Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 892
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Бобче, абе и аз така съм чувала ама нещо напоследък много нанагорно ми идва това неразположение. Днес обаче опитах с по-малко храна и по на често и има резултат, не ми се раздумква сърцето. Явно е от това. Май наистина режимът ми подобен на фастинг понякога не е подходящ, както в този период.

Гугъл, много готини яйца! Нашите ще ги правя в събота. Какги направи тези синьо-червените с точиците ако не е тайна?

Аз пак съм без отчет. Но пък с малко храна и се чувствам добре   Nature Sun With Face

# 166
Момичета, някоя от вас щесе включва ли в "IGNITE SOFIA"? Изкачването на стълбите на кулите на Софарма... http://www.radio1.bg/article/radioenergy-i-puma-te-kanqt-na-ignite-sofia

# 167
Фрея, взех една от тия плоските четчици за рисуване, топвах я в боята и после пръсках с нея към яйцето. Simple Smile

Ох, не мога да се спра да зяпам мацки.  Crazy Бас ловя, че мъжете по-малко оглеждат женски дупета.

Скрит текст:

# 168
Гугъл, мерси, ще пробвам и аз да сътворя нещо хубаво  Hug Ти напоследък такива мотивации ни вкарваш тука, че ме е срам и за козунаците и за липсата на отчети  Joy
Айде и от мен малко
Скрит текст:

А ето тази жена Earnestine Shepherd, 74 yr old body builder ми е голям стимул и надежда  Heart Eyes
Скрит текст:

# 169
  • Canada
 Охх, мен още ме болят задника и бедрата от понеделник, но ще тренирам другата седмица вече. До тогава само ще ви чета.

Фрея, бабата изглежда по-добре от горните две девойки Grinning

# 170
Маги, дадено! Знаеш, че не трябва дълго да ме убеждаваш Simple Smile
Бабата билдър, заедно с друга веган баба са 70+ и изглеждат зашеметяващо. Лично аз смятам да съм третата такава.
Днес почивам. Утре ще се опитам да тренирам без да съборя 110-годишната ни къща. Трябва и да обновя запасите от коприва за зима 2015.

# 171
 Crazy Бас ловя, че мъжете по-малко оглеждат женски дупета.

Моят мъж точно каза същото  Mr. Green Опънала съм се аз по клин и фланелка и правя моделската и на вратата се звъни - съседката си оставя ключа, че тръгват към Хаваите - и естествено ние я поканихме да влезе за малко и после ММ каза, че ми била огледала много сериозно дупето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отчет - моделската, НМС и малко хип тръстс с тежест.

# 172
  • 1st floor
Лично аз смятам да съм третата такава.
Аз съм по-дърта, така че ще те предредя!!! Flutter Flutter Flutter Нямаш никЪф шанс да си трета!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Предлагам да си мерим дупетата след празниците  Joy

Предложението се отменя поне за две седмици след празниците! Naughty

Окапаха ми лигите по мацките на Гугълчето. Mr. Green

# 173
Окапаха ми лигите по мацките на Гугълчето. Mr. Green
Aз имам още за козунак  Joy Joy Joy Скачам да направя една сутрешна тренировка  Crazy Да не си помислите, че съм козуначеното чудовище...  Blush

# 174
Добро утро, не съм ви чела...

отчитам долна част - клек с лост, хип тръстер, сумо клек, напад,болърс лъндж 12 бр всяко упр 3 кръга като на втория махнах последното а на третия последните две и за задно бедро изредих хип тръстир, мъртва тяга и добро утро  Simple Smile

Отивам на работа. Весели празници  Simple Smile

# 175
Мери знаем, че само си изчистваш съвестта от снощи така  Laughing
Предложението се отменя поне за две седмици след празниците! Naughty
Да, да имаме време и ние да си изчистим съвестта и натрупаните вода и мазнини  Mr. Green

Отчитам за днес за сега йога на Лесли ден 8 и отивам на работа. Приятен ден  Hug

Агентке и аз бих се загледала  Blush хора сме все пак, не и се сърди на жената  Crazy

# 176
  • UK
Аз не знам какво има да си мерим, при положение, че е ясно, че тук ние качваме само ВОДА! Party
Весели празници на всички; моите приключиха и вече не ми е празнично много.
Отчет от снощи ден 7 на Ейдриън. И аз гледам дупета, но не се ограничавам с женски  Blush

# 177
От мен Self - Your Best Butt Fast. Да минават тези празници , че само козунаци и кифли виждам. После ще има угризения и самосъжаление.

# 178
Отчитам 1 час тренировка за горна част в залата на Юли. Simple Smile Както винаги си тръгнах като върху облаче.  Mr. Green

Времето е хубаво. По-късно следобяда ще изляза за днешните 5 км.

# 179
Здравейте и от мен Hug

Отчитам си яденето:

*за закуска - овесени бисквитки от вчера, които правих
*за обяд направих страхотен омлет на фурна, даже ви поствам снимка, има вид и вкус на пица, а въглехидратите в това ястие клонят към нула, докато протеина е ескалиращ Heart Eyes Mr. Green

Стана бая като количество и може би и за вечеря ще си го ям, а и доста пилешко филе си направих, за 1 седмица напред съм уредена, само салати да си правя Party

Следобяд планирам тренировка.
А оня ден завърших йогата с Ейдриън, та да питам тези, които я направихте до края: последният ден стори ли ви се не толкова добре измислен. Йогито реши, че сме големи мастъри и няма да ни говори по време на 'сеанса' ..кажете ся как да си направя тренировката, като не чувам какво да правя, а трябва нервозно и непрестанно през 10 сек да си отварям очите, за да поглеждам какво прави мацката.. Заболя ме врата, забравих да дишам, да създавам пространство и на 10-тата минута спрях. Язък ми за постоянството 30 дни Laughing Лесли е следващата в списъка! Да видим...

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 12:47 от qg0dkata

Общи условия

Активация на акаунт