Женени от пръв поглед - 4

• 53 473
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Георги не е точно гей. А жената с която е бил видян всъщност е shemale-a sunman, на който му е омръзнало да призовава някоя жена да пусне на клетия Жоро и лично се е жертвал в името на каузата  Laughing Laughing Laughing 

# 91
А аз се чудя, след като са се прибрали в България, дали са започнали да си водят живота в нормалния му ритъм, т.е. ходене на работа и т.н. или пак са били по цял ден заедно  newsm78
От това, което аз знам, да, връщат си се в ритъма на ежедневието.

# 92
Георги и Гергана са заедно.
Я кажи повече инфо

# 93
Какво инфо повече, sunman! Джулая вече го даде  Joy

# 94
Аз съм shemale.
Ама взех да се кефя на тази простотия,и просто друг форум няма.
знаех си  Wink хе-хе
Скрит текст:
тук някой питаше за бившите на Жоро   Wink

Странно, но напоследък взе да ми става симпатичен - има хубава усмивка, когато реши да си направи труда и да се усмихне Simple Smile.  Гергана каза: Мисля, че се е записал в предаването, за да докаже на себе си, че върви напред"   Може да е кифла, ама е наблюдателна  .... да, иска да докаже - на себе си ли, на тези около него (майка, сестра, приятели ) ли? Thinking Изглежда като човек,  подложен на натиск и под напрежение  ... някак не ми е истински, играе нещо и бяга от нещо. Ако това е  свързано със сексуалността се е вкарал в голям филм (хорър направо) и има нужда от помощ, а това предаване не е мястото, където ще я получи.  Peace

# 95
Е, не ми се вярва Георги да е гей  Naughty

Просто не може да се разбере с женската половина на света. Нещо все не му достига явно.

Да ви кажа познавам 1-2 такива като него и е много трудна работа. Хем донякъде осъзнават, че не могат да предложат кой знае какво, хем в същото време критериите им са мнооого завишени и така си стоят сами.
Това разбира се не означава, че Гергана ги покрива.  Mr. Green
(ще продължа да си я хейтвам, докато не ме изненада приятно!)

# 96
  • Варна
Е, не ми се вярва Георги да е гей  Naughty

+1 Познавам един абсолютно същия. И той е ИТ. Абсолютно задръстен по отношение на жените. Познавам го, защото е приятел на мъжа ми, с жена не съм го виждала. Но абсолютно не смятам, че е гей.

# 97
И на мен не ми се вярва, но аргументацията му е слаба - Гергана не ми допадна, защото не планира къде да ходим да обядваме, после кога да пием кафе и т.н. Е, несериозно е ... колко време мина, кога я разгада тази жена - ми то няма такава, която да се впише и да му отговори на изискванията, щото не е нужна жена изобщо. Да, Гергана никак не е идеална, ама така да ѝ трупа негатив на главата, само и само да се отърве не е ОК... нали?  Кофти е ситуацията и за двамата, а той - ето, виждате - опитах, ама не се получи ... е, за пред майка му може да мине  Wink Peace  

# 98
Ама как да каже кога ще ми пуснеш ,че ми писна да л..

# 99
  • София
Нямате изчитане  Simple Smile

# 100
Ама защо така се хващате за тази сексуалност...Мисля , че беше шега това. И на мен не ми се вярва да е такъв - гейовете са мрънкащи, да, но  далеч по-цветни и интересни  Wink
П.П. sunman, ходи на лов бе, човек - от страдания  по Зюмбюл, Тюфлек, Г...та и прочие, ще си заминеш неоправен. Вземи участвай поне във втория формат на предаването Peace

# 101
Ама защо така се хващате за тази сексуалност...Мисля , че беше шега това. И на мен не ми се вярва да е такъв - гейовете са мрънкащи, да, но  далеч по-цветни и интересни  Wink
П.П. sunman, ходи на лов бе, човек - от страдания  по Зюмбюл, Тюфлек, Г...та и прочие, ще си заминеш неоправен. Вземи участвай поне във втория формат на предаването Peace

Права си. Peace  Може пък да си е обикновен, безинтересен, хетеросексуален мрънкалник - стар ерген по душа, който си мие чиниите по два пъти. Познавах един такъв - измих ги аз, а той след мен още веднъж.   Mr. Green

# 102
Banshee, сега разбирам защо аватарът ти е такъв  Joy Hug

# 103
Ама защо така се хващате за тази сексуалност...Мисля , че беше шега това. И на мен не ми се вярва да е такъв - гейовете са мрънкащи, да, но  далеч по-цветни и интересни  Wink
П.П. sunman, ходи на лов бе, човек - от страдания  по Зюмбюл, Тюфлек, Г...та и прочие, ще си заминеш неоправен. Вземи участвай поне във втория формат на предаването Peace

То майтап, майтап, ама утре да не видим преразказан разговора от форума в някое жълто списание. Одеве знаеш ли що наред беше по балконЯ. Mr. Green

# 104
Права си. Peace  Може пък да си е обикновен, безинтересен, хетеросексуален мрънкалник - стар ерген по душа, който си мие чиниите по два пъти. Познавах един такъв - измих ги аз, а той след мен още веднъж.   Mr. Green
напълни ми душата с тия чиниии  Laughing

абсолютен досадник е тоя Георги. уж всичко знае, уж е по-по- направо най на трета степен от всички, ама като е толкова голяма работа що не е щастливо женен с деца до сега... знам аз защо - щото няма угодия.

Общи условия

Активация на акаунт