В момента чета... 38

• 51 250
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Абе, Кали, няма да осъмне момичето! Картър се чете за два часа - до 01:30 я е приключила и ще търси следващата  hahaha Hug.

# 631
  • София
 Joy Joy Joy
С двата часа ще те помня винаги  hahaha
Някои осъмвахме, щото ни трябваха два дена  Joy

# 632
Мен ако питате, Картър трябва да се чете само на дневна светлина. Simple Smile

# 633
Тъкмо се чудих дали аз съм повредена, защото снощи ме хвана шубето и затворих четеца  Crazy Отвътре ме гризе да чета още, обаче стахът си е голяма работа  Sunglasses Може и по-бавно да ми върви, защото съм много уморена и чета по малко, но определено ми грабна интереса.

А за 11/22/63 мога само да кажа, че е от книгите, които ме пренесоха в друго време, все едно живеех там и не исках да свършва, липсва ми. Което за мен е показателно колко добра е книгата.

# 634
Чета "Левиатан" на Борис Акунин.
Скучна ми е!  Close Нещо като Поаро, нещо като Холмс, нещо като едно голямо нищо.

Един нов електронен Картър да се беше появил... (в духа на горните коментари  Laughing

# 635
Аз напоследък нямам време и възможност за по-съсредоточено четене и отдаване на хубава книга и съм с нещо съвсем лекичко - "Неморално предложение", Керстин Гир.

# 636
Заинтригувахте ме с този Картър!Има ли нещо негово в МБ,защото от служебния компютър в момента няма как да проверя?

# 637
  • София
Заинтригувахте ме с този Картър!Има ли нещо негово в МБ,защото от служебния компютър в момента няма как да проверя?
Не ползвам МБ, но в Читанката има негови книги  Peace

# 638
И в МБ има  Peace

# 639
  • София
Със зор и отегчение добутах "Панталеон и посетителките" на Марио Варгас Льоса.
Не знам какво ще започна след нея, но ще е непретенциозно и лесно смилаемо, че да си почина.

# 640
Чета "Струна в кръвта" от Вал Макдърмид. При всички нейни книги ли началото е мудно и интересното започва .... по-късничко?  Wink

От днес съм горд собственик на "Императрицата" от Шан Са  bowuu

# 641

Бъбълче, видях в goodreads, че си прочела "Елегантността на таралежа", много ще ми е интересно да прочета мнението ти за нея. Simple Smile

# 642
Скарамуши, ето, чети - https://www.goodreads.com/review/show/1281123120
 Hug Heart Eyes

Прочетох си аз "Елегантността на таралежа", започнах Крис Картър "Хамелеонът се завръща". Започна обещаващо, но за съжаление новият сборник с неиздавани досега на български разкази на Лъвкрафт, ми пресече пътя и сега чета най-дългият разказ от сборника - "Съновидения във вещерския дом". Засега ме плаши порядъчно! Чакам още  Crazy Crazy Crazy

Мър Мяу, прочела си една великолепна, стойностна и дълбоко трогваща книга!  Hug
Не ми се искаше и на мен да излизам от този свят, който създаде Кинг  Heart Eyes

# 643
Аз напоследък нямам време и възможност за по-съсредоточено четене и отдаване на хубава книга и съм с нещо съвсем лекичко - "Неморално предложение", Керстин Гир.

Много сладка книжка! Допада ли ти? Това ми е любимата книжка на авторката.

Аз съм на Ървин Ялом "Все по- близо всеки ден". Много ми е интересна. Показва колко субективно е възприятието на събитията и как всеки пречупва нещата различно.

# 644
До сега не съм чела нищо от Стивън Кинг  Embarassed
С коя от книгите му да започна,някоя по лека   newsm78 и да я има в електронен вариянт.

Общи условия

Активация на акаунт