В момента чета... 38

• 51 262
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Започнах я заради множеството добри коментари тук от преди време  Simple Smile

# 616
В момента чета "Аленото цвете и бялото" на Мишел Фейбър. Почти до половината съм и не знам дали ще я дочета. Някак си ми е малко мудна.

# 617
Продължавам със "Щиглецът" и искам да попитам за вашето мнение относно книгата; по средата съм и ентусиазмът ми нещо взе да се охлажда. Чак "Пулицър"  newsm78

# 618
  • Belgium
Писали сме назад много и аз, и Скарамуш за "Щиглецът", пусни търсачката  Peace

За мен лично е великолепна, но не искам да се повтарям.

Аз приключих "Парижката книжарница" - средна работа е. Има хубави моменти, но някак си ми беше мудна и се четеше бавно. А е само 300 странички. Не очаквайте атмосферата на Париж, действието се развива основно във френския прованс. А и тезата за любовта, която е застъпена в книгата хич не ми е правдоподобна. Нареждам я след "Книжарничката от острова", но преди "Читателите от Броукън Уийл препоръчват".

И за сега мисля да приключа с жанра "книги за книжарници", въпреки че на Панаира ще се появи поредната книжка с такава тематика.

Започвам "Вечното чудо" на Пърл Бък.

# 619
О,Лу,ще чакам да се изкажеш за Пърл Бък.  Heart Eyes
Аз този жанр "книги за книжарници" май ще го прескоча.  Peace

# 620
  • Belgium
Нези, задължително ще кажа и аз много обичам Пърл Бък  Hug

И ако я искаш, като я приключа, ще ти я дам  Laughing

# 621
О,да,ще се възползвам от предложението! Simple Smile
Благодаря ти!
 Hug

# 622
Много ми хареса "Азазел" на Борис Акунин - свежо чувство за хумор, забавни герои, оплетена история (е, имах си едно подозрение от началото и се оказа, че съм познала   Mr. Green), малко философия накрая. Четивото определено си струва, смятам да продължа с историите за Фандорин   Laughing Laughing.
О, и аз се каня от доста време да прочета нещо от Борис Акунин, след като гледах филмчето "Турецкий Гамбит", което много ми хареса-един нестандартен поглед към Руско-турската освободит.война, чрез хумор и приключения и доста показани истини.
Иначе аз си дочетох "Играта на ангела" на Карлос Руис Сафон - страхотна книга, препоръчвам я, напомни ми на "Адвокат на дявола", но доста по добре обяснена и развита идея и край.

# 623
Лу, ще чакам с интерес отзива ти за "Вечното чудо"! Аз я четох онзи ден във влака, докато идвах за срещата.

Нези, и аз съм насреща, ако ти се причете.  Hug

За мен това беше първа среща с Пърл Бък и съм впечатлена. Първата част на книгата ми хареса много. Връзката баща-син, идеите за изкуството и науката ми бяха много интересни и близки. А първите няколко страници, описващи живота в утробата са може би най-нежното нещо, което съм чела скоро.

Сега съм в компанията на "Елинор и Парк" на Рейнбоу Роуъл. Двама аутсайдери, които откриват любовта помежду си и надявам се тя да им помогне да се справят със света около тях. Идеята не е нищо ново, и изпълнението не е нещо невероятно, но историята ми харесва и си чета с удоволствие. Обичам такива тийн книжки.

# 624
И аз си взех "Вечното чудо" вчера със Журнал. Ще чакам отзиви също.   bouquet

# 625
Завърших 11/22/63 на Кинг и много ми хареса, краят също - очаквах го от определен момент насетне, но това не ме накара да го харесам по-малко. Няма да е последната ми среща с Кинг, със сигурност. Имам някакви малки, неизяснени неща, но са пренебрежими на общия фон. 5* в ГР от мен  Peace

Започнах "Хамелеонът се завръща" на Крис Картър. И с него ми е първа среща, в началото съм но има интрига  Wink

# 626
  • София
Завърших 11/22/63 на Кинг ...
Започнах "Хамелеонът се завръща" на Крис Картър. ...
Две великолепни книги  Heart Eyes
Хамелеонът засега ми води класацията от всички книги на Картър, които съм прочела.

# 627
Две великолепни книги  Heart Eyes
Хамелеонът засега ми води класацията от всички книги на Картър, които съм прочела.

След този коментар нямам търпение да си легна и да чета!  Hug

# 628
  • София
Много приятно ми става, когато чуя позитивен отзив за 11/22/63 на Кинг.
След този коментар нямам търпение да си легна и да чета!  Hug
Ако си падаш по динамични трилъри, силно вярвам, че ще ти допадне!

Аз приключих първата книга от поредицата на Пол Дохърти за Хю Корбет. Допадна ми, точно такав, каквато очаквах, без да е нещо специално Simple Smile. Със сигурност ще чета и другите романи от поредицата.

Чакат ме много книги, но сега се чудя дали да започна "Малкият непознат" или "Стоунър". Не мога да реша какво ми се чете.

# 629
  • София
Две великолепни книги  Heart Eyes
След този коментар нямам търпение да си легна и да чета!  Hug
Само да не осъмнеш с книгата, че няма пускане  Grinning
То всичките му книги са такива. Поне на мен така ми действа.
Хайде, после ще кажеш дали ти е харесала, че Картър си е бруталничък.

Общи условия

Активация на акаунт