Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 820
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Златната на Герлен и после Метеоритната пак тяхна.

# 586
Благодаря   bouquet

# 587
Денси, казваш, че си с мазна кожа, слагаш ли матираща пудра?   bouquet При мен направо нищо не действа в последно време.. Към обяд лъсвам и е много гадно.

# 588
Аз и с пудра съм лъснала до 11...  Sad

# 589
И аз, слагам и база и пудра отгоре и нищо няма ефект...

# 590
Аз това лято задължително освен всичко включвам и този стик стик на Бенефит.

Отгоре задължително или пудрата от серията, която е страшно добра, или тип "белите" пудри - ползвам на Сефора в момента.
И все пак, по някое време след обяд ми се налага да попия с матиращо листче

Фикс + на Мак го ползвам в най-големите жеги отгоре, иначе ако нямам време за база - пръскам от него

# 591
Денси, казваш, че си с мазна кожа, слагаш ли матираща пудра?   bouquet При мен направо нищо не действа в последно време.. Към обяд лъсвам и е много гадно.
Ползвам Метеоритите, но не нося фон дьо тен, нито тониращи продукти. Много висок клас серуми и кремове и отгоре Метеорити само. Понякога база, но рядко.

# 592
Аз да споделя, че лъсването не ми пречи, ползвам термален спрей поне по 4 пъти на ден и чувствам кожата свежа. За серумите, ползвам Женифик и Визионер на Ланком, доволна съм, но при мен няма ефект уау. Сега се замислям за двойния серум на Кларинс, не знам какво да очаквам, някой ползва ли го?

# 593
Аз да споделя, че лъсването не ми пречи, ползвам термален спрей поне по 4 пъти на ден и чувствам кожата свежа. За серумите, ползвам Женифик и Визионер на Ланком, доволна съм, но при мен няма ефект уау. Сега се замислям за двойния серум на Кларинс, не знам какво да очаквам, някой ползва ли го?
Кой спрей използваш?

# 594
Авен предимно, Ла Рош Позе, Юриаж..

# 595
Здравейте, пристигам с въпрос и молба за съвет Simple Smile
Какъв фон дьо тен бихте ми препоръчали? Смятам, че съм с нормална кожа, склонна към омазняване само около носа. Преди използвах Maybelline Affinitone Golden Beige. Искам обаче да го сменя, понеже започнаха да ми се появяват петна след нанасянето му, като суха кожа на места, може би кожата ми се изсушава на тези места...така си мисля и незнам какво би било подходящо. Иначе нямам някакви фрапантни неща за прикриване, по скоро за изравняване на тена. Ще съм ви много благодарна ако ме насочите към нещо

# 596
Какъв фон дьо тен бихте ми препоръчали? Смятам, че съм с нормална кожа, склонна към омазняване само около носа. Преди използвах Maybelline Affinitone Golden Beige. Искам обаче да го сменя, понеже започнаха да ми се появяват петна след нанасянето му, като суха кожа на места, може би кожата ми се изсушава на тези места...така си мисля и незнам какво би било подходящо. Иначе нямам някакви фрапантни неща за прикриване, по скоро за изравняване на тена. Ще съм ви много благодарна ако ме насочите към нещо
Аз съм доволна от този на Лореал http://www.lorealparisbulgaria.com/makeup/face/lumi-magique/c2-r … se-porcelain.aspx.  Преди да се запаля по този и аз използвах Афинитон и по същата причина го смених. С този нямам такива проблеми.  Peace Като минус обаче да отбележа не става за лятото. За по-хладно и студено време е перфектен за мен.  Heart Eyes

# 597
Аз съм доволна от този на Лореал http://www.lorealparisbulgaria.com/makeup/face/lumi-magique/c2-r … se-porcelain.aspx.  Преди да се запаля по този и аз използвах Афинитон и по същата причина го смених. С този нямам такива проблеми.  Peace Като минус обаче да отбележа не става за лятото. За по-хладно и студено време е перфектен за мен.  Heart Eyes
Иде есен Simple Smile чудесно, благодаря за съвета

# 598
Иде есен Simple Smile чудесно, благодаря за съвета

В този ценови клас е също и Lumene. Голяма част от ползвалите продуктите са доволни. Дори аз бих го поставила като по-добър продукт от Лореал.

# 599
Аз предпочитам Bourjois Flower Perfection Foundation. Досега от дрогерийните брандове не съм срещала фдт с подобен финиш, пълен фотошоп.

Какво ще рече това?
И подчертава ли пори?

Laughing Като казвам фотошоп, значи това имам предвид. Без пори, линии и пр. несъвършенства.

Wink Нали не мислиш, че те питам какво е фотошоп и затова се подсмихваш?
По-скоро, да поясниш как точно се проявява ефектът на този "пълен фотошоп"...  Grinning
Ето, казваш че този ФДТ прикрива всичко, значи ще го пробвам, но ако ми подчертава несъвършенствата, вместо да ги замаскира, значи си ме подвела с този твой "пълен фотошоп".  Laughing

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 17:03 от Mary Jo

Общи условия

Активация на акаунт