Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 801
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Юхуу, отчет за днес с любимата Румина тренировка на Мери ( с хиляда пъти жабешко пляс) + йога ден 14. Всички калории си остават във вчерашния ден- козунаци, шоколади, много вкусно и изобщо нямам угризения, хахха.
За закуска ядох яйца със зеленчуци. На обяд също ще ям салата с яйца + една смеска от яйца, извара, сирене, чесън и всякакви пипери Simple Smile)
Чика, честито!

# 316
Юхуу, отчет за днес с любимата Румина тренировка на Мери ( с хиляда пъти жабешко пляс)
Добре, че не я прегледах предварително, нямаше да я правя изобщо  Crossing Arms  Grinning Е, замених половината от втория път и целия трети... Grinning

Много трудно ми беше да не гледам щандовете с козунаци в магазина  ooooh! Все пак излязох от там само с плодове, зеленчуци, яйца и 3 пакета извара  Laughing

# 317
Днес вече отчитам изядено едно цяло парче козунак  Grinning
Не ми е чак толкова любим като храна и се надявам, че ще се  размина само с това парче този Великден.

Дилянка, добре си похапнала  Peace
А аз от вчера съм подхванала любимите овесени ядки със сиренце и докато не им се наситя, в близко време друг вид сутрешна закуска не ми се очертава да имам  Grinning Снощи си направих солидна доза домашно кисело мляко и докато не го изям, явно ще ми стане редовна междинна закуска.

Преди малко се прибрах озверяла от глад и хапнах стабилно.
И как да не огладнея, като трябваше да чакам едни мъже да се наприказват, за да се прибера в града (а те се оказаха по-бъбриви и от нас, жените). Сега тренировката ще почака поне още 4 часа. Подозирам, че пак ще отида да тичам. Много ми хареса вчерашния крос. Тъкмо и времето ще стане по-хладно, че навън е към 25-26 градуса.

# 318
  • Бургас
Вие по какви програми тренирахте като бяхте бременни?По колко пъти седмично ?
Честито chica_loca! Лека бременост и здраво бебче  Hug Горещо прапоръчвам 10 Minute Solution: Prenatal Pilates - Lizbeth Garcia Преди да забременея не тренирах и за това когато започнах не се насилвах много, та правех всеки ден по 10 мин или ако съм в настроение 20 /но пък започнах в 5 месец тъй като по-рано пиех хапчета за задържане и се боях да не се претоварвам  Peace Лизбет е бременна и това ме успокояваше, че не е страшно да тренирам с нея. Много я харесвам до степен още да и пазя тренировките на компа  Joy Joy Joy /две години и половина по-късно/ и все ги препоръчвам на някой. Освен в рутракера я има и в ютуб  Peace

Който пробва суфлето от тиквички моля да се похвали/оплаче, че живо се интересувам дали ще ви допадне  Blush

# 319
Аз не успях да си запиша рецептата  newsm78
На коя страница е публикувана?

# 320
  • Бургас
simpatikonia, http://nana.errazib.com/cookery_book/sufle-ot-tikvichki/ но аз го правя в стъклени купички за крем карамел, че иначе при сервиране много се разлива кашкавала и няма особено естетичен вид  Peace

# 321
Благодаря, ще го пробвам Peace

# 322
Яна, някой по-назад го прехвали даже Grinning

Симпа, защо ми напомни сега овесените ядки със сирене... сега и аз ще ям Grinning

# 323
А аз ти се чудя как си могла изобщо да ги забравиш Grinning
Аз и през постите продължих да си хапвам тази комбинация, като замених сиренето с тофу  Wink

Решила съм сега да пробвам и сиренце с елда. Само дето прочетох, че сиренето по някакъв начин препятствало усвояването на желязото от елдата. Дали е вярно това, обаче?  newsm78

# 324
Не знам, ама аз ти се чудя как може да не си пробвала елда със сирене!  Joy Mr. Green + домат става страхотна вкусотия!

# 325
Отскоро съм на "ти" с елдата, затова Grinning.

Принципно съм привърженик на максимата, че "храна, с чийто вкус трябва да привикваш, не е била предназначена за ядене", но като чета с какво въодушевление говорите за нея, че и я ядете, реших да й дам втори шанс  Mr. Green.

# 326
  • 1st floor
Аз похвалих много суфлето от тиквички! Grinning Даже днес в колата го изкоментирах със зълва ми и тя ще го прави, та повторно благодаря за линка, направо ще й го метна във фейса.
Елдата винаги я ям с мноооого сирене!!!

# 327
Чика, честито!

Нюки, основата е от авокадо, банан, сурово какао, конопено мляко и фурми; средата е банан с мъничко какаово масло; най-отгоре е банан със замразени ягоди.

Ягодка, много красиво!

# 328
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Влизам и какво да видя!

Chica Loca   bouquet  Най-хубавата новина! Честито, да ти е лека и изпълнена с положителни емоции бременността  Hug

Хоп-Троп, съчувствам ти  Hug Баща ми е същия - стриктен, за РД бонбон да го почерпиш - отказва, той е с Диабет де... ама толкова се пази и захарта му все на 10 стои  Cry  И режим спазва, баш си е НВ-ВМ, без дори да го е чувал и пак... Ще го разпитам и ако науча нещо от народната медицина, което да помага, ще пиша  Peace

Вал, ще ти звънна от предния ден  Peace

Отчет 50мин. степер сутринта на гладно.

# 329
  • Бургас
НеПоКоРнА, чета уж внимателно, но виж това съм го пропуснала  Grinning Радвам се че ти харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт