Грешки при шофиране

• 29 938
  • 505
  •   1
Отговори
# 210
Лесно ти е на тебе в Лондон, ама в Габрово ходила ли си да видиш ква е мизерия:) и с лявото движение пък как се справяте с шофирането, направо не знам! Макар че такива задръствания, каквито има в София, аз в Лондон не съм виждал, въпреки че е в пъти по-голям. И интересно как и въздухът там е доста по-чист от София.

# 211
В Милано е по-хубаво. Там всички са с мънички колички.В Лондон вече е тъпо.
Но най-мило си е в България, друга като нея няма.
  bouquet

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 23:16 от Анонимен

# 212
  • Пловдив
Че що, не е лоша идеята, само че ако е същата като тебе, има да ме тормози да върша домакинска работа и да готвя, пък и в Габрово кво ще правя, там са ниски заплатите Joy hahaha
Аман от претенции. Мен не харесваш, че съм домакиня и ме издържат, други жени не харесваш, че изкарват повече от теб и ще трябва да домакинстваш. Ти какво искаш - жената да изкарва пари, ти да не пипваш нищо в къщи?

# 213
Аз не знам каква е тази тъпотия кой бил по-добър шофьор, като почти всички сме само водачи  на МПС Laughing
До човека си е и до момента. Може да си уморен, болен и т.н. Основното е да стигнеш от т.А до т. Б без да станеш предпоставка за инциденти и стрес, пък голяма работа, че някой ти помогнал да изманеврираш или си одрал колата. И на мен са ми помагали. В единия случай ме бяха запушили лошо, колата голяма, видимостта назад малка, улицата тясна и пълна с коли и хора, кофи за боклук..
В заключение, най-голямата грешка при шофиране е да се мислиш за велик. Спре ли да те е страх, станеш ли самонадеян, по-добре не карай.

# 214
  • София
Основното е да стигнеш от т.А до т. Б без да станеш предпоставка за инциденти и стрес, пък голяма работа, че някой ти помогнал да изманеврираш или си одрал колата.

Чакай малко сега - на мен никак не ми е приятно такова разсъждение...защото може да одереш колата в моята, нали се сещаш...а аз не искам одрана кола и определено ще ти създам стрес, ако ми я одереш. Пък ти твоята си я дери, обаче гледай да не е в друга.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 12:02 от Popule

# 215
  • Пловдив
Ами аз имам проблем основно с бетонните саксии и кошчета за боклук. Те са ниски, много под нивото на видимост на един ван. Колите са си високи и се виждат.

# 216
  • София
Ами аз имам проблем основно с бетонните саксии и кошчета за боклук. Те са ниски, много под нивото на видимост на един ван. Колите са си високи и се виждат.

Ами както се виждат, така на паркинг пред голям хипермаркет са ми одирали колата. Мдам...Отделно отваря си вратата и я удря в моята, това на какво прилича? newsm78 #Cussing out

# 217
  • Пловдив
Ами както се виждат, така на паркинг пред голям хипермаркет са ми одирали колата. Мдам...
Паркингите са разчертани като за малка количка. Карам редовно и форд фиеста и си влиза, ама на вана не му се отварят вратите и ако някой с голяма кола лееееко да се заблее и проблема е готов. Всеки път трябва да преценя как да спра за да не се намести някой до мен и да мога да вляза в колата. На паркинга на Билла се прицелвам до къщурката за колички насред паркинга и заемам място и половина на метър от нея Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 218
  • София
Ами както се виждат, така на паркинг пред голям хипермаркет са ми одирали колата. Мдам...
Паркингите са разчертани като за малка количка. Карам редовно и форд фиеста и си влиза, ама на вана не му се отварят вратите и ако някой с голяма кола лееееко да се заблее и проблема е готов. Всеки път трябва да преценя как да спра за да не се намести някой до мен и да мога да вляза в колата. На паркинга на Билла се прицелвам до къщурката за колички насред паркинга и заемам място и половина на метър от нея Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз пък спирам винаги мноооого далече. Така вече избягвам подобни проблеми, защото разчитам на мърела на някои хора да минат 20 метра до вратата и обикновено не паркират в моя край. Mr. Green

# 219
преди време пред очите ми се разигра следната сцена ..

една мацка , хубава ... с пасат двойка комби .. което е странна комбинация ..
пред един магазин .. при излизане от едно паркомясто  .. подпря едно чисто ново бмв кабрио ..
аз я виждам, че ше го подпре още преди да тръгне ..
и почвам да викам и да махам , ама съм на 10 тина метра от нея ...
гледам я как е залепнала за волана .. гледа напред .. и хич не вижда как бмвто се надига чак ..
така го подпира .. и от край до край ...  tooth

лошо ми стана чак ..

аз такъв продължих да викам и махам по нея ...
тя ме забеляза .. когато вече беше късно .. и и посочвам бмвто ...
въобще не ме отрази ... избяга с мръсна газ  tooth

стомаха ми се свива като ставам свидетел на такива ситуации ..

# 220
  • София
Скрит текст:
преди време пред очите ми се разигра следната сцена ..

една мацка , хубава ... с пасат двойка комби .. което е странна комбинация ..
пред един магазин .. при излизане от едно паркомясто  .. подпря едно чисто ново бмв кабрио ..
аз я виждам, че ше го подпре още преди да тръгне ..
и почвам да викам и да махам , ама съм на 10 тина метра от нея ...
гледам я как е залепнала за волана .. гледа напред .. и хич не вижда как бмвто се надига чак ..
така го подпира .. и от край до край ...  tooth

лошо ми стана чак ..

въобще не ме отрази ... избяга с мръсна газ  tooth

Ужас направо! Изключително мърляви хора...Човек, ако е мърляв по принцип е мърляв и към другите. Не му пука дали ще си одере своята кола, затова не му пука и за колите на другите...ужасна работа!

# 221
Puple, много ме кефи!

# 222
Огледалата са приспособление в колата, което малцина употребяват по предназначение.
Пред училището на децата редовно спира една дама с ейййй такова голямо возило, която рязко потегля назад без и за секунда да погледне има ли нещо или некой зад нея. Дреме й, батка, лющи задна и .... после се чуди защо й наритаха задницата, все пак за дете, дръпнато в последния момент идеше реч.

Изобщо не е важно само стигането от т. А до т. Б. И изобщо, като активен и умел шофьор, се изумявам на смелостта на разни хора да поверяват децата си в колите на половинките си.

# 223
  • София
...
въобще не ме отрази ... избяга с мръсна газ  tooth

Подобна случка на улицата пред нашия паркинг. Някакъв от пазара си спрял огромния бус насред улицата и изчезнал нанякъде. В един прекрасен момент бусът тръгва сам #Crazy и се врязва в ъгъла на бронята на едно ауди, паркирано до тротоара, успоредно на улицата. Пристига изневиделица шофера на буса и с мръсна газ изчезва. Ние обаче му записахме номера и намерихме собственика на аудито. После ми казаха съседи, че го е открил паркиран буса некъде из квартала. Другото оставям на фантазията ви Mr. Green

# 224
mlv, по улицата пред и отстрани на вашия блок е направо приключение да се мине. Толкова тъпо е измислена липсата на паркинг за пазара.
Да не говорим, какво е в събота, когато сичката Младост идва да си купува криви краставици. Не само няма къде да се мине, къде да се спре, но и може да се направи научен труд върху нескопосаното паркиране.

Общи условия

Активация на акаунт