
Снощи дочетох "Сянката на вятъра" и все още съм под влиянието и. Какво да кажа за книгата? Великолепна, великолепна! Трябва да се прочете (нищо че повечето тук май сте я чели) Peace

Сега ще си дам малко почивка от мрачна Барселона с Зендкер и после продължавам с втората книга от Гробището на забравените книги.

# 395
Снощи дочетох "Сянката на вятъра" и все още съм под влиянието и. Какво да кажа за книгата? Великолепна, великолепна! Трябва да се прочете (нищо че повечето тук май сте я чели) Peace

Аз не съм я чела Simple Smile

Започнах "Мария Терезия" тази сутрин след като снощи най-после дочетох онази досада "Клиниката" (2/5 в ГР от мен, просто защото съм чела и по-скучни книги).

# 396

Аз не съм я чела Simple Smile

Веднага да поправиш този пропуск Laughing
Шегата на страна, сигурна съм, че ще ти допадне Peace

# 397
И аз съм от нечелите Сянката. Препъна ме началото - нищо не се случва и само описания.

# 398
  • Belgium
Чета Джилиан Флин и от втората страница съм така  newsm43

Голям кеф!
Нали! И по-страшно ще става.

А, сигурна съм  Laughing
Макар че за сега (прочела съм около 100-тина страници) Sharp Objects ми е една идея по-малко мрачна в сравнение с "Gone Girl" и най-вече с "Мрак". Но съм сигурна, че авторката ще си навакса както само тя умее.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 11:16 от Лу

# 399
За мен това е най-потресаващата история на Гилиан. Но трябва да стигнеш до края, за да разбереш. 

В момента си припомням "Мелничарят, който виеше срещу луната" на Паасилина.

# 400
Малко оффотпик, но - страхотна е корицата на тези Sharp Objects, аааадски ми хареса!

# 401
  • София

А, сигурна съм  Laughing
Макар че за сега (прочела съм около 100-тина страници) Sharp Objects ми е една идея по-малко мрачна в сравнение с "Gone Girl" и най-вече с "Мрак". Но съм сигурна, че авторката ще си навакса както само тя умее.

С какво ще навакса авторката, Лу?  newsm78 да е по-малко мрачна ли?   Mr. Green
Аз тъкмо се зарадвах, че е мрачна  Joy

# 402
  • Belgium
Миж, не четеш внимателно   hahaha

Писах, че до сега ми се струва по-малко мрачна - демек наваксването ще е баш по посока тежка психария както тя си може  Laughing

А и Songes щом сподели, че Sharp Objects е най-потресаващата и книга - летвата е вдигната мноого високо  Mr. Green

И на мен корицата много ми допада - изчистена, зловеща, направо имаш чувството, че можеш да се порежеш на нея. Дано и на български запазят тази корица, а да не я окепазят с някоя родна глупост.

# 403
  • София
Миж, не четеш внимателно   hahaha

Извинявай, права си  Embarassed
Прочетох, че е "малко по-мрачна" от другите две  ooooh!

# 404
Реално не може да се определи коя е най-страшната и книга, но лично за мен Sharp Objects премина психологическа граница.
По-драматични и задълбочени обаче са Dark Places и Gone Girl.

Между другото, чак сега научавам, че Dark Places e излязла на български още преди година и половина.  hahaha Корицата дори е прилична, за разлика от тази на първото издание на Gone Girl. Нито по нея, нито по заглавието се разбираше коя е книгата.

Общи условия

Активация на акаунт