Отговори
# 720
Ауууу, ареса й  ooooh! ooooh! па чак и смисъл откри  ooooh! ooooh!

Прайм си харакири официалнУ  ooooh! ooooh!

Лека РенкУ, Миленче  Hug Hug
Joy Joy Joy Joy

Ади една сладка муцунка за лека нощ Mr. Green

Маам се вече Laughing

# 721
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Героооооооооо, къф е смисъла, че аз и любимите ми философи едва в средата на 2-ра книга открихме само послание hahaha hahaha hahaha

# 722
Героооооооооо, къф е смисъла, че аз и любимите ми философи едва в средата на 2-ра книга открихме само послание hahaha hahaha hahaha
Филмът бил послание, че и различните могат да бъдат обичани  Tired

# 723
Тва не е послание, а факт hahaha hahaha
Посланието е ''няма к...р до край и душа у рай'' има и правило "Нека е красив и богат, нищо, че е луд" Naughty

# 724
Тва не е послание, а факт hahaha hahaha
Посланието е ''няма к...р до край и душа у рай'' има и правило "Нека е красив и богат, нищо, че е луд" Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Па и да си шашав - важното е да не ти личи  hahaha hahaha що мангите покриват све друго  hahaha hahaha

# 725
Ай лека нощ  Hug Hug Hug

# 726
Нова тема  дет сичко й е ново Mr. Green Naughty

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=838613.new#new

# 727
Изполегахте ли бре Mr. Green Зизуна е оставила каишо Mr. Green
Ади лека и от мен, 4е утре нема да мога да стана, а трябва яйца да вапцам Laughing

# 728
Добро утро момичета кокичета. Hug
Пожелавам ви един прекрасен съботен ден. Hug
И тъй като ще боядисвам яйца и курабии ще правя ще се включа по късно. Hug  bouquet Heart Eyes

# 729
Гюнайдънннн Hug Hug Hug Hug Hug
Гале Hug Heart Eyes и аз отивам да вапцам яйца Party

# 730
Добро утро-утро-утро Laughing

Начи, снощи келешите ходиха на църква и аз кайм на Тера...ама оооууу...запали ми една свещ, че съм грешница дет прелюбодейства на разпети петък...оная кай добре... Grinning
Връщат се и Тера нахълтва при мене и кай....дай да те напръскам със светена вода, че 4 пъти ти гасна свещта...абу Shocked Shocked Shocked Shocked и взе да ме къпе...не да ме пръска Joy Joy Joy

Ся фтиам си прочетем образователната 3-та книга дет има шанс да се появи Йекшън с елементи на хорър Mr. Green

Мичке Hug

# 731
Добро утро-утро-утро Laughing

Начи, снощи келешите ходиха на църква и аз кайм на Тера...ама оооууу...запали ми една свещ, че съм грешница дет прелюбодейства на разпети петък...оная кай добре... Grinning
Връщат се и Тера нахълтва при мене и кай....дай да те напръскам със светена вода, че 4 пъти ти гасна свещта...абу Shocked Shocked Shocked Shocked и взе да ме къпе...не да ме пръска Joy Joy Joy

Ся фтиам си прочетем образователната 3-та книга дет има шанс да се появи Йекшън с елементи на хорър Mr. Green

Мичке Hug
Зиз Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy ма много си грешна ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт