В момента чета... 38

• 51 337
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ще си чакам реда без да се предреждам  Blush
Няма да остана без книги през това време  Laughing  Hug

# 271
  • София
Момичета, загубих някъде темата за текущи промоции на книги. Всъщност тук четем всички и заради това ще си позволя да пусна инфо за предстояща промоция на изд. Ера:

Цитат
По случай Световния ден на книгата и авторското право сме ви приготвили изненада! От 00:00 часа на 23.04. до 00:00 часа на 24.04. ще можете да пазарувате от сайта на издателство ЕРА с 50% отстъпка. Надяваме се да се възползвате от възможността и да се запознаете с повече от прекрасните ни заглавия!

http://www.erabooks.net/

# 272
  • Перник
Досега не съм писала тук, само ви чета, но това не значи,че не чета много.

В момента попаднах на трилогията на Петър Петко Бочаров(леле,ще купувам риза на тоя човек  Mr. Green ) - "Картини от три Българии", но пропуснах втората книга от нея, обаче другите две прочетох на един дъх - толкова увлекателно разказва(както се хвали самият той там - установил е сам, че
Скрит текст:
освен журналистика, може да пише и литература,по точно - мемоари(нали и те са вид литература)
.

Скрит текст:
П.П.Само да спомена, без да се заяждам, че се пише "пререждам" - даже проверих в речника да не би аз да бъркам.  Stop

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 19:01 от Билка

# 273
  • София
охаа, Вени  smile3508
добре дошла, Билка   bouquet

# 274
Момичета, загубих някъде темата за текущи промоции на книги...
Промоции на книги Simple Smile

# 275
  • Перник
Благодаря, Мариша!

Сега започвам "Паметта на Истанбул" - по принцип взимам без някаква последователност всички нови издания закупени наскоро от библиотеката в града, за чиито най-четени заглавия се ориентирам оттук.

# 276
  • Belgium
Венка, чудесна новина, аз май нищо на Ера не съм си харесала, но намалението е екстра  Laughing

Сега за 23-ти ще има бая промоции, убедена съм.

# 277
  • София
 май ще си взема Джилиан Флин и Читателите от Броукън....  newsm78 до четвъртък има време за размисъл  Crazy
аз се оглеждам и за детски книжки, ако някой чуе .... нали знаете...  Joy

# 278
  • София
cool_witch, мерси  Hug! Пуснах инфото и там.

Лу, те издават Джефри Дивър, Крис Картър, Джилиан Флин, Денис Лихейн, Скот Търоу - изключително популярни автори на трилъри; издават още Агата Кристи, Удхаус,  Никълас Спаркс, Сасердоти..., доста популярни имена.

# 279
  • Belgium
Знам, Вени, но на Джилиан Флин, Агата Кристи и Удхауз имам всичко, което искам.

Това са авторите, които ми харесват от тези на Ера. Но ще разгледам де, може нещо друго да ми хване око  Laughing

# 280
  • София
Но ще разгледам де, може нещо друго да ми хване око  Laughing
Никълас Спаркс  Wink Joy?
Шегувам се, дано не ми се обиди някой негов почитател  Hug!

Аз съм със същия проблем, в интерес на истината. Имам или вече съм чела романите на любимите ми техни автори. Но промоцията им е хубава и ме радва, че я пускат отново.

# 281
  • Belgium
Но ще разгледам де, може нещо друго да ми хване око  Laughing
Никълас Спаркс  Wink Joy?

Сакън  Joy

Я кажи две думи за Крис Картър, често му срещам името, но не съм стигала до него за сега.

# 282
  • София
О йе, Крис Картър! Пише трилъри с брутални убийства и бързо действие, главният му герой е един детектив умник, който много чете. Романите му в никакъв случай не са връхчето на сладоледа в литературата, но за почитателите на жанра е перфектен Simple Smile. А с намаление от 50% бих го препоръчала с чисто сърце. Имам 1-2 негови романа, мога да ти ги дам за прочит, но не са у мен сега.

# 283
Този беше мега натуралистичен, нали?

# 284
  • Belgium
Благодаря, Вени, ще го обмисля него евентуално  Hug

Доближава ли се до Дъглъс Кенеди (аз съм му голям фен) като динамика на писане и интрига?

Стриктно прегледах всички автори на Ера и на Сара Адисън Алън имам всичко, че и неиздадената и още тук книга. Другите не са моята чаша чай.

Евентуално Чък Паланюк, но не съм приритала да го имам в библиотеката.

Общи условия

Активация на акаунт