Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 887
  • 747
  •   1
Отговори
# 435

аз наскоро изхабих цяла опаковка, точно матиращия ползвах, няма да сгрешиш ако си го купиш, много е хубав, но предупреждавам, че не прави чудеса ако имаш проблемна кожа и несъвършенства за прикриване, това за мен е може би най-добрия фдт, който съм ползвала

М дааа , хич даже не скрива ако има пъпка.аз не че имам много , но покрай цикал или ако съм се пипала с мръсни ръце Whistling моя е  този , друг нямаше матиращ в аптеката

# 436
  • В къЩи.
Изключително съм доволна от фдт на Макс фактор-Lasting Performance.Някой го беше споменавал тук, благодаря за което,защото благодарение на вас си го купих.Дълготраен, фин завършек, нее брашнян, идеално покритие, и цвят, който ми пасна съвсем добре на лицето-а това при мен много рядко се случва.
Взех най-светлия Айвъри.ПРосто Макс Фактор за пореден път не ме разочароват,мисля, че ще им стана истинска фенка.

За каква кожа е  подходящ?

# 437
За смесена, към мазна мисля. Всъщност не знам дали е класифициран според кожата.Аз го взех, защото го препоръчваха като по-покривен за смесена кожа. Не е този,който е показала R_R, моят е друг на Лумене. На мен кожата ми е проблемна, мазна в Т-зонаа, но с този ФДт не се омазнява челото през целия ден, както ми се е случвало с други.
Затова и за в бъдеще се ориентирам към ползването на матиращи фдт.

# 438
  • В къЩи.
Питах за ФДТ на Макс Фактор,а ми се струва,че ми отговаряш за някой на Лумене. newsm78

# 439
Питах за ФДТ на Макс Фактор,а ми се струва,че ми отговаряш за някой на Лумене. newsm78

и за двата казвам, и двата са подходящи за смесена към мазна кожа  Simple Smile

# 440
  • В къЩи.
Благодаря.   bouquet
Моята не е мазна, но щом няма брашнян ефект, може да го пробвам.  Thinking

# 441
Здравейте момичета, извинявам се, че нахлувам в темата без да съм прочела всичко назад. Имам нужда от съвет за фондьотен и праймър. Кожата ми е смесена, мазна т зона, сухи бузи и разширени пори. Колебая се между Шисейдо и Диор, праймър също на Диор. Търся покривен фондьотен. Благодаря предварително  bouquet

# 442
Не знам дали  са обособени според типа кожа фдт на макс фактор,но няколко години ползвах споменатия,кожата ми е нормална към мазна през лятото и мога да кажа че в този  ценови клас това е най-добрия фдт за мен-покривен,без брашнян ефект.

# 443
Разочарована съм от този ФДТ на Лумене. Стой на места сух ужасТ. За първи път Фдт ми стой така и първо, че не е покривен ами и лъснах на 3 час. Еее нали е матиращ... Ох не знам вече.

Тези безцветни пудри как са, добре ли пасват. Все си мисля че остават бели следи... Да си взема нещо за това лъсване

# 444
Здравейте момичета, моля ви за съвет при избор на ФДТ за сезона.Кожата ми е суха и търся ФДТ , който дава "сочен и здрав" вид на лицето, с добро покритие, но да не стои като брашно.Търся и дълготраен ефект, да не се свлича от лицето след 2-3 часа.Ще съм благодарна, ако споделите впечатление с такъв.И още един въпрос-слагате ли някаква база върху дневната грижа и преди ФДТ?Благодаря!  bouquet

# 445
  • София
Здравейте момичета, моля ви за съвет при избор на ФДТ за сезона.Кожата ми е суха и търся ФДТ , който дава "сочен и здрав" вид на лицето, с добро покритие, но да не стои като брашно.Търся и дълготраен ефект, да не се свлича от лицето след 2-3 часа.Ще съм благодарна, ако споделите впечатление с такъв.И още един въпрос-слагате ли някаква база върху дневната грижа и преди ФДТ?Благодаря!  bouquet
Ползвам на Clarins - True Radiance и мисля че отговаря на изискванията ти.Пробвай,може да отидеш първо да го тестваш,да не е на сляпо.

По втория въпрос-не слагам.

# 446
Какво ще препоръчате за мазна/комбинирана кожа с фактор? Да има добро покритие.
В момента с бб и сс на Клиник, имат фактор 30, но не покриват някои петна.

ами да, аз имам същият проблем с бб и сс кремове... Flutter

# 447
Bubble,благодаря ти!  bouquet

# 448

на Биотен е покривен и не лъсва на мазна кожа, но фактора  е 20.  Peace

# 449
  • В един копнеж!

на Биотен е покривен и не лъсва на мазна кожа, но фактора  е 20.  Peace

Naughty Изобщо не съм на мнение, че е покривен СС крема на Биотен. А съм суха кожа съм, тоест нямам проблем с лятното "разливане" и "изчезването" на фдт и кремове от кожата..... Но покривност на тоя крем.... Rolling Eyes Има още какво да се иска?!!

Общи условия

Активация на акаунт