Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 840
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Идвам да тропна с крак (тъй като Мери все още гледа витрините).  Хайде, нова седмица, нов късмет, забравете вече за изкушенията, че и други празници скоро идват Joy

Чика, прекрасна новина!  Аз когато бях бременна правих упражнения на ДВД, не знам дали ги има някъде по нет-а.  Имах 5 ДВД и ги въртях:
Summer Sanders' Prenatal Workout
The Perfect Pregnancy Workout (Karyne Steben)- това мисля ми беше любимата програма.
Erin O'Brien Complete Pregnancy
Един диск с йога и един с пилатес, но вече не си спомням кои бяха. 

Аз от днес започнах 21 day challenge на BodyRock http://www.bodyrock.tv/2014/03/24/bodyrock-bootcamp-day-1/ Имат и интересни рецепти за дневно меню.  Ще го комбинирам с тичането 3 дни на седмица + йога от време на време.

Ето нещо забавно - 100 години фитнес в 100 секунди- https://www.youtube.com/watch?v=5hr17Dn-Ikk

Освен и ние от тази страна на океана да си направим среща.  Само трябва да изберем подходящо място и време  Wink

# 331
chica_loca, честито и лека бременност!
Яна, обядвах и вечерях с него! Даже ми остана и за утре, страшно много ми хареса! Heart Eyes

Ден 3 от Лесли + колело за днессс Hug

# 332
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за крака, в комбинация с подскоци разни  Mr. Green , 40 мин. И вече съм от сериозните.  Mr. Green Поне за сега.  Mr. Green

Чика Лока , прекрасна новина.

Спорни тренировки и твърдо "НЕ " на козунаците.  Mr. Green
За презокеанска среща съм "ЗА".

# 333
  • В полите на Пирин планина
Христос Возкресе, скъпи спортни момичета  Hug Да сте живи, здрави, много щастливи, обичани и пълни със спортна енергия!

Чика, честита бременност и нека всичко мине леко и щастливо   bouquet

Отчитам PIYO Sweat. Добре ми дойде на застаряващите кости  Mr. Green

И аз казвам вече "не" на тестото и въглехидратите. Не прекалих, но похапнах  Mr. Green

# 334
  • 1st floor
Отчитам Speed 1 тази вечер. Имах си и дружка - щерката! Laughing Дано да е редовна, както обещава, че нещо Д-то й стана по-голямо от моето. Mr. Green Тренировката ме изпоти доволно, но сякаш не ме натовари много. Имаше доста прекъсвания за разтягане. Ако всичките тренировки са такива, май ще трябва да си вкарам допълнително силови, особено за горна част.

# 335
  • Бургас
Вал, ще ти звънна от предния ден  Peace

Hug
Отчет за днес W4 БР,след 5 мин почвам кардио 1,а след това ако ми се занимава може и някоя кратка йога

# 336
Чика - честита ви радост!

Отчет - 90 мин хот йога + салатата, която импровизирах за Великден Wink
(доволното чаве, което ни отвя всичките)

Авокадо, червено цвекло, портокали, лук, бадeми, боровинки, зехтин, балсамико, черен пипер и сух джинджифил салата
https://www.pinterest.com/pin/349240146080814181/

Авокадо, червени печени чушки, зелен лук, маслини, кисели краставички - дори ММ яде и му пукаха ушите Wink
https://www.pinterest.com/pin/349240146080814190/

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 03:47 от Agent Provocateur

# 337
  • Пловдив
.Чика , прекрасна новина! Лека бременност, безпроблемно раждане и весело бебче! За тренировките ще ти помогнат Би и и Дрийми.
Непокорна , това е най-леката тренировка от цялата програма. Радвай й се, докато я има, няма да е за дълго. Силови има чак в Гамата с тежести, тук са само със собствено тегло. Peace
Аз се завърнах, за 4 дни ядох почти всеки вид торта, който видях, не че обичам, ама да не си отида някой ден, без да съм опитала всичко възможно. Иначе много обикаляхме и краката ме заболяха и ми се набиха,та и чак мускулна треска имам. Основно, заради неудобните кецове, направо ме утрепаха. ooooh! Та ще видя утре дали ще имам табанчета за тренировка.
Пожелавам весела вечер на всички и успех в поставените цели.  bouquet

# 338
  • 1st floor

Непокорна , това е най-леката тренировка от цялата програма. Радвай й се, докато я има, няма да е за дълго.
Joy Joy Joy Добре! Ще й се радвам тогава! Mr. Green

# 339
Чика, поздравления!   bouquet

Аз с елдата така и не се разбрах. Пипна ли я и нещо в яденето се прецаква. С нахут, чиа, киноа - никакви проблеми. Даже с булгура съм ок. Елдата, обаче, ми има зъб.

Любче, гледам аз във фейсбука снимки на торти и точа лиги.  Mr. Green

Отчитам приятна разходка на Железница, беше убийствено красиво. Отчитам и 7-8 км нощно тичане. Не знам колко точно, защото на няколко пъти се наложи да си изляза от набелязания (с известна дължина) маршрут заради домашни кучета.  ooooh! Човек очаква в 10 вечерта да има проблеми с улични кучета, а не с домашни.

Поздрав:

Скрит текст:

# 340
  • UK
Момичета, не тренирам, един проблем ми се появи и не става работата; до няколко дни се надявам да съм пушка, но в момента съм с болки и много крива.Simple Smile
Още ли има сняг на Витоша?

# 341
Ljoli, бързо да ти мине.
Има много сняг и май е супер за ски. Баща ми беше уикенда и каза, че условията за идеални. Ех, да можех и аз да съм там.

Чика, честита новинка! Спомням си една зашеметителна твоя снимка.

Аз отчитам първа тренировка на Bodyshred, yeah! След разгула този уикенд ми трябваше нещо сериозно за мотивация. Старателно се подготвих, изгледах си видеото предварително да знам какво да очаквам, реших че не е нищо ново под слънцето, започнах иии Джилката ми видя сметката още на първия кръг. Mr. Green Сериозно се изпотих и имам да задобрявам. След това мушнах и ден 10 от Ейдриън.

Имам си едни малки радости тия дни. Дадоха ми домашни лимони от Сардиния, или по-скоро аз си ги изпросих от един наш приятел. Няма такава сладост, могат да се ядат като ябълка с кората. Просто самата кора е сладка, те не са толкова кисели и са едни големи. Всяка сутрин си резвам и си хрупам и се надявам да не свършат скоро.
Имам си и нова дебела книга и ми е толкова гот да си чета. И си имам и запас с магнезий отново. Спя дълбоко и имам енергия през деня.

Лека вечер!

# 342
Ооо, Агент, Президентът е спечелил битката  Laughing А първата салатна комбинация е трепач!

Гугъл, много хубаво. А домашните кучета излизат от дворовете, така ли?

Льоли, да минава!

Дана, колко щастлива звучиш  Hug Все така да си!

# 343
Добро утро!!!

С елдата и аз съм на голямо Вие. Трайно отсъства от моята кухня  Laughing Но пък булгурът настъпва все по- агресивно.  Simple Smile
D_ana, тези лимони са уникални!!! Завижд! Точно оня ден пих домашна лимонада от такива  Crazy Надявам се скоро и аз да рупам сладко- сладко от тях!!!  Party
Относно ските- това ни е голяма болка и мъка на цялото семейство. Много ни липсват.  Confused Даже отсега почти сме планирали следващата коледна ваканция и всичко около нея се върти около планини, сняг и писти  Sunglasses
Ljoli, бързо връщане в редиците на активно спортуващите.  Hug
Google76, страхотни снимки и разходки си спретваш. Браво! И се радвам, че ги споделяш и с нас.  Hug
Ризова, липсваше!!!   bouquet

Днес ще се отчета с почивка. Ама не съвсем. Просто няма да си правя кардиото в зала, а в мола  Blush Нещо напоследък пак ме е треснал режим "шопинг", а аз пък не се дърпам особено  Joy

Кантара затвърди 2 кг надолу отпреди ваканцията, сиреч за малко по- малко от три седмици.  bowuu

Прекрасен и ползотворен  Вторник на всички!!!

# 344
Честита новина и лека бременност на Чика  Hug
Д_ана наистина звучиш в синхрон със себе си  Heart Eyes страхотно чувство, дано все така да си  Hug
Льоли бързо да минават лошите неща при теб и само хубави от тук нататък да се случват, и на теб една голяма  Hug

Отчет за днес (смело заявявам за сега, когато се прибера от работа мисля да продължа) - 4км. бягане на стадиона, 2 серии по 12 напади и лицеви и един кратък боди кръш на Зузка включващ 3 серии по 10 планк от лакти на ръце, напади с ритници напред и назад, от лицева до клек и 3 кръга по 20 сумо клек с подскок

Днес на стадиона отново имахме компания
Скрит текст:

Успешна работна седмица   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт