Професионални серии за коса - тема 78

• 62 433
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Ох, ще ме уморите...

Нищо де, имали сме пари дали сме ги  Laughing

Joy

-20% в ЛФ  Money  Ей сега ще отнеса термозащитата на Алтерна  Sunglasses

# 136
  • София
Състав на шампоан за боядисана коса Keune So Pure: Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Bergamot fruit oil, Pogostemon Cablin oil, Argania Spinosa (Kernel ) oil, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Amyris Balsamifera (Bark) Oil, Cananga Odorata (Flower) Oil, Coriander Fruit Oil, Juniperus Mexicana Oil, Tangerine Leaf Oil, Vetiveria Zizanoides (Root) Oil, Spearmint Leaf Oil, Castor Seed Oil, Geranyl Acetate, Anisaldehyde, Vanillin, Orange Peel Oil, Maltol, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Artemisia Pallens Flower Oil, Sunflower Seed Extract, Dimethylhydroxy Furanone, Litsea Cubeba (Fruit) Oil, Mentha Arvensis (Leaf) Oil, Betula Alba Oil, Sandalwood Oil, Jasmine Oil, Linalool, Limonene.

# 137
  • Sofia
Ох, ще ме уморите...

Joy

Винаги сравнявай цените с братските му сайтове - hqhair и beautyexpert. Обикновено в ЛФ са по-високи от другите два, особено на Алтерна  Peace

# 138
  • Велико Търново
Аз тъкмо влизам пък да похваля отново серията Дисциплин Grinning - бях я пренебрегнала за сметка на Алтерна Рипеър, преди два дни се измих с ш-на, нанесох маска и за финиш - термоспрея, изсуших със сешоар и до днес косата ми е подредена, бляскава, мека, но и с приличен обем; със сигурност тази ще е серията за лятото, не ми пресушава никак.

# 139
Честито Возкресение Христово!Здраве  и благоденствие! Simple Smile easter
Ето и днешното ми състояние на косата, с крема за къдрици на KEUNE SO PURE Grinning
Обещах снимчица да показвам след всеки от продуктите за къдрици поетапно, другият път с другия крем....
И от днес Simple Smile

Продуктите, с които съм днес: Simple Smile
http://www.zlatnaribka.com/labelm/za-boyadisana-i-himicheski-tre … -treatment-300-ml
http://arlen.bg/product/78/balsam-za-blestyashta-kosa-s-arganovo … maslo-500-ml.html
http://arlen.bg/product/1346/luksozno-podhranvashto-termo-krem-o … -protectrice.html
http://www.keunehairshop.com/file/image/qpllAuY9eo7ontMr.jpg/0/1200

# 140
Дели, страхотна коса! Я кажи балсама на Наши харесва ли ти, можеш ли да го сравниш с друг продукт, за да преценя интензитета му  Praynig

# 141
Дели, страхотна коса! Я кажи балсама на Наши харесва ли ти, можеш ли да го сравниш с друг продукт, за да преценя интензитета му  Praynig
Благодаря Руса мама  bouquetБалсама на Наши  ми е страхотен, бях настроена скептично, но съм мнотго много изненедана, пре все че преди време една ампула със стволови клетко пробвах/ УЖАСНА МИ БЕШЕ/, после крема за къдриците на Наши /ТВЪРДА И СУХА КОСА/и се бях отказала   тотално от продукти Наши,докато не попаднах на този балсам Laughing Laughing
Немога да го сравня, по нищо не ми прилича на други балсами, по-лек е от маски за коса, но много хубаво се разстила,за много  изрусени коси може да дойде по-лек, но дори и с така мисля ще се справи с омекотяване и разплитане,на  мен ми е Ок, също с гъста по-суха коса съм Simple SmileА какъв аромат Two Hearts

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 15:01 от DELI22

# 142
  • Sofia
DELI22, много полезен пост със снимката и използваните продукти  Hug На мен балсамът Наши ми се струва лек, в сравнение с балсамите на Alterna Caviar, но те са като маски. Наши го ползвам със същия шампоан и съм доволна - ароматът е характерен за марката и е доста силен и дълготраен.

# 143
Ох, ще ме уморите...

Joy

Винаги сравнявай цените с братските му сайтове - hqhair и beautyexpert. Обикновено в ЛФ са по-високи от другите два, особено на Алтерна  Peace

beautyexpert не го знаех... Благодаря, ще го имам предвид следващия път  Hug

# 144
Здравейте момичета, моля да ми препоръчате термо защита, косата ми е тънка и права. Търся нещо което не отежнява. В предишната тема доста мацки си бяха поръчали енергизиращият шампоан на Keun So Pure, моля за отзиви  bouquet 

# 145
Аз имах много големи очаквания към шампоана на Кюн и може би в това ми беше грешката. Приятен е, мирише силно на Иланг-иланг поне според мен, не ми заплете косата, но леко я изсуши. Останах много учудена, защото в състава си има много масла и се притеснявах дали няма да ми я омазни и утежни, но не. Използвах го в комбинация с маската Макадамия.
Редактирам си поста. Aya39, извинявай, че те подведох. Едва сега видях, че питаш за енергизиращия, а аз се оплаквам от овлажняващия.  ooooh!
За термозащита аз избрах крем-олио с черен кимион на ЛП. Чакам вече 3-та седмица да го заредят в ЗР. Какво беше това "забавяне с доставката" не ми е ясно.  #2gunfire Дано поне да си заслужава чакането.

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 20:38 от ina-mina

# 146
DELI22, много полезен пост със снимката и използваните продукти  Hug На мен балсамът Наши ми се струва лек, в сравнение с балсамите на Alterna Caviar, но те са като маски. Наши го ползвам със същия шампоан и съм доволна - ароматът е характерен за марката и е доста силен и дълготраен.
Благодаря aniK link, надявам се да е полезен Grinning Simple Smile Балсама е лек, за не много третирана коса, и ухание цял ден Grinning Grinning

# 147
  • Пловдив
DELI22 Страхотна коса и прическа !
С Наши ли си направи къдриците ?

# 148
DELI22 Страхотна коса и прическа !
С Наши ли си направи къдриците ?
jb66  bouquet със KEUNE SO PURE са къдриците Peace

# 149
  • София
Момичета, чета описанието на новия серум на Керастаз. Мислите ли, че е възможно наистина това:

- Anti-Ox Celular - антиоксидантен комплекс, който предотвратява загубата на меланин
- Серамиди и текстуриращи полимери, които компенсират вече загубения меланин

После ще ви споделя какво ми се върти в главата в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт