Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 813
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 080

Нели, пиши и ЛС. Не е ли най-бързо?

Оооо, то не е спешно питането ми. Но исках да разбера дали е била тя днес. Видях момиче в бяла кола, което приличаше на дамата от аватара й. Исках да ми потвърди или отрече тя ли е била. Интересно ми стана. Колко ще е готино, ако се окаже, че съм я видяла и съм я разпознала в движение, в случай, че ние не се познаваме.  Grinning

Тя е била  Mr. Green Нейната кола е бяла.

# 1 081
  • Euskal Herria
Нино, може да не ги блокираш децата, просто ги постави в списък с ограничения. И да определиш какво да виждат и какво - не. Ама то днешните хлапета знаят повече  нецензурни думи или псувни  Grinning. Направо могат те нас да учат  Mr. Green.

GeNa, най-лесно е да пишеш ЛС на съфорумката/съфорумеца и да помолиш за координати във фейсбук или даваш твоя профил.

# 1 082
Добро утро!
Куркума, не давай такъв акъл на градски чеда виждали коприва на картинка или на поляна.
Не знам и на бабите по пазара колко може да се вярва особено ако недовиждат.

# 1 083
  • Ямбол
Добро утро.
Аз пак на състезание ще водя детето. А как му се спеше на милото.

# 1 084
И моето отиде на състезание. С чудна подготовка - две теми от предходни години Laughing

# 1 085
По какво е състезанието? Моето го закарах на английски. На всички ни се спи много, защото съседите ни - млади момчета, които не съм виждала от няколко дни са си оставили кученцето в коридора. Цяла нощ лаеше и кънтеше в блока, сигурно е много гладно. Друг път не е боло чак толкова истерично. Мисля да им направим забележка, освен че е непоносим шума, мисля че много мъчат животинката. И нищо не може да се направи, не можем да го нахраним, просто нищо... Някой като си вземат домашен любимец, не знам не си ли дават сметка, че трябва да са отговорни, това не е предмет.
Сега обаче закарахме колите да си сменим гумите, та поне и работата ще свършим.

# 1 086
Добро утро. За копривата да питам, как да я приготвя без да пари на ръцете?

# 1 087
С ръкавици от аптеката, имам впредвид че са тънки Simple Smile

# 1 088
  • Луната ни пази
Добро утро. За копривата да питам, как да я приготвя без да пари на ръцете?
Аз я бера в ръкавици, работя с ръкавици, докато не я "угася". Завирам вода и я попарвам. Ама за по- сигурно оставям и малко да поври. После на супа или с ориз. Слагала съм дори и топчета в копривена супа, пак става супер.

Добро утро и от мен. Днес ще е голямо чистене. В понеделник като се прибрахме, в спалнята се носеше невероятен дим. Като гъста мъгла. Комшийката отдолу си запалила печката, но явно е паднало някакво гнездо в комина и целия дим е у дома. Цяла седмица спахме в дневната, а там стоя широко разтворено. Отмириса се. Днес ще почистя стените с влажна кърпа. И ще пера, много ще пера Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ако не ми предстоеше ремонт на въпросната стая, много щях да се ядосам, но за щастие съм планувала такъв за юни- юли. Ще става стая на първокласничката. За мен ще е дневната, а хола за гости.

Иначе за днес съм планувала руло Стефани, солени мъфини (Мира е виновна Simple Smile Simple Smile Simple Smile ) и сладкиш с ябълки Simple Smile

# 1 089
  • някъде ... тук ...
Блек, великденско математическо.
Големият трябва да е отишъл вече. Дребният каза, че не са им казали в училище и няма да ходи никъде.
Днес съм се нагласила да мия прозорци. Ама още кафе пия  Simple Smile

# 1 090
Ели, и моят така казва, ама на родителската друго ни казаха, че хитруват и не се записват. Ще го питам следобеда дали саим казали специално за това.
За копривата, аз сле попарването зи я готвя още поне половин час да поври, за да се свари иначе е твърда.

# 1 091
  • на североизток от Рая

Нели, пиши и ЛС. Не е ли най-бързо?

Оооо, то не е спешно питането ми. Но исках да разбера дали е била тя днес. Видях момиче в бяла кола, което приличаше на дамата от аватара й. Исках да ми потвърди или отрече тя ли е била. Интересно ми стана. Колко ще е готино, ако се окаже, че съм я видяла и съм я разпознала в движение, в случай, че ние не се познаваме.  Grinning

Тя е била  Mr. Green Нейната кола е бяла.

Hug Ще каже тя.  Whistling

Добро утро!

Късмет на децата ви!  Peace

Хубав да е денят ви!

# 1 092
  • ту тук, ту там
Добро утро и от мен!
Аз днес съм се нагласила да ходя в Икеа, обаче още се мотая, че не знам дали ми се ходи сама, пък няма с кого! А и е събота и сигурно ще е голяма навалица. От няколко дни все отлагам и оставих за днес, без да съобразя, че е почивен ден!
А в РингМол нали направиха Практикер/Бриколаж, дали е зареден добре или е някакъв мини вариант? Преди Коледа беше само за декорация, там ни казаха, че ще отворят нормален, ама дали?!  Thinking

# 1 093
  • някъде ... тук ...
Точно определено нещо ли ще търсиш, Елени?
Ако не бях поела разни ангажименти за днес, щях да дойда с теб. В магазини за дрехи не можеш да ме натикаш, ако не е наложително, но в подобни на Икея и Бриколаж мога с часове да обикалям. А ако има начин, и да изкупя половината магазин  Crazy

# 1 094
  • Sofia
Още се търкаляме в спалнята ние. Донесох си кафенцето,шоколадово руло и мляко с какао на младежа и си пируваме  Laughing.Гледаме "Джеси". Харесвам я,особено как се облича,сладурана  Hug.
Котката налочи млякото на батко си,таааааа той се припозна като възпитател  Crazy. СтанА панаирът!
И аз малко чистене ще подхвана,ама малко. Открихме дворния сезон вече и къщната работа се увеличи  ooooh!.Котаната и тя все наредена да излиза  Rolling Eyes.

Довечера ни е светската вечер- кино и вино,ако младежът не се откаже да ходи у баба си. Туй то при мен.И една дружка ще навестя,или тя мен,по следобяда.
Спорен ден на всички и не се озорвайте с шетня и готвене!

Общи условия

Активация на акаунт