Професионални серии за коса - тема 78

• 62 359
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си?
Сега съм със серума So PURE на Кюн, много приятен като употреба, но е много рано за ефект.
Илли, моля ти се като добиеш впечатления, да не забравиш да споделиш. Hug
Хвърлила съм му око, но в момента имам един шампоан и няколко ампули с такава насоченост, та ще поизчакам.

Цветичка, и аз като Letsgo правя това с балсама. Даже не изчаквам да видя дали ще се отмия само с шампоан, макар че е ставало. Но за всеки случай вече винаги отмивам с натурален балсам, после ш-н, маска и т.н. Peace

Момичета да ви попитам, има ли такова нещо като "лекуване" на цъфтящи връхчета? Аз знам /да не кажа убедена/ че цъфтежите само ножицата ги оправя, а финишите с такава цел предполагам са по-скоро за предпазване. НО пък съм срещала някои олиа, вкл. Матрикс за всеки тип, финиша ми на Роланд и двойна серум на абсолют, които "лекували".
Сега се загледах, че най-долния ми пласт има цъфтежи, а се подстригвах преди месец и нещо, което е много скоро за мен да "цъфна" и ми се иска да отложа фризьорството, за да дръпне поне още малко на дължина, та се чудя дали да взимам и двойния серум на ЛП? Или да си продължавам с Роланд и Матрикс newsm78

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 14:43 от Анонимен

# 76
  • София
Да, обезателно ще пиша.
Засега шампоана ми допада, макар че сякаш леко изсушава косата, но пък дава плътност, а не я разхвърчава. Определено мисля да взема и маската от серията.

# 77
  • Варна
Руса Мама, заинтригува ме с този спрей на Джойко.
Нали е този: http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-procedura-za-sukha-kosa/
Нещо като Л2 ли е или друга функция има?

+100
За мен страхотен

# 78
Момичета как укроятявате стърчащите косъмчтеа около бретона и отгоре на пътя? Напрово съм като таралеж, косата ми расте като луда и отвсякъде стърчи, като се изправям яко си личат порастналите косми и са като антени. Не обичам да си слагам лак или заглаждащи неща, не искам и да я третирам с четка, сешоар и преси често.  Simple Smile някакави идеи как да се справя с тези досадни косъмчета? newsm78

# 79
  • София
Руса Мама, заинтригува ме с този спрей на Джойко.
Нали е този: http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-procedura-za-sukha-kosa/
Нещо като Л2 ли е или друга функция има?

+100
За мен страхотен

ужас ... ще се купува  Mr. Green  Hug

Мис Бингли, аз съм така също. Над вързаната коса на опашка се образува нещо като облак ... моите на всичкото отгоре са тънки и клепнали ... не съм намелира решение освен със стилизан леко да минеш. Много е грозно, аз съм така от миналото лято  baby_neutral

# 80
много е грозно да, като разплетена кошница съм в главата  Mr. Green
явно ще опра до лака, но пък от друга страна се радвам, че растят, че до август трябва да ми порастне още поне 6-7 см.  Simple Smile Thinking

# 81
Юхууу пристигна ми крема на Алтерна Perfect Blowout нямам търпение да го пробвам : Party Party
Заедно с втората опаковка ш-н Архитект Simple Smile изпратили са ми мострички на Алтерна Тен Mr. Green

# 82
  • София
много е грозно да, като разплетена кошница съм в главата  Mr. Green
явно ще опра до лака, но пък от друга страна се радвам, че растят, че до август трябва да ми порастне още поне 6-7 см.  Simple Smile Thinking

Пожелавам ти го. Аз съм така избухнала както казах от миналото лято. Явно и това ще съм същата Убавица.  ooooh!

# 83
а благодаря ти Вивиан , че иначе ще опирам до екстеншъни, а никака не ми се иска  Mr. Green и аз от доста време съм така, но сега става още по-осезаемо и понеже не искам да си горя косата постоянно с преси и маши си ходя рошава   Mr. Green

# 84
Момичета как укроятявате стърчащите косъмчтеа около бретона и отгоре на пътя? Напрово съм като таралеж, косата ми расте като луда и отвсякъде стърчи, като се изправям яко си личат порастналите косми и са като антени. Не обичам да си слагам лак или заглаждащи неща, не искам и да я третирам с четка, сешоар и преси често.  Simple Smile някакави идеи как да се справя с тези досадни косъмчета? newsm78

Аз съм като теб в момента. Края на миналата година имах зверски косопад и сега всичко расте наново. Смешното е, че косата ми е доста дълга, гладка и почти права, а като ме погледнеш отблизо някакви къси антени напират нагоре. Укротявам новобранците с маската на Фитокод. Тя е подходяща за нанасяне по скалпа /подхранва/, лека е и не омазнява косата. Но ефектът се задържа два дена. След това пак щръкват. Докато израстат ще си мия косата по-често.

# 85
Ето и обещаните първи впечатление от крема за къдрици KEUNE SO PURE - ВЪЗХИТАНА СЪМ GrinningОт снощи измих косата и  сложих от крема, бяла млечна консистенция, и днес чудесен резултат. Много лек крем, лека фиксация,  еластични и добре оформени къдрици Simple Smileкосата ми е мека, никаква сухота  /за разлика от крема на НАШИ -ужасен за мен беше като клечеста слама остра на допир/.
А относно кератиновият крем на КЮН той много ми изправяше къдриците, прекалено от обема ми отнемаше, а този  SO PURE  нищо подобно, това което търся, заслужава си за мен всяка стотинка, вече искам да заредя цял асортимент продукти на КЮН, и вече направих поръчка и на другият за къдрици ,както и на шампоана за боядисвана коса Laughing Laughing
Много съм доволна и от този  балсам на Кюн Simple Smile
http://www.keunehairshop.com/file/image/EAAdnceRhvoxgpoz.jpg/0/1200

# 86
Аз не мисля, че има такова нещо като "лекуване на цъфтежа". Той може да се прпредотврати,  да се замаскира, да се изреже, но не и да се излекува. Косъмът се е разцепил и няма как отново да бъде споен, освен временно да се залепи с продукти. Косата изглежда най-добре след миене, а след няколко дни цъфва, защото косъмът се е разлепил и продуктите са си свършили работата.

# 87
Относно цъфтежа и аз имам същия проблем. Косъмът ми е тънък и само месец след подстригването косата ми е нацъфтяла и пак на фризьор Sad  за дължина не мога и да мечтая. Днес пак ме подстригаха и съм отново на стартовата линия.. Моля ви, ако сте забелязали продукт, които предотвратява цъфтенето споделете Confused

# 88
Относно цъфтежа и аз имам същия проблем. Косъмът ми е тънък и само месец след подстригването косата ми е нацъфтяла и пак на фризьор Sad  за дължина не мога и да мечтая. Днес пак ме подстригаха и съм отново на стартовата линия.. Моля ви, ако сте забелязали продукт, които предотвратява цъфтенето споделете Confused
Виж началото на предишната тема, за въпрос вместо запис коментирахме точно това. Но май повечето не сме намерили един чудотворен продукт. Цялостната грижа си казва думат. Моята коса преди също лного цъфтеше, но след няколко години на засилени грижи мога да кажа, че значително намаля това явление при мен.

# 89
Ето и обещаните първи впечатление от крема за къдрици KEUNE SO PURE - ВЪЗХИТАНА СЪМ GrinningОт снощи измих косата и  сложих от крема, бяла млечна консистенция, и днес чудесен резултат. Много лек крем, лека фиксация,  еластични и добре оформени къдрици Simple Smileкосата ми е мека, никаква сухота  /за разлика от крема на НАШИ -ужасен за мен беше като клечеста слама остра на допир/.
А относно кератиновият крем на КЮН той много ми изправяше къдриците, прекалено от обема ми отнемаше, а този  SO PURE  нищо подобно, това което търся, заслужава си за мен всяка стотинка, вече искам да заредя цял асортимент продукти на КЮН, и вече направих поръчка и на другият за къдрици ,както и на шампоана за боядисвана коса Laughing Laughing
Много съм доволна и от този  балсам на Кюн Simple Smile
http://www.keunehairshop.com/file/image/EAAdnceRhvoxgpoz.jpg/0/1200
За този крем ли става въпрос  http://www.keunehairshop.com/products/details/123    Peace

Общи условия

Активация на акаунт