Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 918
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Хмм, не зная дали ще си задам въпроса в правилната тема... тъй като четейки виждам, че тук се обсъждат по-висок клас марки. Дали може да ми препоръчате добри продукти и марка за следното - прикриване на сенки под очите, озаряващ с по-течна консистенция фон дьо тен и продукти за така популярното контуриране и хайлайтване, като продуктите да могат да се закупят минавайки през dm или lilly. Благодаря предварително! Или ако може да ме насочите в коя тема да попитам, ако тази не е подходяща.

# 391
За прикриване на сенки и въобще нещо, което може да се ползва навсякъде и покриващо всичко, дори татуировки, това е Студио Финиш коректора на МАС. За мен няма по-добър! За контуриране също е идеален. 
Скрит текст:

Да споделя и, че напоследък редувам Dior Air Nude и СС-то на Буржоа - идеални са за сезона, но първият доста ми цапа нещо, но ефекта е Embarassed Heart Eyes

# 392
Holly Pink, благодаря! Прочетох написаното в блога, което е така впечатляващо, че при следващо ходене до Сф, ще го тествам или направо ще поръчам да ми вземат. Когато се сдобия с него ще дам коментар. Очаквам инак все пак препоръки и за продукти, които мога да намеря в dm и lilly, от типа на Maybelline, Max Factor и прочие, знаете кои ги има... Отново благодаря!

# 393
Фокс, имам коректор на Мейбълин Фит ми, много ми харесва, прикрива сенки. От дрогерийните ФДТ-ните на Буржоа са хубави. За контуриране мат бронзираща пурда, в подходящ цвят, например чинията на Флормар.

# 394
Алиена, благодаря!

# 395
Holly Pink, благодаря! Прочетох написаното в блога, което е така впечатляващо, че при следващо ходене до Сф, ще го тествам или направо ще поръчам да ми вземат. Когато се сдобия с него ще дам коментар. Очаквам инак все пак препоръки и за продукти, които мога да намеря в dm и lilly, от типа на Maybelline, Max Factor и прочие, знаете кои ги има... Отново благодаря!

аз си вземах от Лили -Буржоа хелфи микс, коректор
имам доста тъмни сенки под очите и от тях няма следа Peace

# 396
  • София
На мен Healthy Mix ми сбръчква под очите, ползвала съм го само за пъпчици.
FitMe е добър вариант.

# 397
  • София
Аз не съм ползвала много, но от този съм много доволна В момента се чудя дали да го подновя или да пробвам МАК, но този освен, че прикрива сенките под очите, озарява. 1 цвят е, което за мен е по-удобно за да не се чудя в избора и на цвят  Flutter

# 398
Супер доволна съм от муса на Катрис. По принцип мусове не харесвам, но този слагам дори под очите и се държи прекрасно. Имала съм и Хелти микса, изсушава и се набира в гънките, определено.

# 399
След дълго четене по блогове, статии, гледане на видеоклипове и най-вече след толкова положителни препоръки, си взех най-накрая Armani - Maestro Fusion.

Дават го като един от най-добрите фон дьо тени за мазна/комбинирана кожа. Препоръчаха ми го силно още преди 2г. в Амстердам, но тогава нямах толкова пари и не си го взех.
Още не съм го пробвала на моето лице и не мога да кажа колко е издържлив, но наистина консистенцията му е уникална коприна! Истинско блаженство е да го нанасяш на кожата си, чувстваш го супер нежен, лек и хай левъл качество.
Единственото нещо, което не ми харесва е че шишето е с капкомер, като този последния фдт на Ланком (който също е уникален, особено за снимки е перфектен, фотошопва ти лицето от раз Mr. Green), което не е много удобно, но след третия ден вече няма да ми прави впечатление.

# 400
А имате ли впечатления от Studio Fix Fluid на MAC? Чета много противоречиви мнения.

# 401
След дълго четене по блогове, статии, гледане на видеоклипове и най-вече след толкова положителни препоръки, си взех най-накрая Armani - Maestro Fusion.

Дават го като един от най-добрите фон дьо тени за мазна/комбинирана кожа. Препоръчаха ми го силно още преди 2г. в Амстердам, но тогава нямах толкова пари и не си го взех.
Още не съм го пробвала на моето лице и не мога да кажа колко е издържлив, но наистина консистенцията му е уникална коприна! Истинско блаженство е да го нанасяш на кожата си, чувстваш го супер нежен, лек и хай левъл качество.
Единственото нещо, което не ми харесва е че шишето е с капкомер, като този последния фдт на Ланком (който също е уникален, особено за снимки е перфектен, фотошопва ти лицето от раз Mr. Green), което не е много удобно, но след третия ден вече няма да ми прави впечатление.
Прекрасен избор, дори аз ти завидях за прекрасния избор Peace След този....трудно ще ти хареса нещо друго, всичко ще е компромис след това Simple Smile

# 402
Моля те за отзиви,  имам същата кожа и съм в издирването на фдт сега,  а и каква е цената,    bouquet

# 403
От дрогерийните бих препоръчала L'oreal Infallible. Според мен е доста покривен. Друг фаворит ми е Max Factor Miracle Touch, но за съжаление го свършвам в пъти по-бързо от останалите и повече ми натоварва бюджета Simple Smile

# 404
От дрогерийните не съм търсила нищо,  преди имах Буржоа но след като преминах на ДУ и изобщо не поглеждам към тях.  Затова търся нещо,  което да е идентично с ДУ или по-добро,  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт