Грешки при шофиране

• 30 047
  • 505
  •   1
Отговори
# 375
На пежата слабото място е задният мост.

Това са ми го казвали наистина приятели разбирачи, мъже, аз не съм голям разбирач на коли, ама всички го казват. Ти си наистина явно спец.

# 376
Имам и Пежо и японка и двете са дизели. Пежото не е за нашите пътища определено. Изключително комфортна кола, но много нежна. Естествено заден мост съм сменяла.
Японката ми е още гаранционна та не смея нищо да кажа. Общо взето съм доволна и от двете икономични са и имат хубава возия.

# 377
Ама твоята черупка си я любиш и си горд с нея.

никога не бих повторил избора си , ама ми беше мерак и така  Simple Smile

Добре, де, сега как да ви разбирам? Японка ли трябва да си вземе човек? А пък за френските коли и особено за Пежото нищо не казахте. Аз освен немските дървета и при соца руските "коли" друго не съм имал. Имаше един плакат - совершенство не требует изменений - със лади и беемвета, ха ха ха - чакай да го потърся в гугъла.

просто не си казал какви са ти нуждите , какво не те вълнува .. тоест с кое можеш да направиш компромис и какъв е бюджета

# 378
  • Лутаща се

Това са ми го казвали наистина приятели разбирачи, мъже, аз не съм голям разбирач на коли, ама всички го казват. Ти си наистина явно спец.

Ако правя съпоставка със знанията ми по английски език: Знам, колкото да си изпрося боя  Mr. Green

никога не бих повторил избора си , ама ми беше мерак и така  Simple Smile

Каква е колицата?

# 379

Ако правя съпоставка със знанията ми по английски език: Знам, колкото да си изпрося боя  Mr. Green

никога не бих повторил избора си , ама ми беше мерак и така  Simple Smile

Каква е колицата?

ауди а4  box .......  tooth

# 380
  • София
Добре, де, сега как да ви разбирам? Японка ли трябва да си вземе човек? А пък за френските коли и особено за Пежото нищо не казахте. Аз освен немските дървета и при соца руските "коли" друго не съм имал. Имаше един плакат - совершенство не требует изменений - със лади и беемвета, ха ха ха - чакай да го потърся в гугъла.

Ами щото не четеш - каза ти се вече, купувай БМВ и си свиркай. Дърво, ама друг път... Whistling

Марсо, Аудитата ги ям за закуска... Flutter

# 381
  • Лутаща се
Ауди А 4 не е чааак толкова лош избор. Няма проблемите на Ауди А 3.

# 382
Абе грозни са ми немските коли, какво да направя, дори и БМВ-то. Макар че само такива съм имал. Френските ме кефят сигурно щото никога не съм имал френска:) Щото все слушам такива като вас и винаги като съм си купувал кола,  в последния момент съм се отказвал от френските и все съм си купувал немско дърво Joy

# 383
  • София
Абе грозни са ми немските коли, какво да направя, дори и БМВ-то. Макар че само такива съм имал. Френските ме кефят сигурно щото никога не съм имал френска:) Щото все слушам такива като вас и винаги в последния момент съм се отказвал и все съм си купувал немско дърво Joy

Аз не мога да разбера какво им харесваш на френските мехури...

Е ся....те ти най-прост пример:

*псолютен мехур... hahaha

# 384

Ами щото не четеш - каза ти се вече, купувай БМВ и си свиркай. Дърво, ама друг път... Whistling

с мен може и да преядеш на закуска и да си върнеш закуската  tooth

Ауди А 4 не е чааак толкова лош избор. Няма проблемите на Ауди А 3.

много са зле !
окачването е по пикливо от на пежака и ситроена  tooth
постоянно дава дефекти .. може да са дребни, но е дразнещо ..
разхода на гориво и внушителен  tooth
подръжката може да удари всеки друг модел в земята ..
единственото хубаво е, че има фронт за много доработки
и мотора има заложен много голям резерв .. в сравнение с други мотори ,
които излизат от завода

# 385
  • София
Кажи колко харчи този аутбек пък тогава го хвали  Mr. Green

# 386
  • Лутаща се
Щото си слушал майстори. Те повечето могат да правят само немски коли и такива съветват да си купуваме.
Аз като избирах прегледах всичките голфове, поло и ауди, които в момента бяха на пазара. Отказах се от всичките.
Моят майстор хареса хондата ми чак когато я вдигнахме на подемника.

# 387
  • София

с мен може и да преядеш на закуска и да си върнеш закуската  tooth

Ти остави тази работа...без чип съм. Sunglasses

# 388
Кажи колко харчи този аутбек пък тогава го хвали  Mr. Green

ако ти кажа .. няма да повярваш !
10,5 извънградско със скорост 170-180 .. умопомрачително нисък разход ..
моята кочина дава 17 при такова каране  Crossing Arms

# 389
  • София
Извънградско нашата и по-малко дава кажи градското toothИ в по -преден пост споменах,че си похарчват доста.

Общи условия

Активация на акаунт