Четки за грим-6

• 102 210
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
И от мен препоръки за Морфи. Добри са, имам 3 от 2 месеца и ги мия често, не са мръднали.
Риъл техник има в Дебенхамс в мол България, около 20 -30 лв са за брой +/- Цените са груби, не помня как бяха точно, защото като гледах имаше някакво намаление, но имаше и лукс комплекти за по 70. По - дбре на място. За Зоева също има добри отзиви.

# 631
Здравейте!Преди известно време бях писала,че смятам да си поръчам expert на РТ от ибей.Четката пристигна.На мен ми прилича на оригинална,някой може ли да потвърди.Аз нямам други четки на РТ и не мога да преценя.

Благодаря!

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 15:13 от zombaiko

# 632
  • Бургас
Аз не виждам снимките

# 633
Аз не виждам снимките
Може би аз не ги качвам както трябва.Ще проверя,грешката е при мен вероятно.

# 634
Здравейте!Преди известно време бях писала,че смятам да си поръчам expert на РТ от ибей.Четката пристигна.На мен ми прилича на оригинална,някой може ли да потвърди.Аз нямам други четки на РТ и не мога да преценя.

Благодаря!
Ето,виждат се вече.През единя сайт,в който ги бях качила,нещо не работеше.

# 635
Здравейте, можете ли да ми препоръчате наистина мека четка за блендване на сенки? По възможност да е от изкуствен косъм. Ако може да не е MAC или Sigma и да може да се закупи от магазин или онлайн от тук. Зная, че трябва да е от естествен косъм, но досега такава, която да не ми "драска", не намирам. Ако се сещата за такава и за нанасяне и пенсил, ще е върха, но най-вече ме интересува за блендване. Досега моите четки за сенки, не съм ги открила...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 07:07 от fox

# 636
Здравейте, можете ли да ми препоръчате наистина мека четка за блендване на сенки? По възможност да е от изкуствен косъм. Ако може да не е MAC или Sigma и да може да се закупи от магазин или онлайн от тук. Зная, че трябва да е от естествен косъм, но досега такава, която да не ми "драска", не намирам. Ако се сещата за такава и за нанасяне и пенсил, ще е върха, но най-вече ме интересува за блендване. Досега моите четки за сенки, не съм ги открила...

Четката за блендване трябва да "драска"  Wink
За да може да блендва сенките, трябва да е по-твърда иначе няма как да стане. По-меката четка няма да ти свърши никаква работа. И косъмът не е толкова важно да е естествен, аз имам и много добри четки с изкуствен. Но всичките са по-твърди  Peace
Ако искаш мека четка с форма за блендиране, погледни евтините марки, закото точно техните са такива и не могат да си вършат работата  Crazy На Ейвън, на ЕЛФ и от тези на Екотуул имаше такава май.

# 637
Импала също. Peace

# 638

Благодаря!

Имам тази четка и съм доволна, често посягам към нея, но тази на снимката ми се струва, че косъмчетата седят странно някак, сочат навън? Не знам как да го обясня, при моята връхчетата са някак прибрани на вътре? Разбира се, това нищо не значи, все пак я ползвам от 2 години и като нищо да се е видоизменила.
Пиши дали ти харесва.

# 639

Благодаря!

Имам тази четка и съм доволна, често посягам към нея, но тази на снимката ми се струва, че косъмчетата седят странно някак, сочат навън? Не знам как да го обясня, при моята връхчетата са някак прибрани на вътре? Разбира се, това нищо не значи, все пак я ползвам от 2 години и като нищо да се е видоизменила.
Пиши дали ти харесва.
Пробвах четката,хареса ми резултатът от нанасянето на фдт.За момента съм доволна.

# 640
Днес ходих в Дебенхамс и за пръв път видях новите Риъл Техник - не само луксозните, но и старите в нови опаковки.
По мое мнение, нямат нищо общо със старите, които аз имам, излглеждат ми и по-лошо качество.
Например ето този комплект

Четката за контуриране много закръглена, не така остра като в стария, а бъфинга с по-дълги косми и рошави. Другите две ми изглеждат същите.

Експерта няма нищо общо със старата четка, поне този в комлекта. Единичната опаковка с Експерта ми се по-близка до старата четка, но тази в комлета няма нищо общо.

Втората четка, която ми е любима от стария комлкет изглежда безобразно в новия, същото се отнася и за средната, съвсем проскубана ми се видя.
Ако някой иска четки на РТ, бих препоръчала да си потърси онлайн от старите комлекти с черни калъфи преди да са се изчерпили. За мен тези новите не са със същото качество четки.

Колкото до луксозните - добре изглеждат, но ми се видяха скъпички. Харесаха ми четките за лице, но тези за очи ми се видяха огромни за четки за очи, наистина са големи. Бих ги ползвала за коректор, но не и за сенки.

В Дебенхамс има и пълна гама Екотулс.

# 641
Обмислям покупка на Сигма Флат Кабуки, ще ми сподели ли някой отзиви за нея или да си карам към МАК?  bouquet

# 642
  • Бургас
Обмислям покупка на Сигма Флат Кабуки, ще ми сподели ли някой отзиви за нея или да си карам към МАК?  bouquet
Страхотна синтетична четка,много мека.Много по-дори за мен са синтетичните им четки отколкото тези с естествен косъм.Не мога да направя сравнение с МАС защото намам.

# 643
  • SF
А за какво най-често ползвате кабуки?

# 644
А за какво най-често ползвате кабуки?
За бронзанти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт