Математически турнири - 32

• 96 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Интересно ми е дали ще излезе някъде максимален резултат в трети клас, заради 12 задача.

# 151
  • София
На сайта на СОУ " Иван Вазов" - Плевен задачата вече е с коригиран отговор Г-12.
В Русе също са коригирали отговорите, но не виждам промяна в класирането.

# 152
  • Русе
Има промяна Laughing

# 153
И аз съм със забележка относно 13 та зад. за 4 клас от ВМС ,където ще се отсъдят 2 т. за тези посочили а ) 24 ,а не е упоменато ,че ще се присъдят на тези ,които са посочили г) друг отговор -30 .
В случая отговора верния е г ) друг отговор 24 или 30  

Детето ми е бясно. Честно казано, аз съм разочарована от недомислицата. На тази задача ще вземе двете точки. Установило е и двата отговора, но не е било подготвено по никакъв начин, че може да упомене и 24 и 30.

# 154
  • София
Така ли? Е, браво, възтържествува справедливостта! Simple Smile

# 155
  • София
Според мен тук http://problem.iztok-smb.com/test/form.php вече има резултати за София.
Може ли да проверите и според вас дали са това резултатите?

# 156
  • София
И аз съм със забележка относно 13 та зад. за 4 клас от ВМС ,където ще се отсъдят 2 т. за тези посочили а ) 24 ,а не е упоменато ,че ще се присъдят на тези ,които са посочили г) друг отговор -30 .

Детето ми е бясно. Честно казано, аз съм разочарована от недомислицата. На тази задача ще вземе двете точки. Установило е и двата отговора, но не е било подготвено по никакъв начин, че може да упомене и 24 и 30.
"Вашите" точки поне са 2.  Laughing
Ето още нещо от другия форум
Цитат
Аз пък смятам, че оценяването на зад.13 за 5-ти клас с 1 точка в случай на посочен само един от два възможни верни отговора е твъъъъърде пестеливо, да не кажа некоректно, при положение, че 1.задачата  е за 9 точки и 2. в задачата се пита кое е числото, а не кои са числата/което леееко ги е подвело, че и едното стига/.
Наистина, редно ли е да се пита "кое е числото", като има два възможни отговора?
13. Ако разделим 22641 на едно естествено число, се получава остатък 3, а ако разделим 8289 на същото
число, се получава остатък 6. Естественото число е:
А)7
Б) 13
В) 3
Г) друг отговор

# 157
Според мен тук http://problem.iztok-smb.com/test/form.php вече има резултати за София.
Би трябвало това да са актуалните резултати, да.

# 158
  • София

Да, това са резултатите.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 21:57 от lila

# 159
  • София
Така ли? Е, браво, възтържествува справедливостта! Simple Smile
Ама пък, от друга страна, първото място се е запазило. И преди това имаше максимален резултат, и сега пак. Много странно...Или първоначално са нанесли частично верни точки на децата, или сега са частично коригирани.

# 160
  • Варна

Нормално да не е подготвено. За 1ви път от предходни състезания срещам г да е с два верни отговора и единият от тях да присъства  и в другите отговори.

# 161
Ама пък, от друга страна, първото място се е запазило. И преди това имаше максимален резултат, и сега пак. Много странно...Или първоначално са нанесли частично верни точки на децата, или сега са частично коригирани.
Първото дете в Русе за втори клас в момента е със 70 точки.

# 162
  • София
Да има резултати, моите две дъщери ги намирам за втори клас.
Триъгълниците са зачетени за верен отговор 12 броя.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 22:08 от Aila

# 163
  • Варна
Интересно ми е дали ще излезе някъде максимален резултат в трети клас, заради 12 задача.

На въпросната 12-та задача трябва ли да са посочени/в малката според дъщеря ми кутийка/ и трите отговора?

# 164
  • София
Първото дете в Русе за втори клас в момента е със 70 точки.
Извинявайте, момичета, явно на мен ми се отваря файла от кеша на компютъра, защото пак виждам 75. Явно проблемът е в мен!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт