Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 929
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 125
Шаги, за съжаление не съм мяркала тази марка, дори нашенската Домлян не засичам във всички вериги, гледам да е или тя или Верея - обичам сиренето им. А сега тази изкуствена капмания на -Чех-, много ме дразни, а по принцип не се впечатлявам никак от реклами.

# 1 126
Верея е  пълен боклук,  нищо редовно няма в него.

# 1 127
Джули, сега прочетох - имат 4 магазина в София. Единия е на пазара Иван Вазов. Отивам и после ще пиша как е. За Ситово говоря Simple Smile

# 1 128
Блек, предположих, че може да имат специализирани магазини, но ние хич не сме по търсенето на конкретно нещо на конкретно място - влизаме в хипермаркета на някой МОЛ и бухаме оттам. Да, не е правилно, но сме доста безогледни в това какво ядем - стига да ни е вкусно. Та Борил, това важи в случая и със сиренето Верея Peace

# 1 129
...но сме доста безогледни в това какво ядем - стига да ни е вкусно.
Това  никак не е добре. Учудвам се да го чуя .

# 1 130
Защо да те учудва? Когато е ставало дума по темите, винаги съм изтъквала, че съм кулинарен хедонист и орторексията е нещо, изключително далеч от мен, а и от цялото семейство. Такива сме. Не е да не съм опитвала другояче, не става.

# 1 131
Мен не ме кефят татуси. А ръкав за жена -  Stop
Знам, знам, предразсъдъци, но това ми е виждането. Всеки разбира се е свободен да прави каквото иска с тялото си.

Напоследък често чета обяви за работа, в които пише, че кандидатът не трябва да има видими татуировки.

# 1 132
Ох, Борил, звучиш като анорексичка в криза.

# 1 133
Ок , Джулия, но  качеството на храненето е в основата на качеството на  здравето.  Твоя воля , прекалено си ми симпатична за да споря с теб, ако трябва да съм честен  Simple Smile
 Hug

# 1 134
  • Ямбол
Мен не ме кефят татуси. А ръкав за жена -  Stop
Знам, знам, предразсъдъци, но това ми е виждането. Всеки разбира се е свободен да прави каквото иска с тялото си.

Напоследък често чета обяви за работа, в които пише, че кандидатът не трябва да има видими татуировки.
И така трябва да бъде.

# 1 135
  • Пазете Гор
...Напоследък често чета обяви за работа, в които пише, че кандидатът не трябва да има видими татуировки.

Ясно. Ето че се досещам къде да си изрисувам етюд с нива, рало, булка с люлка под превита върба. Имам идея и за един шипок до крушата, но няма да се събере, да не се надценявам.

# 1 136
Борил, не е нужен спор, аз съзнавам, че е така Peace В настоящата работа имам колега жена, с обица на носа и веждата.  Примрънква за работата и като я попитах защо не пробва другаде каза, че като цяло е трудно, за доста желани от нея позиции обиците се оказват проблем. Но и аз смятам, че така е редно, а не като в Англия, където само с татуирано лице не са ме обслужвали.

# 1 137
  • Луната ни пази
Мен не ме кефят татуси. А ръкав за жена -  Stop
Тук съм абсолютно съгласна с Борил! С всяка дума, включително и с последното изречение. Както на мен не ми допада татуирано тяло, така и на някой друг може да не му харесва "празно" такова.

# 1 138
Щом татуса не се вижда, проблем  за мен  няма.  Ако ще целия човек  да е изрисуван.  Има истински  произведения  на изкуството.  А и това  не определя  качеството и интелекта на един човек. 

# 1 139
  • Луната ни пази
Щом татуса не се вижда, проблем  за мен  няма.  Ако ще целия човек  да е изрисуван.  Има истински  произведения  на изкуството.  А и това  не определя  качеството и интелекта на един човек. 
   bouquet И с това съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт