Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 841
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Хоп-Троп!, може би ще си много изненадана, но повечето плодове и зеленчуци имат подчертан лечебен ефект при много заболявания. Преди време имах проблеми с кръвното налягане. Категорично отказах да ползвам медикаменти и предпочетох да променя начина си на живот и хранене. Изчетох доста неща за плодовете и зеленчуците. Съветвам те и ти да го направиш. Много от тях имат влияние върху кръвната захар и холестерола. Може би няма да бъда особено изчерпателна, но на първо време се сещам за земната ябълка (т.нар. гулия) и тиквата.

Мисля, че съветът, който ти е дала Фея не е толкова трудно изпълним. Защо да разчитаме на лекарства, когато храната може да бъде нашето лекарство. Още Хипократ - "бащата на медицината", го е казал  Peace

Няма ли желаещи да си направим една среща и в Пловдив? Grinning
Аз съм "за", макар че съм съвсем отскоро във вашите редици! Peace

Ljoli, виждала съм краката ти на снимка и направо ти се чудя какво още искаш да извайваш по тях  newsm78 newsm78 newsm78

# 301
Отчитам 3,5 км интервално бягане подир малката фръцла, която се учеше да кара голямото си колело.

Е, и 1/3 от едно сурово веганско неаполитанско парфе

# 302
  • here, there, everywhere
Добро утро и от мен.

Фея, от какво е парфето?

През уикенда не тренирах, къщата беше пълна, но днес след работа си продължавам с кака ни Джил.

2дни съм добре с храната, само виното да не бях пила. По една чашка на ден де, не съм прекалявала.

Тази сутрин се събудих още в 4ч. Не знам как ще избутам деня.

Видях хубави яйчица и дечица. Аз пък правих козунак, който не опитах. Почти всичко вече е изядено и слава Богу за да не се подлъжа (нали споменах пълната къща).

Аз съм от Пловдив, но ще си идвам чак лятото. С удоволствие бих се присъединила към стещатата ако има такава.

Още щях да пиша, но забравих какво. Отивам на работа, а на почиващите лек ден.

# 303
  • Велико Търново
Добро утро и от мен! Днес ми е второто дежурство, но станах сутринта и тренирах с Румяна/извадих си хранителния режим и тренировките, които ми е пратила/, а довечера като се прибера ще направя нещо от фб, ако имам сили.
Празниците ги изкарах сама и по-добре, че иначе можеше и да не се въздържа от храна, а така вчера само две парчета козунак към 16.00 часа и това ми беше последното хранене Blush
Утре сутрин преди шофьора да е докарал децата и мъжа ми ще отида и до фитнеса да потренирам и така и мисля да тренирам двуразово докато си постигна целта Blush
Фея, парфето изглежда страхотно!

Хубав и слънчев ден от мен!

# 304
Благодаря, момичета! Heart Eyes

Фея, много добре изглежда парфето! Сигурна съм, че и на вкус е така Flutter
Ljoli, като чета за Англия и така ме изкушаваш... Септември заминавам и сън не спя колкото повече наближава Heart Eyes

Вчера изкарах чудесен ден! Времето беше уникално и посетихме Бачковския манастир с майка ми. Раздаваха козунак и яйца, та...ядох, нямаше, ама нямаше и нищо друго под ръка, а тръгнахме по едни еко-пътеки и стана страхотна тренировка, имам мускулна на цялото тяло Crazy Майка не можа да ми издържи на темпото, но въпреки това се забавлявахме искрено и направихме много хубави снимки сред водопади, планини и реки Mr. Green

Ето и един любим кадър:

Днес ще правя суфлето от тиквички! Благодаря за предложението Simple Smile)

# 305
Здравейте момичета!  Включвам се отново при вас, макар че тренирам доста рядко в сравнение с преди. Бях ви споделила за диастазата,която ми откриха. Консултирах се с още лекари, но тяхното мнение е,че трябва да спра да  спортувам и да се пазя. Crazy Въпреки това правя упражнение от ютуб, но все още не съм постигнала кой знае какъв резултат. И тъй като наскоро видях  EFP се чудя с коя програма за бременни да започна, за да не си навредя повече на коремните мускули. Като цяло не трябва да натоварвам 6-pack-a  а само transverse abdominals, т.е. ядрото... и гърба естествено. Вие по какви програми тренирахте като бяхте бременни?По колко пъти седмично ?

# 306
Препоръчвам тренировки с  Руми Илиева! Невероятна е ! newsm10

# 307
  • София
Личи си, че всички си изкарвате добре по празниците, а и времето е страхотно.   bouquet
Аз вчера почивах, ядох доволно, но от днес влизам в редиците. Направих Тренировка 9 и ден 9 от Skinny Mom 10 Day Shred.
chica_loca, честито и ти препоръчвам тренировките на Popsugar. Изцяло са съобразени с това състояние, даже 1 от инструктурките във видеата е бременна. Peace Аз бях много доволна от натоварването и темпото, когато ги правех, докато бях бременна. Ако 10 мин. са ти малко можеш да повтяряш видеатаи става чудна тренировка.
https://www.youtube.com/watch?v=qjqJaYY7ewk&list=PLI_fu6eSgQ … do90IbSvsdq3ec03-

и тук още може да си избереш. Има и йога.

# 308
Препоръчвам тренировки с  Руми Илиева! Невероятна е ! newsm10
Ти хубаво я препоръчваш, ама тя няма тренировки за бременни.

Chica, честита бременност! По въпроса ти не мога да се изкажа...

# 309
Ох извинявай, забравих че си бременна Embarassed

# 310
Благодаря момичета!
Миналия ден точно попаднах на тренировките на попшугър. Ще пробвам някои от тях.  Simple Smile Simple Smile

# 311
chica_loca , честито!   bouquet Лека и безпроблемна!!!  :hug:09

И вчера, и днес си се отчетох в залата, а кантарът все така показва само хубави неща  Party

Отсега се чудя лятото, докато съм си в Бг, по коя програма да тренирам... Общо взето, двоумя се между Плио и 90 ДП. И двете много ми харесват и допадат, отделно- есента изкарах 90 ДП до средата някъде и си бях много доволна. В същото време, обаче ми се иска и малко разнообразие... Имам още малко време да го реша  Tired

Сега изчезвам, че имам разни разкрасителни процедури в графика  Flutter

Хубав и усмихнат ден!!!

# 312
  • 1st floor
Ягодка, страхотна снимка! Grinning
Отчитам сутрешно кардио на гладно - 35 мин. на кростренажора с 35 км/ч (или поне така показва). Всичко по мен беше мокро, доста пот се изля. Сега потегляме към Клисурския манастир над Банкя, а довечера ще се метна на втората тренировка от Т25.
Хубав и слънчев ден от мен!!! Hug

# 313
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ауу как ви завиждам с тези планини, чукари и манастири....искам и аз хубаво време.
Вчера ядох козунак, стана страхотен...ядох и шоколад, обаче. Днес направо летях на пътекта и отчитам гладно кардио- 10 км, без дори да се задъхам, че не се и изпотих както обикновено...
От днес се стягам, че съм в овулация и така съм подпухнала от вода, че не де трае. Да видим как ще я източа....

# 314
Чика, честито!!!!!! Hug
И аз не мога да изкажа мнение за програма, но съм сигурна , че Дрийми и Би ще те насочат.

Общи условия

Активация на акаунт