Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 843
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Отчитам Workout 10  (БР) , ден 10 (последен) от Skinny Mom 10 Day Shred  и започнах днес едно ново предизвикателство
14 Day Amazing Abs Challenge
за разнообразие. Simple Smile

Рейни, много хубав гост си имате. Дано да донесе скоро и слънце и топлина, че ми писна вече. Пак се разваля времето.

# 346
Здравейте банда,

честито на Чика пожелавам ти лека бременност и здраво и щастливо бебче.
Льоли да се оправяш  Simple Smile

Отчитам долна част
клек с лост, хип тръстер - 12 бр х2
сумо клек, добро утро - 12 бр х2
болърс лъндж, повдигане за прасец - 12 бр х2
на земя - 12 бр х2

# 347
Изписали сте 12 страници... От последната видях, че трябва да честитя на Чика  Heart Eyes и да пратя прегръдки на Льоли. Ще чета назад по-късно. Надявам се да сте изкарали празниците весело и в компанията на любими хора. За мен почивните дни си бяха наистина почивни. Не съм тренирала, яла съм като съдрана. Предимно сладки и тесто, пържотии и т.н., в резултат от което се чувствам ужасно. Тази сутрин започнах с едно зелено смути и мисля, че бавно влизам в коловоза.
Нямам търпение да приключа работа, сдобих се с 10-килограмова пудовка. И в тази връзка - отчет https://www.youtube.com/watch?v=6pDMOIlPLFE

# 348
Лидзи, Бобчо има две тренировки с пудовка, пробвай ги  Peace макар че за неговите тренировки са нужни няколко с различна тежест..

# 349
  • София
Хелоу  мацета  wavey

Люб, добре си си дошла! Машино, и един ден ли няма да починеш ...  Rolling Eyes Малей, откъде такава сила в теб, не знам.  Hug
Льоли, да ти минава лошия момент  Hug
Рейни, страхотен стадион и гост  Heart Eyes
Чика, честита бременност, лека да ти бъде  Hug
Тили, честити ти два кг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А там, във вашите молове нали има ски писти? Мятай се там Simple Smile
Непокорна, да си тренираш с момичето  Crazy ех че хубаво  Heart Eyes
ТДИ, доколкото си спомням, татко ти ядеше много хляб. Още ли е така?

И аз хапнах козунак на Великден, но остнах разочарована. Не ми беше така вкусен, както очаквах, какво нещо е психиката  Laughing Не че не ядох, но определено не ми беше такъв кеф, за какъвто толкова се точех. Като цяло не прекалих с яденето през почивните дни, доволна съм.

Първи отчет даден  bowuu
После с втория  Hug

# 350
Лидзи, Бобчо има две тренировки с пудовка, пробвай ги  Peace макар че за неговите тренировки са нужни няколко с различна тежест..
Не съм още за него, той не се шегува, а ръцете ми са слаби. Тези 10 килограма са ми на ръба на възможностите с 1 ръка. Освен това съм наистина начинаещ с пудовка. Правила съм същата тренировка с дъмбел, но с истинска пудовка и тези килограми ще видим как ще се справя. Ако имах още една, да кажем 6 или 8 кг. щях да бъда по-смела, но нямам. Каквото - такова.

# 351
Мойта е 12 кг, питаш ли ме..  hahaha с една ръка - абсурд, (виж, обаче гребане с нея мога и правя). Ама кой ти каза, че ги сменям Grinning У дома имам една тухла от 5-6 кг (приведена е във вид за домашно ползване Grinning ), размятам нея, ако има нещо с една ръка или просто не сменям ръцете с пудовката, ако е суинг.

Маги, много готин гост  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Болните и тъжните да оздравяват и да се оправят напук на мрачното време навън  Hug Hug Hug

# 352
  • UK
Благодаря ви за милите думи Simple Smile
Вече се побърквам без тренировка, изумително как вече спортът има такова важно място в ежедневието ми Simple Smile довечера дано да мога...
Д_ана, приятелят на сестра ми е от Сардиния и от тях съм чувала за лимоните...те се местят да живеят там в края на месеца и лятото задължително ще им ходим на гости. Размечтах се за море, красив плаж и кана лимонада... Heart Eyes

# 353
  • София
Не бях и чувала за такива лимони, научих нещо ново от вас  Hug Дано някога да мога да ги опитам, а пък ако може да е и на Място  Mr. Green ще съм най-доволна.

Отчитам си ден 22/90 ДП ниво 3

# 354
Свърших работа аз  Mr. Green Сега хапнах набързо суши и chicken siomai, мммммм, вкуснотия. Добре че си взех само по един малък сет, иначе щях всичко да обумкам и пак да се чудя откъде ми е дошло  Laughing След малко зачезвам към училището на децата, където ще си поотвися, но в същото време така имам повече време за книжки!!!  Heart Eyes

Вив,
Скрит текст:
има ски писта. Една. Но тя е толкова смешна, кратка и почти без наклон, че то нищо не може да се усети. Но пък другите атракции вътре /бобслей и подобни търкулни- се- по- писта- в- топка забавления/ са готини  Peace Но при -4 градуса само, нито ще усетиш този пронизващ вятър, докато си по седалките на лифтовете, нито сополите в носа ще ти измръзнат качествено, нито ще изгориш на маска.  Joy

ПП. Забравих! В кварталното ни молче са открили магазин за всякакви видове оцет, зехтини и подправки. В момента експериментирам с оцет от манго и оцет от смокини! Какви невероятни дресинг- сосове се получават и какъв завършен вкус придобиват салатите- не е истина просто. Отделно, взех портокалов пипер и сол, в която невероятно ситно е смлян босилек и още някакви типично апенински билки... Зехтините пък и те един милион видове, вчера разногледа станах  Crazy
Ииии сега очаквам Любчето да се включи и да каже за какви безумни изкуственяци съм си дала парите  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 12:08 от Анонимен

# 355
  • UK
Завърнах се и аз! Hug  
Холандия е страхотна, много уредена малка държава, с богата икономика, много бизнес, хубава кухня, страхотни карамелени вафлички и гофрети, много чиста (за разлика от ЮК), поддържана и красива. Единственото, което не харесах са задръстванията на някои участъци на аутобаните, макар че такива аутобани никъде другаде не съм виждала, огледало, 6 ленти във всяка посока, абе отвсякъде всичко до съвършенство изпипано!

Сега след многото хапване, (като на почивка), днес се завърщам със зелено смути за закуска, и съм още по пижама, обмислям дали да почивам и днес, че ми е изморено, или да се наритам и поне Йога Инфърно с Джилиан да направя. Laughing

Дана, ух, Бодишред ли подхвана? От къде? Аз чакам още да го качат в рутракера! Crazy

Чика, леко бременеене! Simple Smile Ако имаш въпроси за какви тренировки - питай!  bowuu

Льоли, бързо да минава!

Агент, страхотни салати!

Тили, честити 2 кг!

# 356
За днес отчитам интервална тренировка на Руми + ден 15 от йогата на Лесли, която днес беше с акцент на ръцете или по-скри стойки на ръце...една от три ми се получиха. За другите трябва много да се потрудя. Днес ще хапна супа от спанак, лапад и коприва и печени тиквички с кисело мляко и чесън. Обожавам ги!
Льоли,  Hug
Рейни, много як гост си имате, Хахах
Дрийми, Любче, добре дошли  Hug
Тили, поздравления!
Дана, звучиш наистина много щастлива и заразяваш Simple Smile))

# 357
Здравейте на всички! Мисля вече да започна и аз да се отчитам при вас  Embarassed

Някой скоро беше показал тази тренировка

https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0&index=14&lis … Teo9vb0ClheHhrtAq

и много ми хареса. За сега само с нея се отчитам, по-късно още.
Още не мога да си избера какво да започна за по-дълъг период, толкова много си харесах, че не знам от къде да започна.

И един въпрос като съвсем начинаещ в тренировките  Grinning Как се справяте с мускулната треска  Embarassed

# 358
MissDreamy, добре дошла!  Hug Звучи чудесно вашето прекарване. И на мен Холандия последния път ми беше харесала доста, но доколкото знам е доста скъпо за живеене. Мен иначе винаги времето ме е спирало да искам да се местя там по работа, но пък имат предимството на моренце под носа.

Бодишред вече го има на vk.com и само трябваше да изчакам да излезне календарът към него. Аз няма как да свалям тренировки и е предимство, че мога да си ги пускам там.

Льоли, къде в Сардиния?

Хубав ден, момичета!

# 359
  • Canada
   Здравейте на всички !
Вчерашната ми тренировка беше Плио от Р90Х , за крака. Всяко упражнение по 30 сек./2 серии. Без бонус упражненията, че бях останала без сили Simple Smile
Скрит текст:
2 Rounds:   Jump Squats :30, Run Stance Squats :30, Airborne Heismans :30, Swing Kicks 1:00                        
WATER BREAK :30                           
2 Rounds:   Squat Reach Jumps :30, Squat Switch Pickups :30, Double Airborne Heismans :30, Circle Runs 1:00                        
2 Rounds:   Jump Knee Tucks :30, Mary Katherine Lunges :30, Leap Frog Squats :30, Twist Combos 1:00                        
2 Rounds:   Rock Star Hops :30, Gap Jumps :30, Squat Jumps :30, Military March 1:00                        
2 Rounds:   Run Squat 180 Jump Switches :30, Lateral Leap Frog Squats :30, Monstor Truck Tires :30, Hot Foot 1:00      

Общи условия

Активация на акаунт