Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 769
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, трябва ми фдт за всекидневен грим, до сега ползвах дълготраен на МАС, но като консистенция ми е малко тежък, и ми се иска да го оставя за излизания или поводи, а за всеки ден да ползвам нещо друго. Тъй като от него съм много доволна и след отзивите тук, се насочих към Mac Face and Body, но пък в магазина като го тествах на ръка ми се стори, че няма абсолютно никакво покритие  newsm78 Та сега съм в дилема между него и ЕЕ/СС на Ести Лаудер, и за тях бях чела мнооого добри отзиви. Кожата ми е смесена към суха, нямам много несъвършенства, най-вече ми трябва изравняване на тена  Peace

Аз за пореден път ще похваля СС-то на Ести, който подновявам за 2-ри път. Кожата ми има мн. по-добър вид от преди,  не ми запушва пори, а и има и анти-ейдж грижа. ЕЕ -то на Ести е страшно жълто Sick Съвета ми е да пробваш, защото не е мн покривен СС крема и незнам дали ще ти е ок  Peace

bouquet Благодаря ти за отговора! А каква е цената на СС-то?

# 556
  • Бургас
julia_gt пропуснала съм да допиша, че днес го смесих да видя как е. Иначе вчера бях само с него, трудно описвам завършека, но при мен е естествен т.е между мат и сочен . И интересно не ми пресушава и не се събира около устата , но го усещам и някак плътен т.е. средно покритие . И определено е дълготраен , като при мен с времето  става по- сочен в Т- зоната, но  не ми пречи. Не знам за каква кожа е, но за мен определено си става за нормална , за суха няма да бързам със заключенията освен да мацна на моята майка  Wink . Мисля че много се харесахме с този фдт  Heart Eyes , само цвят трябва да пробвам за зимата . Трябва да видя в Дъглас и БЗ, там поне имат много компетентна консултантка за Герлен и Кларанс , до сега не ме е подвела .

# 557
  • Бургас/Пз
Не съм очарована от СС-то на Клиник, има по-голяма покривност отколкото очаквах, исках да е по-незабележим, а май и цвета не уцелих /много ме дразни осветлението в моловете, никога не уцелвам цвят от първия път/ Ще му дам още един шанс и може би ще го пусна за размяна  Blush Добре , че поне купих малка опаковка Simple Smile

# 558
deadly_vesi, Благодаря!  bouquet
Консултантката на Герлен една руса дама ли е?Питам , за да знам кого да търся.

# 559
Какво мислите за това мляко от магнезий като основа ? Дали може да се ползва такова ? http://bilki.bg/magnezievo-mlyako-filips-340ml.html

# 560
  • София
Момичета, трябва ми фдт за всекидневен грим, до сега ползвах дълготраен на МАС, но като консистенция ми е малко тежък, и ми се иска да го оставя за излизания или поводи, а за всеки ден да ползвам нещо друго. Тъй като от него съм много доволна и след отзивите тук, се насочих към Mac Face and Body, но пък в магазина като го тествах на ръка ми се стори, че няма абсолютно никакво покритие  newsm78 Та сега съм в дилема между него и ЕЕ/СС на Ести Лаудер, и за тях бях чела мнооого добри отзиви. Кожата ми е смесена към суха, нямам много несъвършенства, най-вече ми трябва изравняване на тена  Peace

115 лв  Confused

Аз за пореден път ще похваля СС-то на Ести, който подновявам за 2-ри път. Кожата ми има мн. по-добър вид от преди,  не ми запушва пори, а и има и анти-ейдж грижа. ЕЕ -то на Ести е страшно жълто Sick Съвета ми е да пробваш, защото не е мн покривен СС крема и незнам дали ще ти е ок  Peace

bouquet Благодаря ти за отговора! А каква е цената на СС-то?

# 561
  • София
Благодаря ти! Май ще остане за следващите месеци или около Коледа някое намаление  Whistling ooooh!

# 562
  • Пловдив
Clinique Superbalanced - може ли мнения за този фондьотен, дали е много покривен или не, защото предпочитам по-леките формули.   bouquet

# 563
  • София
Clinique Superbalanced - може ли мнения за този фондьотен, дали е много покривен или не, защото предпочитам по-леките формули.   bouquet

Бих го определила като среден към лек,но все пак най- добре да тестваш.Ползвала съм го доста отдавна,дано не са му сменили формулата.

# 564
Clinique Superbalanced - може ли мнения за този фондьотен, дали е много покривен или не, защото предпочитам по-леките формули.   bouquet
Аз лично не съм доволна. Прекалено много изсушава и опъва кожата, не мога да кажа,че е лек.
Има супер неудобна опаковка/бурканче без пулверизатор или пипета/, трудна за ползване и нанасяне и мирише силно на ацетон.
На тази цена много по-добри са EL Dowble Wear, Forever Dior
Особено Nude Air Dior, който е с лека покривност каквато търсите  Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 15:04 от *Jeny*

# 565
  • Пловдив
Благодаря ви, ще разгледам и други   love001

# 566
Вчера си взех компактният фдт на Шисейдо Sheer and Perfect - тези дни ще пиша впечатления, макар да си го взех след мостра и няколко носения. Броейки днес колко фдт-ена имам, леко ми стана лошо  Mr. Green

# 567
  • Бургас
deadly_vesi, Благодаря!  bouquet
Консултантката на Герлен една руса дама ли е?Питам , за да знам кого да търся.
Да, с очила е. С нея се запознавах в Парадокса и бях очарована .

# 568
Момичета,влизам в темата с въпрос..До сега почти не съм използвала ФДТ (само по поводи) и искам да почна да посягам към тях по-често.В момента имам YSL Touche - то , и с какъвто и крем да съм под него,изглежда на парцали.Нацапам се и се измивам преди да изляза Simple Smile Тааа към въпроса ми-дали базата на  Clarins би ми помогнала освен с порите и с това размазване? Имала съм компактен на Bareminerals-ами като брашно беше на лицето ми , на Lumene - долу горе добре,но отново на парцали.Кожата ми е смесена-имам и много сухи участъци,с които се боря.  Simple Smile Благодаря на отзовалите се  Hug !

# 569
А защо не пробваш с базата от серията на фдт-ена?

Общи условия

Активация на акаунт