Женени от пръв поглед - 4

• 53 680
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Защото съм огън момиче.
Ако нещо ти тежи, потърси си други теми. Или специалисти.
Разтухата в тази тема си е чист спам. Тя е посветена на предаването "Женени от пръв поглед".
А ти специално я съсипваш отвсякъде.
И разтухата може да бъде по повод "Женени от пръв поглед"и пак да е по темата Mr. Green
А ти пък се държиш,като някоя ощипана госпоЙца newsm78 Mr. Green
Светъл празник е отпуснете ги тези души  bouquet

# 361
Честит Великден!

sunman, коментарите ти са като на оплешивяваш чичка на средна възраст... все към секс обръщаш нещата, недей така Stop
Laughing Laughing Laughing Laughing
Ами така си обясних поведението на Гецата.Такива нерви ,а си с хубава жена и уж сте женени в едно легло.Просто поведението му нямаше никаква логика.Преставих си го като освирепял от страст мъж ,който се мята на сухо.Затова писах .

# 362
  • София
Честит Великден!

sunman, коментарите ти са като на оплешивяваш чичка на средна възраст... все към секс обръщаш нещата, недей така Stop
Laughing Laughing Laughing Laughing
Ами така си обясних поведението на Гецата.Такива нерви ,а си с хубава жена и уж сте женени в едно легло.Просто поведението му нямаше никаква логика.Преставих си го като освирепял от страст мъж ,който се мята на сухо.Затова писах .

Ще ме прощаваш, ама Гери е далеч от хубава жена, поне за мен. Има къде къде по-приятно изглеждащи момичета на нейната възраст. На мен ми стои грубо. Но, както се казва, на вкусом и цвет, товарищи нет. Не мисля, че много я е харесал Георги, защото ако да, щеше да се държи по друг начин, със сигурност по-мило. А той знае как - видяхме го как се държеше с майка си и със сестра си - мило.

# 363
Е всички казаха ,че са му потекли лигите на сватбата на Гецата.Въпросът е ,че явно нещо не е удовлетворен.Всичките му заяждания прикриват нещо друго.Накарая като и каза ,кажи чао на стаичката си.
[/quote]

Ще ме прощаваш, ама Гери е далеч от хубава жена, поне за мен. Има къде къде по-приятно изглеждащи момичета на нейната възраст. На мен ми стои грубо. Но, както се казва, на вкусом и цвет, товарищи нет. Не мисля, че много я е харесал Георги, защото ако да, щеше да се държи по друг начин, със сигурност по-мило. А той знае как - видяхме го как се държеше с майка си и със сестра си - мило.
[/quote]
Ти все пак си жена и нагона има важна роля.А майка му и сестра му е друго.Видяхте как я мяташе в началото ,а после.......Явно е чакал нещо и не го е получил.Просташки разсъждавам ,но мисля че напипвам проблема.Представяш ли си ,цуни гуни ,прегръдки и накрая всеки в стаята си.

# 364
...

Toчно казано.
Поддържана -да, но красива... Обикновена по скоро.
Според мен Георги се разочарова от това , какво му предложиха специалистите . И се държи както се чувства.
Гери  не  е виновна за това, но не вложи никакъв хъс да го спечели с чар . Може и тя да не го е харесала много.
Язък , че пусна тия снимки от Доминика , наистина е късокрака , не бях забелязала.

# 365
  • София
ESMEE откъде пари за доминика ,от стоене на магистралата ли.

Това са пълни глупости! Да отидеш там не е кой знае какъв разход в днешно време. Айде моля!  Peace

На мигистрала бая трябва да се застоиш, а и там ако си повярвай ми последно за Доминикана ще мислиш!

# 366
Здравейте, всички фенове на предаването. Извинявайте, нямам време да ви изчета..   bouquet Затова ни в клин ни в ръкав нахлувам тук за мнение.  Grinning  Накратко: Обожавам предаването. Моите любимци : Гери и Георги.
Ако сте забелязали единствената двойка, която не е гостувала в предаването "Събуди се" са Гери и Георги. Гергана е качила снимки от Доминиканската република в профила си....което мен лично ме навежда на една мисъл, че с Гошето са заедно.

Поздрави.   bouquet

# 367
Гергана е качила снимки от Доминиканската република в профила си....което мен лично ме навежда на една мисъл, че с Гошето са заедно.
Shocked newsm78

Ми... браво за мисълта ти. Joy Страшна логика извади.

# 368
  • София
Ти все пак си жена и нагона има важна роля.А майка му и сестра му е друго.Видяхте как я мяташе в началото ,а после.......Явно е чакал нещо и не го е получил.Просташки разсъждавам ,но мисля че напипвам проблема.Представяш ли си ,цуни гуни ,прегръдки и накрая всеки в стаята си.

Знам ли? newsm78 Може нещо да го е обидила, а на продуцентите им трябват роми в предаването, вече започнаха да ги лансират и тук, както в САЩ черните...Та затова са изрязали тази част, дето тя нещо му е стъпила накриво. Изводите, че някой няма добра душа, не се правят просто така. Все пак, Георги е интелигентен човек и щом е направил подобно заключение, значи по нещо съди. Обаче ние не знаем какво, щото не е излъчено.

# 369
  • sofia
Гергана е качила снимки от Доминиканската република в профила си....което мен лично ме навежда на една мисъл, че с Гошето са заедно.
Shocked newsm78

Ми... браво за мисълта ти. Joy Страшна логика извади.
Да, това направо си е доказателство, че са заедно!!!
Само на мен ли снимките на Гери са ми...кифленски? Нямам приятели, които да си качват снимки на...организма. Или пьк е "нарцис"?

# 370
Нямам приятели, които да си качват снимки на...организма. Или пьк е "нарцис"?
Не се стърпях  Joy Joy Joy
Със забавление и когато се сетя намирам темата и чета.
Тия клюкарски сайтове бълват страшни глупости и видимо са на светлинни години от случващото се.

# 371
  • sofia
Сериозно ме озадачават тези нейни мускулести снимки. Да не би не Гого, а Гега да е гей? Joy

# 372
Не бях гледала страницата във фейсбук на формата и сега попадам на това умопомрачително заключение на "видна екстрасенска", която от един поглед усеща психическите и душевни проблеми на хората. Ако Жорето не беше "медийна звездЪ", едва ли щеше да му усети проблемите, разминавайки се с него.  Joy
Скрит текст:
Цитат
Dessie Saparevska
Днес в 10:03
Вчера видях капризният Георги на плажна алея, разхождащ се с кордон мадами, които толкова миловидно му се усмихваха и пристъпваха с него напред към нищото! Обърнах се да го погледна, да усетя енергията на този човек.... определено има проблеми, психически и душевни! Съдя от видяното по телевизията и от това, което усетих на живо. Това, че някой има умствен потенциал не означава, че притежава харизма и светлина в душата! Изключително разочароващ кадър, който не заслужава внимание, не заслужава нищо от това, което хората са се опитали да му дадат. В интерес на истината ми идваше да отида при него и да му ударя шамар или поне да му кажа колко объркан и хаотичен сив образ е той. Бог да помага на такива хора, защото те сами на себе си няма да успеят - никога!

Дамата ако чете и пише тук, позволявам и да ме анализира, по профилна снимка, и да ми бае на вятър.

# 373
http://pik.bg/%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D1%81%D0%B2% … 8-news314930.html
Cвeтлaнa Kиpoвa oт тв pиaлититo „Жeнeни oт пpъв пoглeд“ cи пoĸaзвa мoцapeлитe, a и дpyги дaдeнocти, в нeтa, пише hotzona.bg.
Cвeтлaнa имa мaгaзин зa бeльo и caмa peĸлaмиpa пpoдyĸтитe cи, ĸaтo пoзиpa пo биĸини и cyтиeн.
Ha caйтa нa мaгaзинa й имa мнoгo нeйни cнимĸи пo бeльo, oт ĸoитo личи, чe ĸpacaвицaтa дocтa дoбpe ce гpижи зa тялoтo cи.
Bce пaĸ пoлoвинĸaтa нa Cтeфaн e инcтpyĸтop пo aepoбиĸa.
 Hяĸoи oт cнимĸитe oбaчe ca дocтa пpoвoĸaтивни. Taĸa нaпpимep cyтиeнитe, c ĸoитo пoзиpa, ca пpoзpaчни и ce виждaт зъpнaтa нa Cвeтлaнa, a нa дpyгo фoтo изpязaнитe биĸини пoĸaзвaт нaй-милoтo й. Имa я и пo пpaшĸи.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт