Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 747
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Feeling аз съм от феновете на Mac Face and Body с комбо кожа съм , но въпреки всичко държи много време ( то и това му е идеята) . Може да се напластява  за по- голямо покритие , но аз нямам нужда от такова. Само една пудричка или нещо като мат. база само в Т- зоната . Но е един от малкото фдт които не ми опъват , пресушават . Само че лятото ползвам фдт само по повод или настроение . Днес съм с Диор Nude Air имам мостра и реших че е време да го пробвам. Хубав е  но не е моя фдт напомня ми на Шанел велвет , не са моите текстури .
 п.с. харесва ми как фдт на Мак стои естествено , точно както са го описали така седи на лицето "A lightweight foundation that delivers a natural satin finish and sheer coverage."

# 541
deadly_vesi, благодаря за включването!   bouquet
Чела съм доста положителни мнения, включително и стари твои постове, които ми помогнаха да формирам мнение.
Ще намина през МАС скоро и ще обсъдя с консултантките.    Simple Smile

# 542
"CREAM POWDER -  Фон Дьо Тен крем пудра - В четири основни цвята. Кремообразна пудра в комбинация с нежен фон дьо тен , с текстура, съчетала натурални масла, витамини и отвара от портокалови цветя, прави кожата нежна като фино кадифе, с равномерен цвят и заличава всякакви несъвършенства. Служи като перфектна основа за грима Ви."

Аз лично ползвам този продукт, да наистина намирането на тази пудра на Cifelli е доста трудно, но си заслужава търсенето поне за мен. Ако някой има интерес да споделя къде я има може да ми пише, че да не става реклама на някой магазин Grinning

# 543
  • София / Перник
Аз сигурно съм като грамофонна плоча вече, но като покривност и дълготрайност, най-доволна съм от течния на Шисейдо с 30  фактор. Знам, че има и недоволни, но заслужава проба, особено ако сте с мазна кожа. Гореспоменатият Tenue de perfection също е вариант. Peace

Грамофоните плочи са нещо чудесно WinkБлагодарение на тях и аз преди реме се сдобих с течния на Шисейдо с 30  фактор.Силно впечатлена съм и изключително доволна,кожата ми е смесена,а се държи идеално.Благодаря за което  bouquet
Hug

Може ли линк на този фдт на Шисейдо с 30 фактор?

# 544
# 545
  • Бургас
Feeling ще ми бъде интересно  след като го пробваш да споделиш твоето мнение .

# 546
Feeling ще ми бъде интересно  след като го пробваш да споделиш твоето мнение .

Непременно.   Party

# 547
  • София
Току-що пробвах ДД крем на NUXE с фактор 30. Ами седи като ФДТ, малко неестествено. Ще го изтрая до след обяд.

След 3 часа носене - седи неестествено, чувствам го неестествено, при жегата навън лицето ми лъсна. Махнах го и не бих си го купила.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 15:00 от L'Agent

# 548
Искам да го пробвам този на Шисейдо. Някоя дама може ли да ме насочи за цвят- най-добре ми пасва Диор Форевър 031   bouquet

# 549
 Аз имам Medium ivory, но на Диор не съм ползвала.  newsm78 Не съм много светла, не съм и тъмна:)

# 550
  • София
Момичета, трябва ми фдт за всекидневен грим, до сега ползвах дълготраен на МАС, но като консистенция ми е малко тежък, и ми се иска да го оставя за излизания или поводи, а за всеки ден да ползвам нещо друго. Тъй като от него съм много доволна и след отзивите тук, се насочих към Mac Face and Body, но пък в магазина като го тествах на ръка ми се стори, че няма абсолютно никакво покритие  newsm78 Та сега съм в дилема между него и ЕЕ/СС на Ести Лаудер, и за тях бях чела мнооого добри отзиви. Кожата ми е смесена към суха, нямам много несъвършенства, най-вече ми трябва изравняване на тена  Peace

# 551
  • София
Момичета, трябва ми фдт за всекидневен грим, до сега ползвах дълготраен на МАС, но като консистенция ми е малко тежък, и ми се иска да го оставя за излизания или поводи, а за всеки ден да ползвам нещо друго. Тъй като от него съм много доволна и след отзивите тук, се насочих към Mac Face and Body, но пък в магазина като го тествах на ръка ми се стори, че няма абсолютно никакво покритие  newsm78 Та сега съм в дилема между него и ЕЕ/СС на Ести Лаудер, и за тях бях чела мнооого добри отзиви. Кожата ми е смесена към суха, нямам много несъвършенства, най-вече ми трябва изравняване на тена  Peace

Аз за пореден път ще похваля СС-то на Ести, който подновявам за 2-ри път. Кожата ми има мн. по-добър вид от преди,  не ми запушва пори, а и има и анти-ейдж грижа. ЕЕ -то на Ести е страшно жълто Sick Съвета ми е да пробваш, защото не е мн покривен СС крема и незнам дали ще ти е ок  Peace

# 552
  • Толбухин
Моля за съвет и помощ.
С какво да залича тъмните кръгове и торбите под очите?

# 553
  • Бургас
2 дена съм с GUERLAIN Lingerie De Peau Fluid Foundation и съм впечатлена от неговата дълготрайност, завършек и то в жегата . От мостричка ми е към тяхна бронзираща пудра и понеже е 03 като цвят, та за зимата ще е тъмен, та гледам сега да го ползвам .
Само където го смесих с лайт версията на Ести Double Wear с един тон по- светъл от Герлен .Няма мърда и , кожата ми изглежда страхотно, разбира се не е най- естественото покритие , но пък е безупречно .

# 554
2 дена съм с GUERLAIN Lingerie De Peau Fluid Foundation и съм впечатлена от неговата дълготрайност, завършек и то в жегата . От мостричка ми е към тяхна бронзираща пудра и понеже е 03 като цвят, та за зимата ще е тъмен, та гледам сега да го ползвам .
Само където го смесих с лайт версията на Ести Double Wear с един тон по- светъл от Герлен .Няма мърда и , кожата ми изглежда страхотно, разбира се не е най- естественото покритие , но пък е безупречно .
deadly_vesi, пробвала ли си GUERLAIN Lingerie De Peau Fluid Foundation без да го смесиш с Ести Double Wear?Как е като дълготрайност и дали е подходящ за нормална/суха кожа?И последен въпрос -има ли сочен вид кожата след нанасяне или е матова?

Общи условия

Активация на акаунт