Математически турнири - 32

• 96 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • ride my bike...
Oтносто 12 задача за 3-ти клас трябва да са посочени и трите отговора.
Но моето е събрало в "яйцето" само Г-8. Иначе щеше да има максимален брой точки.
Е имаше малко рев, но му мина.
Във всички градове ли матриците са били като яйчица?

# 166
Така ли? Е, браво, възтържествува справедливостта! Simple Smile
Ама пък, от друга страна, първото място се е запазило. И преди това имаше максимален резултат, и сега пак. Много странно...Или първоначално са нанесли частично верни точки на децата, или сега са частично коригирани.
В новото класиране на първо място детето е с 70 точки!

# 167
Доволно с две сгрешени задачи- 8 съответно минус 5 т. и 12 съответно минус 7 т., както и само две от 13 задача. Рекапитулация 56 т. Винаги можеше да е и по-добре.

Сега ни остана само да се надяваме на Брадистилов да си свърши работата.  Mr. Green

# 168
  • София
Сега ще сме пък в очакване да доизяснят регламента за националното математическо състезание и класират децата.  #Crazy

# 169
  • София
А по принцип май за коледното нямаше генерално за София, или аз не съм го намерила. Сега къде се очаква да се появи?

# 170
Интересно ми е дали ще излезе някъде максимален резултат в трети клас, заради 12 задача.
Знам за един такъв (от 104 СОУ е детето). Сигурно има и други.

# 171
Според мен тук http://problem.iztok-smb.com/test/form.php вече има резултати за София.
Може ли да проверите и според вас дали са това резултатите?

Моят син е с 55 точки - 1 клас. Можеше и повече, но изведоха цялата стая деца в 9.30 ч., вместо в 10, както е по регламент, това във 2 СОУ. За 1 час такива задачи не се решават. Не знам дали изобщо да се оплаквам вече, нагледах се тази година на неуредици по състезанията.

Сестра му е с 81 т. - 7 клас.

# 172
Според мен тук http://problem.iztok-smb.com/test/form.php вече има резултати за София.
Може ли да проверите и според вас дали са това резултатите?

Моят син е с 55 точки - 1 клас. Можеше и повече, но изведоха цялата стая деца в 9.30 ч., вместо в 10, както е по регламент, това във 2 СОУ. За 1 час такива задачи не се решават. Не знам дали изобщо да се оплаквам вече, нагледах се тази година на неуредици по състезанията.

Сестра му е с 81 т. - 7 клас.

В 20- то са ги извели на 45-тата минута.

# 173
  • София
Детето ми беше в 20-то този път на състезание, заради неуредиците във 2-ро. Никой не ги е извеждал под строй в определен час. Сами излизаха, когато са готови. На моето нарочно му дадох този път часовник, за да не бърза и да не се подвежда, че е свършило времето, като види, че някой предава. Излезе почти накрая. 10 мин. преди него от същата стая излезе негово приятелче. Така че, според мен, никой не ги е гонил да предават. Беше много спокойно като организация. Втори клас, но в стаята е имало и първокласници.

# 174
Детето ми беше в 20-то този път на състезание, заради неуредиците във 2-ро. Никой не ги е извеждал под строй в определен час. Сами излизаха, когато са готови. На моето нарочно му дадох този път часовник, за да не бърза и да не се подвежда, че е свършило времето, като види, че някой предава. Излезе почти накрая. 10 мин. преди него от същата стая излезе негово приятелче. Така че, според мен, никой не ги е гонил да бързат. Беше много спокойно като организация.

Кой клас имаш предвид?

# 175
# 176
  • В офиса

Е, чак резИлтати не са. ОК са си, особено при малките. По-големите таланти сигурно са се изнесли към Ловешкото МГ.

# 177
Така ли? Е, браво, възтържествува справедливостта! Simple Smile
Ама пък, от друга страна, първото място се е запазило. И преди това имаше максимален резултат, и сега пак. Много странно...Или първоначално са нанесли частично верни точки на децата, или сега са частично коригирани.
В новото класиране на първо място детето е с 70 точки!

А в Плевен корекция дали ще направят?

# 178
Има ли възможност да се видят провервните работи на децата. Синът ми се съмнява, че на 18та задача не са му зачели отговотите.

# 179
Има ли възможност да се видят провервните работи на децата. Синът ми се съмнява, че на 18та задача не са му зачели отговотите.
Ако питате за София - в сайта на сбм изток е сложен график за преглед на работите. Класиране на наградените ще има след 25.04.

Общи условия

Активация на акаунт