Женени от пръв поглед - 4

• 53 652
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Вариантите при някои изтрещели са два - или са вкарали нещо, преди да пишат, или не са вкарали необходимото.

# 241
Близо час без нито едно изказване!

УНИКАЛНО!

# 242
Светлана нали си беше сменила фамилията сега гледам във фейса че си е със старата.

# 243
Чакаме действието на лекарствата да отшуми  Wink

# 244
Няма да повтарям и аз, че сте УУникални, ама верно сте  Laughing Изпуснах ви и чета цял ден- голям смях с всички коментари. smile3501
Записвам се на 17-та страница. ooooh!

# 245
Duce,без малко да изпуснеш темата  Crazy

# 246
Близо час без нито едно изказване!

УНИКАЛНО!

Нали  Naughtyи когато си мълчим,па сме Уникални  hahaha hahaha hahaha

# 247
  • Плевен
Дори и след толкова обсъждания се доказва, че може да се чуе нещо ново
Даже вече си мисля, че разочарованието на Георги идва от там, че очакванията за предаването му са били съвсем други - да му е интересно, вълнуващо, забавно, секс и т.н., пък като е разбрал, че трябва да се влюбва, да спечелва жена си, да планира съвместен живот и желанието му се е изпарило.
Права си като се замисля. Някой помни ли съдържанието на анонсите за кастинга преди предаването?
Аз помня, даже бях влязла на сайта да видя какво има да се попълва, но беше един чаршаф...! Та анонса горе долу гласеше: "Самотни ли сте? Опитвали ли сте безуспешно да откриете своята половинка? Ако сте... Запишете се на кастинг на еди-кой-си сайт". Доста постно и нищо не се разбираше, мислех, че на сайта ще има повече инфо, но такава нямаше и натиснах хикса!
Значи Станислава ще се окаже права. Подвел се е Георги.

е, щом Светлана е била наясно той пък съвсем няма как да е подведен - не е малко дете,а договорите сигурно са изпипани до най-дребните детайли.  :peace А и баш Жорката не е човекът , който ще подпише нещо без да се посъветва с юрист Wink
не помня кой от участниците в ББ споменаваше  за договор от 20-тина стр.

E той договора е ясен, пише че ще сключат брак примерно, че трябва да ходят на меден месец, да живеят заедно и т.н., от което той съвсем спокойно може да си е помислил - идеално ще бъде як купон  Laughing

Георги е много по-социален отколкото си мислим. Слушайте какво ви думам Mr. Green И повечето от нещата, които говори за себе си, са просто някакъв странен вид хумор.
Аз поразпитах, защото имам двама приятели в София, които ходят в такива клубове за срещи, а Георги не е безизвестен по тези места. Той май не се е записвал за предаването, а мачмейкърите са го поканили, защото е бил така да се каже успешен на тези сбирки.

Единия от приятелите ми каза, че ходи защото в средата си среща само себеподобни и на неговата възраст - 40 години, повечето които среща са семейни дами. Другия отишъл за забавление, иначе си има приятелки, любовници нон-стоп. И двамата все разправят, че искат да се женят, ама като гледам какъв живот водят, май това им е последна грижа. Първия има постоянни успехи от срещите, ама не в брака, а в леглото  Mr. Green, другия вече не ходел, защото го срещат все с жени на неговата възраст, а той си търси далеч по-млада жена. Laughing Crossing Arms Иначе колкото пъти съм виждала майка му, тя все ми вика, "дай да го оженим този моя син, че все не попада на подходяща жена, сигурно не може да общува с жените. Ти го вземай като излизате да го запознаете с някоя добра жена" Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Между другото ми предложиха да ме заведат  hahaha то условието било да нямаш брак, никой не те проучва колко сингъл си всъщност.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 18:48 от Stanislava_

# 248
Как е мацки.Разкрихме ли бат Жоро и Гери да ли са заедно.

# 249
А сега какво разбрах,че са изпуснали наско и тони 18 + http://www.openbarcelona.com/

# 250

Той май не се е записвал за предаването, а мачмейкърите са го поканили, защото е бил така да се каже успешен на тези сбирки.

Точно  това си го помислих, когато той сподели, че посещавал агенции за запознанства и в една го посъветвали да се запише на готварски курс и щял много да си дигне акциите. Сигурно онези двамата - семейството са го поканили, като редовен клиен! Grinning А иначе колко да е успешен - може в началото като му прочетат автобиографията и въз основа на  някоя прилична снимка да проявят желание да се запознаят, но щом нито една жена не се е завъртяла насериозно - хич не ми се вижда успешен - даже направо безуспешно може да го наречен неговоте търсене! Wink

# 251
Е, оттук нататък или трябва да спре с ходенето по тези места или да свикне с идеята, че жените вече си мислят, че го познават , всяка през собственият си поглед.

# 252
Аз смятам, че Георги хич не е лош - изглежда добър човек, чувството му за хумор много ми допада. Държи се мило и може да се разговаря с него на различни теми,по това което е показал досега.
В първият епизод харесах най-малко него, а сега ми е фаворит -- другите мъже въобще не изглеждат дорасли.
Има моменти , в които Георги твърде драматизира и е леко дребнав,  смята, че всичко трябва да бъде по план, да е стегнато, много обмислено. От положителна гледна точка, това говори за сериозен и организиран човек. С времето характерите биха се напаснали. Човек може да работи върху недостатъците си, стига да види, че има защо да го прави.

# 253
Твое право....всеки през собственият си поглед Twisted Evil

# 254
Момичета,аз докато дойда и сте вече в новата тема,че и на почти 20 страници  #Crazy
Относно това:
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?
Всички профили сме открили дъртите клюкарки Laughing Назад в темите ги има
  Е,четох,четох.....няма ги,къде са?Приемам и накуп,ако на някой му се занимава   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт