Женени от пръв поглед - 4

• 53 226
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
А, да, бе. Закостенялото схващане, че децата се възпитават само от жените в семейството. А бащите деЙ са?! На софра у съседа, за риба, по жени. Бащите само осеменители ли са?!

# 586
  • Луната ни пази
Тази Гергана, ако каже още веднъж думата "тренирам" и нейните производни, ще си прережа вените  #Cussing out
Имам приятел, занимаващ се с кросфит. За тях това е като религия. Вманиечени са. Потърсих Гергана при неговите приятели, открих я, ще се опитам да подпитам Simple Smile

# 587
Аз пък не мисля, че иска да го променя.Тя го бъзикаше, казваше го на шега, защото знаеше какв. ще му бъде реакцията.Само на мен ли думите на Георги "...ако кажа истината, тя ще взриви всички" ме навява на мисълта за евенталната му различна сексуална ориентация? newsm78.Това обяснява доста неща Thinking
Стига глупости ,Жорката е мъжкар и е накъсал Герито.Но Герито е би ,тези мускули ,са следствие на доста тестостерон.

# 588
Светлана ме кефи!
Защо по дяволите не я е отмъкнал някой досега?Много прилича на мен по характер.Същата леко шматка е.
А така,кой си ходел с гирите?Аз бе Гоше,аз!И на почивка си ги нося.Само единия дъмбел де,мъжа ми ме гледа лошо като мъкна повече.
и що да я отмъкне? Щот е шматка или щото прилича на теб?

# 589
Откъде пък разбрахте кой какъв е. Със сигурност мисля обаче, че нищо не са правили.

Гошо е в криза, Гергана прави чупки...  Confused Направо ми се къса сърцето.

# 590
Много ми беше интересно днес, повече от медените месеци.
Най ми харесаха апартаментите на Г-тата.
Къщата на Стефан и тя много лилава и мнооого черна.
Георги много ми харесва, дано успеят да се напаснат с Гери  Peace

# 591
Алтава работа този епизод, добре че са Светла и Наско, че да гледаме хора, с признаци на човечност и нормални реакции.

# 592
Защото е готина Светла.Съдя от това което виждам.Има чувство за хумор,приятна е на вид.И не прави стойки и чупки,не се взема на сериозно.

А Атанас,ако ще да се катери по анцуг на всяко срещнато дърво няма да промени мнението ми.Човек с главно Ч.Особен характер трябва да си,за да тръгнеш да помагаш физически на тези хора там.Друго е да преведеш 20-30-50 лв.Стерилно.
Аз чистосърдечно си признавам,че не бих отишла.Преведох пари.И виждам,че единия Наско,простодушен,семпъл човек е много повече Човек от мене.Дано и жена му го оцени.
Как му се зарадваха хората,как плачеше ония дядо.Трябва да показват повече такива хора,сякаш в битките с живота и за пари сме загубили ценното-човещината.

# 593
Георги много ми харесва...
Какво му харесваш на тоя, топлината, искреността или добрата му душа???

# 594
Е добре де...къде ги гледате тези ФБ профили,на мен нищо на никой не ми излиза.
Дайте ги тук накуп,не мога да изчета всичко назад,не че не се пробвах,но не ги намирам.

Самоцитирам се аз Rolling Eyes ,просто съм почти убедена ,че профилите са фалшиви.
Ще ги покажете ли тук или е тайна  Joy

# 595
  • София
Аз го разбирам защо не я харесва.
Изглежда куха тази девойка. Под позата и поддържаната визия не може изобщо да се усети някаква индивидуалност или душевност най-малкото. Едни такива супер повърхностни са им разговорите - и през цялото време сякаш си мерят егото. " Ти си кифла, аз съм контрол фрийк." "Трябва да спортуваш, ще ти готвя само бъркани яйца." И двамата нямат вид на хора, които биха правили някакви компромиси, за това се чудя що чинят в такъв формат и защо изобщо си го причиняват.
Много си права,изкуствени хора newsm10
А Насето наистина може да е щастлив там,видяхте ли в "след рекламите" май плачеше,ами ако това е била мечтата му,нека е щастливо момчето.Да има поне един щастлив от целият този експеримент

Аз уж нямаше да гледам, ама се оказа, че няма нищо друго добро за гледане...Ццц, от сума ти канали, само това става горе долу за гледане. Та, да си кажа и аз за Танас - изкуствен ми е. Смятам, че женитбата му е добре преценено стъпало в живота му, начин да се измъкне от студентско общежитие. Пробивно селянче е той. И ми се стори доста изкуствено държанието му в Мизия, не знам защо. Просто така го почувствах. Имам си и причини де - за да се включи човек в кастинг за актьори, се изисква определен набор от качества - амбициозност, желание за изява, целеустременост, дори нахаканост и известна доза актьорско майсторство. И Атанас явно тези качества ги притежава, щом се е записал за участие в телевизионен проект. Затова смятам, че поведението му на "много добро до наивност момче" е поза. Лично мнение.

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 23:34 от Popule

# 596
Много ми беше интересно днес, повече от медените месеци.
Най ми харесаха апартаментите на Г-тата.
Къщата на Стефан и тя много лилава и мнооого черна.
Георги много ми харесва, дано успеят да се напаснат с Гери  Peace
Само дето не са техни, аз от епизода разбрах, че и двамата са на квартира.

# 597
Ох, Насето  ooooh! Къща пълна с квачки  #Crazy

Peace

За квартири не са ли чували тези хора??

Много му симпатизирам на Наско, горкичкия..

ПП Обувки в кутии е много неудобно.

# 598
Като че ли е мой тип, кефи ме. Не знам какъв му е проблем, за да говори така и да се прикрива.

# 599
Ех, ти все така не разбираш ли, не разбираш... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт