WIZZ AIR 17

• 69 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
То пише в условията им, че трябва да успееш да си натикаш големия салонен багаж без чужда помощ. Разчитам на това, че приятелката ми е по-окомуш и ще се разправя. Все пак безплатния малък багаж няма място в багажника.

# 256
То пише в условията им, че трябва да успееш да си натикаш големия салонен багаж без чужда помощ. Разчитам на това, че приятелката ми е по-окомуш и ще се разправя. Все пак безплатния малък багаж няма място в багажника.

идеята е да можеш да го вдигнеш сама, но не и сама да му търсиш място

# 257

Това е изискване по отношение на тежестта на багажа. Да можеш сам да го качиш. НО ако няма място в багажниците не е работа на пътниците да се разправят и да си търсят място за нещо за което ДОРИ са им взели пари.

# 258
Стюардски мързел. Ако няма място, сядаш, слагаш го на пътеката и гледай как след малко ще му намери място Simple Smile

# 259
Защо ми се струва, че твърде много внимание отделихте на багажниците?  hahaha
Естествено, че яко няма място да си поставите багажа, обслужващия персонал е длъжен да се намеси.  Peace
На мен досега не ми се е случвало да имам проблем с намирането на място.

# 260
Защо ми се струва, че твърде много внимание отделихте на багажниците?
Ти контрольор по вниманието ли си? Имат нужда хората, обсъждат.

# 261
  • Пловдив
След онлайн чекиране, за полет преди 19 май, никъде не виждам места. Никъде не видах и опция за избор при чекирането. Разбирам, че разпределението е на случаен принцип, но не трябваше ли някъде да го пише това случайно разпределение. Освен да пътувам правостояща.  Mr. Green

# 262
  • София - Варна
Преди 19.05.2015 важат старите правила - където седнеш. В понеделник летях.

# 263
  • Пловдив
И аз така си го разбрах, но за всеки случай реших да питам.  Laughing Благодаря.   bouquet

# 264
Понякока се налага и това да съм.
Проблеми?  newsm78

ПП Друг е въпроса, че в случая не забелязахте шеговития тон, който показах с емотикона...

# 265
  • София
Nofelet, извинявай че се намесвам, но го правя, защото не за пръв път си позволяваш малко по рязък тон / опитам се да бъда доста мек в изказа си, защото съм в този форум, мога да ти го кажа и по друг начин/ влизайки в диспут в темите.
Добре е да се опиташ да не мислиш, че си единствен и непогрешим и да се отнасяш с малко повече уважение, особено към дамите пишещи тук. Другият тон си го запази за жена ти или ако си стар ерген за майка ти в къщи.
Особено пък, когато се опитваш да бъдеш ироничен или саркастичен към хора като Мимиии. Hug
Защото ако не знаеш да ти кажа. Пишеш в половината от темите тук, благодарение на нея и на нейната отзивчивост към всички.
И когато благодарение на знанията ти пътуват поне една стотна от хората, които пътуват благодарение на нейните мнения и съвети ще имаш някакво право да и говориш така.
Дотогава ако обичаш се дръж като мъж и кавалер, а не като Бай Ганя.

# 266
Роже,благодаря за включването  Peace

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 19:36 от Sause baus!

# 267
  • Sofia
Роже,   Hug
Много сме тези, които сме за добрия тон  bowuu

# 268
Nofelet, извинявай че се намесвам, но го правя, защото не за пръв път си позволяваш малко по рязък тон / опитам се да бъда доста мек в изказа си, защото съм в този форум, мога да ти го кажа и по друг начин/ влизайки в диспут в темите.
Добре е да се опиташ да не мислиш, че си единствен и непогрешим и да се отнасяш с малко повече уважение, особено към дамите пишещи тук. Другият тон си го запази за жена ти или ако си стар ерген за майка ти в къщи.
Особено пък, когато се опитваш да бъдеш ироничен или саркастичен към хора като Мимиии. Hug
Защото ако не знаеш да ти кажа. Пишеш в половината от темите тук, благодарение на нея и на нейната отзивчивост към всички.
И когато благодарение на знанията ти пътуват поне една стотна от хората, които пътуват благодарение на нейните мнения и съвети ще имаш някакво право да и говориш така.
Дотогава ако обичаш се дръж като мъж и кавалер, а не като Бай Ганя.
Гарантирам ти, че никой твой пост досега не е бил с по-ниско КПД. По скалата "брой изписани редове/постигнат ефект" си на пълна 0.

Нито ще си променя тона, нито ще се развълнувам от казаното от теб, нито ще се засегна. Губиш си времето, учителю Simple Smile

Всъщност, ако целта ти е била да постигнеш точки по кавалерство... си вземам думите назад. Май го постигна. Ето, няколко дами те дариха с гушкащ емотикон дори Simple Smile Честито!

# 269
  • Луната
Роже чудесно включване Hug
Nofelet тази тема е в този вид изцяло и благодарение на Мимии  Hug.
Бих казала, че тя внася спокойствие с присъствието си в темата (а и не само в тази) и помощта й е безценна.   Peace

Постоянно пишещите тук бихме желали да се запази добрия тон и темата да продължи да е в помощ на всички пътуващи! Обиди и подмятания не са нужни никому!

Общи условия

Активация на акаунт