WIZZ AIR 17

• 69 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ok
Утре като се качите в трамвая с торба от Била и за нея дупчете билетче

# 196
  • Враца
Брадли Купър,
Аз и Нофелет нямаме това предвид, не извъртай нещата.

Ще дам следния пример:
wizz air имат размери на багажа, които ако се надвишат дори с 1 сантиметър, се плаща глоба- в случая, плаща се за по-големия размер багаж, и то по тарифата за плащане на летището, която е 2-3 пъти по-висока от тази при закупуване на билета.
В градски транспорт е същото.
Аз също съм споменала мерене на багажа. Виждала съм да мерят багаж, и не мисля, че е нещо странно. Щом е написан точен размер- всяко надвишаване е нарушение, което се санкционира.

Да, има контрольори, които не мерят, само визуално преценяват размера на багажа, но има и стриктни, които мерят. И това не е заяждане, а това им влиза в задълженията.

Така че и аз препоръчвам дупчене на втори билет. Билетът е 1 лев, а глобата 20 лева.Най-малкото, ако искам да дам 21 лева за едно пътуване до летището, ще ги дам за такси, а не за метро или автобус. Всеки може да прецени за себе си...

Без лоши чувства, Брадли Купър. Hug

# 197
В 84 определено не мерят . Редовно го ползвам. А иначе лоши чувства към вас нямам...но имам мнение, че софийския градски транспорт е скъп...и че никъде в Европа не ти зимат евро за возене на куфар...

# 198
  • София - Варна
В 84 определено не мерят . Редовно го ползвам. А иначе лоши чувства към вас нямам...но имам мнение, че софийския градски транспорт е скъп...и че никъде в Европа не ти зимат евро за возене на куфар...

Даже и място в автобуса за багажите има в други градове в Европа.  И то без билет.

# 199
  • Milano
Ok
Утре като се качите в трамвая с торба от Била и за нея дупчете билетче

Laughing smile3501

newsm10

Не само в Европа, Брадли.

Ти не си ли на плаж, че се занимаваш с глупости?

На хората от нормалните държави не им минава мисълта да питат трябва ли им билет за багажа, нито пък ще тръгнат да четат транспортни наредби.

Не че ще хващам градски транспорт, просто изказвам мнение за ''безумието'' с метър да се движат контрольорите Mr. Green

# 200
Чакам автобуса за Поетто...и заваля и ми е скучно....

# 201
Дали е правилно да се иска 1 лв. за багаж в градския транспорт е обект на друга тема.

Правилно или не, това е наредбата към момента.

Съветите да се нарушава наредбата излагат на риск от неприятности по време на пътуването. Не си разваляйте деня с глупости.

Такси до центъра 10+ лв.
Автобус + багаж до центъра 2 лв.
Автобус + багаж + глоба до центъра 21 лв.

smile3506

# 202
  • Milano
Чакам автобуса за Поетто...и заваля и ми е скучно....

Laughing

В един фантастичен град отвъд Океана  Laughing, децата над 44 инча (111,76см) би трябвало да плащат билет.

Никъде в метрото не видях да има метър:lol:(нито пък родителите си носят Mr. Green) и определено много по-високи деца минаваха ''безплатно'' дори в автобуса, където валидираш при шофьора и не прави забележка.

Нофелет, добре че си ти да ни вкараш в правия път...ние с Брадли сме по нарушенията, тц, тц.

# 203
Слабо ме вълнува какво обичате или не обичате...

Просто пускам постове в противовес на вашите, защото искам да предпазя някой невинен от вслушване в идиотски съвети.

Схемата е "идиотски съвет -> контрасъвет".

Моят е - не си причинявайте пререкания с контрольорите от градския транспорт. Когато се случи, нито Реджина ди Куори, нито Брадли Купър ще ви платят глобата.

Повече няма да говоря по въпроса. Имаш пълната свобода да си кажеш думата последна. Щото някак си усещам, че не си свършила. Аз съм дотук.

# 204
  • Milano
Трогната съм, Нофелет, ама не си на политически митинг, че толкова да се вживяваш.

# 205
Ехе, пак купонче в тази иначе скучна тема.  hahaha

Да кажа нещо и по темата за багажа ... аз пътувам с такси.  Joy 

# 206
  • София

хахахаха, Мимиии, и аз.
Струва ми се глупаво да дам няколко стотин или хиляди за пътуване и да мъча жена ми с куфарите в претъпканите метро и автобус, за да спестя 10 лв или 5 евро Joy

# 207
Скрит текст:

хахахаха, Мимиии, и аз.
Струва ми се глупаво да дам няколко стотин или хиляди за пътуване и да мъча жена ми с куфарите в претъпканите метро и автобус, за да спестя 10 лв или 5 евро Joy
Ех, Роже, мъж мечта си ти!  Hug
Дано има повече като теб!  Laughing

# 208
За размерите на големите( чекирани ) куфари няма точни размери,нали?Стига да не надвишават тези,отбелязани в сайта,коита са над 1 метър.Сноши мерих моите и се шашнах да не би да има някакви изисквания за общ сбор на 3- те страни..моля ви успокойте ме Praynig Tired Praynig Praynig

Да си побутна въпроса Blush.Моля ,някой да ми отговори,ако е запознат Hug Praynig

# 209
За размерите на големите( чекирани ) куфари няма точни размери,нали?Стига да не надвишават тези,отбелязани в сайта,коита са над 1 метър.Сноши мерих моите и се шашнах да не би да има някакви изисквания за общ сбор на 3- те страни..моля ви успокойте ме Praynig Tired Praynig Praynig

Да си побутна въпроса Blush.Моля ,някой да ми отговори,ако е запознат Hug Praynig
Да, стига да не надвишават описаните в сайта. По-строго следят килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт