Математически турнири - 32

• 96 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Не знам дали е за тук,  но търся помощ.. На второ състезание решава задачите и се оплесква при прехвърлянето на шаблона. И ако за Кенгуруто имах съмнения,  то от ВМС нямам.. По листа има една нерешена и една сгрешена задача.. Ама познайте всички отговори Г са без резултатите на шаблона. Не знам как да го концентрирам точно в тази част от представянето

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 19:29 от KOTE

# 197
  • София
Коте, може да решавате вкъщи стари теми и да го караш да пренася отговорите.

# 198
Правихме го, и моите идеи се изчврпаха...Снощи беше рев и разочарование + сам от себе си, драма..,драмма..

# 199
  • Варна
Коте, извинявай, ако се намесвам не на място, но ще споделя моят скромен опит. Аз съм с дислексия и ми беше адски трудно да нанасям на празната бланка отговори, получени на друг лист. Помогна ми практиката да нанасям всеки отговор веднага след като реша задачата, а не накрая. Разбира се, това води до неудобството да поправяш на шаблона ако си намериш грешка при проверката, но при мен лично работеше много добре - благодарение на тази опит взех листовките без грешка, а там беше много важно да не се правят такива грешки.
И за да не е изцяло спам - някой има ли идея, ако не можем да си вземем грамотата от ЕК в МГ Варна точно на посочения ден, дали значи, че я губим или може да я вземем по-късно?

# 200
Извън темата за ВМС - някой има ли отговорите на SASMO, което се проведе днес. Интересува ме групата Secondary 2. Ако някой иска да си ги сравним. Имам задачите на тази група (Secondary 2 ) ако някой се навие да ги реши  Grinning.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 21:47 от mihaelad

# 201
Има ли възможност да се видят провервните работи на децата. Синът ми се съмнява, че на 18та задача не са му зачели отговотите.
Ако питате за София - в сайта на сбм изток е сложен график за преглед на работите. Класиране на наградените ще има след 25.04.
Извинявам се, но може ли да поясните къде на сайта на сбм изток го пише, че нещо не мога да открия този график. Благодаря предварително.    bouquet

# 202
Защото трябва да се цъкне на резултати, а от там 2014г! Simple Smile
Но ето направо линк: http://kmsvms.iztok-smb.com/rezSof.html

Ако не се отваря текстът е:
Писмените работи могат да се разгледат в стая 402 на 125 СОУ при следния график:
сряда 22.04.2015г. от 10:00 до 11:30
четвъртък 23.04.2015г. от 9:15 до 10:45
петък 24.04.2015г. от 10:00 до 11:30

Наградените ученици ще бъдат обявени след 25.04.2015г.

# 203
Много благодаря за бързият отговор.    bouquet  Още веднъж.

# 204
Извън темата за ВМС - някой има ли отговорите на SASMO, което се проведе днес. Интересува ме групата Secondary 2. Ако някой иска да си ги сравним. Имам задачите на тази група (Secondary 2 ) ако някой се навие да ги реши  Grinning.

Кой клас е детето ти?

# 205
http://www.smg.bg/news.php?id=213
Резултати 9-12 клас (предварителни) и Програма за Национален кръг на Олимпиада по математика

# 206
някой да вижда формата за регистрация за Кирил Попов - Шумен? уж пише, че е на сайта на СМБ Шумен, ама нищо подобно не виждам...

# 207
Привет и от мен! Имам два въпроса:

1.   Детето ми е поканено за участие в МБГ (финален кръг). Какъв е опитът ви- струва ли си да се участва (защото ако детето се включи, трябва да се плащат такси за участие, някой от двамата родители трябва да си пусне отпуск, да пътува до Несебър и тям подобни)?
      2.   Резултатите от ВМС започнаха лека-полека да се появяват (за Варна ме е страх да коментирам  Sick), а това е последното от балообразуващите състезания за Националното математическо състезание. Знаете ли къде (предполагам на страницата на МОН?) и кога се очаква да бъдат обявени поканените за участие ученици?

Предварително благодаря за отговорите!

# 208
Здравейте, имам едно питане извън задачите на ВМС. Има ли родители от тука чийто деца са се явявали на  състезанието "Математика без граници "- пролетен кръг в гр.Пловдив в Детската академия на ул.Гладстон? Ако има такива дали случайно са ви уведомили по какъв начин може да се вземе медала?

Написвате в Интернет "Детска академия на науките, изкуствата и спорта" и в Раздел "Новини" има съобщение за получаване на медалите и сертификатите от Пролетния кръг на "Математика без граници" за децата, явили се в "ДАНИС" на ул."Гладстон". Ние вече получихме своя и сме супер радостни.

# 209
По повод националното МС, стана ли ясно съотношение: 9:2:4:3:1:1 как точно се тълкува: квоти, коефициенти или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт