Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 812
  • 747
  •   2
Отговори
# 570
Честно казано, изчетох само хубави неща за тази на clarins и за първи път виждам,че я има тази на Ysl.Във фийлюника е изчерпана.. и трябва да попрочета някое ревю Simple Smile Тази на  clarins ми е лесна и за поръчка,понеже нямам възможност за проба.Според Вас да не избързвам с  тази на Clarins,така ли да Ви разбирам?Пиша от тела,докато малкия скача върху мен-това за извинение,ако има някоя грешка.Благодаря,за включването по въпроса ми !  Hug

# 571
Аз Кларинс-а я харесвам много, да не кажа една от топ базите ми. Но то пак си  зависи какво търсиш - просто споделих тази база, защото е от серията на продукта ти и би трябвало да се допълват.
Защо не пробваш да смениш фдт-ена? Ако ще купуваш база заради фдт и дори не си я тествала, няма смисъл според мен. Разходи се до Бз, Дъглас или бутик (когато ти се отдаде възможност), пробвай на място и виж какво ще допадне на кожата ти - и база, ако си решила или друг фдт. Виж и в кремовете ти за лице дали има силикони - ако фдт-ена е със силикони, такъв крем за лице ще го допълва.

# 572
  • София
genel, може би крема ти не си пасва с фдт-а. Може да се окаже, че е по същия начин с базата.
Аз ползвам зимата често същия фдт на YSL и никога не ми е ставал на "парцали". Имаше някаква теория, че oil-based фдт не си пасва със силиконови бази/кремове, а му трябва база на водна основа или маслена, например. Според мен си потърси пробичка на друг крем и няколко бази, защото може да се окаже, че пак не си пасват Hug

# 573
  • Пловдив
Здравейте, момичета, не знам дали е коментирано, не успях да намеря, но ако може някой да сподели впечатления за ФДт и основата на BareMinerals?
Благодаря!

# 574
Благодаря Ви за насоките!  Hug Искаше ми се да мога да използвам този,който имам,но ако не потръгнат нещата с него-ще си взема друг при първа възможност.Както казах нямам възможност да пробвам-дори,когато сме на път,сме с малкия или бързаме по други задачи и за магазини не остава време.  Crossing Arms Всичко от дрехи за семейството,до козметика и т.н. пазарувам он-лайн. Илли,бихте ли сподили Вие с какъв крем го ползвате,или база?Благодаря,предварително!  Hug

# 575
Имам и двете бази,за суха кожа препоръчвам тази на Лоран.Прекрасна е,още не съм я ползвала под Туш екла,но под други фдт-ни омекотява чудесно.Има миниатурни златни частички,които правят лицето да изглежда много свежо  bouquet

# 576
кой е по-добрият и имат ли разлика изобщо(с мазна кожа съм)

# 577
  • Варна
J"D - От двата първия ми харесва повече.Споменала си,че си с мазна кожа предлагам ти преди да вземеш окончателно решение да пробваш и този:
https://www.google.bg/search?q=bourjois+123+perfect&espv=2&a … =k1fw7VjppiGccM%3А

Преди време ги пробвах и двата. Bourjois 123 perfect ми изсушаваше повече кожата,а аз съм със комбинирана.

# 578
На мен и двата ми стоят като блажна боя, с комбинирана кожа съм. Обаче, ако се нанесат пестеливо, с влажна четка, ефектът е много добър. Аз си бях взела серума, след месец-два го подарих , другият съм тествала в магазина.
Аз предпочитам Bourjois Flower Perfection Foundation. Досега от дрогерийните брандове не съм срещала фдт с подобен финиш, пълен фотошоп. Но е нужно много добре да се хидратира и обгрижи кожата преди да се нанесе, по-сух е и си иска кондиционирана кожа. Не знам как би се държал над силиконова база, не съм се задълбочавала в състава му.

# 579
Здравейте, момичета, не знам дали е коментирано, не успях да намеря, но ако може някой да сподели впечатления за ФДт и основата на BareMinerals?
Благодаря!
Аз използвам пудра и съм доволна.Имам приятелка използваща декоративна козметика само на BareMinerals и доста ми ги похвали.

# 580
Аз предпочитам Bourjois Flower Perfection Foundation. Досега от дрогерийните брандове не съм срещала фдт с подобен финиш, пълен фотошоп.

Какво ще рече това?
И подчертава ли пори?

# 581
Имате ли наблюдения в/у базата на Revlon "Photoready" ? Благодаря! : )

# 582
Аз предпочитам Bourjois Flower Perfection Foundation. Досега от дрогерийните брандове не съм срещала фдт с подобен финиш, пълен фотошоп.

Какво ще рече това?
И подчертава ли пори?

Laughing Като казвам фотошоп, значи това имам предвид. Без пори, линии и пр. несъвършенства.

# 583
Не е лоша, на моята мазна кожа стоеше добре, но не е нещо особено.

# 584
Не е лоша, на моята мазна кожа стоеше добре, но не е нещо особено.
Коя ти е любимата база?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт