Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 801
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 140
  • някъде ... тук ...
Миднайт, майка ми не е в Сф. Блеккет е намерила къде имат магазини тук.

Благодаря! Малко си е времето и се получи не точно почивка, но... Друг път - повече и по-дълго.

Обиците са лесни, ако е проблем - сваляш ги лесно. Татута харесвам в умерена форма, но не на мен. Държа на болка, не е това причината. Просто не е лесно да я махнеш като ти писне  Simple Smile

# 1 141
Ръкави и аз не харесвам. Нито за мъже, нито за жени. Нямам татуси, но нямам и против някакви малки татуировки, на незабележими места. Не бих се татуирала обаче.

# 1 142
Не бих се татуирала обаче.
Съгласен. не се загрозявай.
Имам приятел, който намира татуировките по жените за перверзно-стимулиращи. Негови думи. И усещане.
Мене грам не ме кефят, нечистоплътни са ми некви. Да не се обиди сега някоя. Peace

# 1 143
Направиш ли един искаш още и още.
Абсолютно! Виках си няма повече ама сега сме решили с ММ да си татуираме нещо в чест на детето. Абе няма спирка!

# 1 144
  • Euskal Herria
Добро утро от испанско  Wink! Вече съм с чаша кафе до мен, следователно ще стана адекватна по някое време.
Тук е раят на татуировките и пиърсинга. В един от магазините все ми се струва, че маор ме обслужва. Всяка видима част от тялото е татуирана, за пиърсинга да не споменавам. И пак баските са по-умерени. В Барселона първия път буквално бях така:  Shocked Лично аз не харесвам татуси, или поне не чак такова изрисуване. И все си мисля как на стари години кожата ще повехне, ще се сбръчка и тогава татусът става... Аз не бих си направила татуировка, щерката по едно време беше пощуряла. Засега отложи плановете  Grinning.
Скрит текст:
Небето на Билбао, мигове преди слънцето да се скрие

# 1 145

Нели, пиши и ЛС. Не е ли най-бързо?

Оооо, то не е спешно питането ми. Но исках да разбера дали е била тя днес. Видях момиче в бяла кола, което приличаше на дамата от аватара й. Исках да ми потвърди или отрече тя ли е била. Интересно ми стана. Колко ще е готино, ако се окаже, че съм я видяла и съм я разпознала в движение, в случай, че ние не се познаваме.  Grinning

Тя е била  Mr. Green Нейната кола е бяла.

Hug Ще каже тя.  Whistling

Добро утро!

Късмет на децата ви!  Peace

Хубав да е денят ви!

Нели, възможно е да съм била аз. С бяло Punto съм и вчера доста обикалях  Simple Smile Къде ме засече, че да сме сигурни, че съм била аз?

Татуировки обожавам. По себе си вече съм татуирала 6, а идеи имам за поне още  60  Laughing Ръкав съм искала страшно много, просто не ми харесва как стои когато облечеш рокля. Пиърсинг само на носа съм нямала, там никога не ми е харесвало. Обеците на езика и на пъпа още си стоят, не смятам и да ги махам скоро.

# 1 146
Миналата зима си направих първата татуировка. На гръбнака - имах белег от операция за покриване в основата (препоръка от доктора  Laughing ) . Много си я харесвам, не боля. Имам идея за още, но ще е след сватбата. Моята се вижда само ако аз реша. Работата ми е такава, че не бих била добре приета с видими татуировки, но уважавам всеки избор. Пиърсинг имам на пъпа от ученичка, не смятам да го  махам.

# 1 147
Аз имам само белег секцио Simple Smile

# 1 148
Аз имам само белег секцио Simple Smile

Може да се скрие  Laughing.
Като ми прави смяна на превръзката, лекаря ми казва "Ее, така съм те зашил, че няма да остане белег. Ако все пак остане, направи си татуировка." И аз какво да правя - слушам  Laughing Не, че ми беше толкова грозен белега, просто си бях решила.

# 1 149
  • Euskal Herria
Ето, личи се, че съм дърта консерва  Joy Joy Joy
По наше време не се гледаше с добро око на татуираните и това се насаждаше на младото поколение. В годините след `89 много ценности се смениха, рухнаха табута.
Наистина за някои професии е недопустимо видими татуси. Няма да забравя как веднъж на практика при нас дойде един студент - със скъсани дънки, множество метални гривни, кожени с шипове; татуси, пиърсинг. Хлапетата бяха втрещени, не откъсваха очи от него.

# 1 150
Не, че ми беше толкова грозен белега, просто си бях решила.

Просто си си търсила оправдание, мен ако питаш  Flutter

# 1 151
Не, не бих, то моето е като драскотина, почти не личи. Peace

# 1 152
Прибрах се от лекции, много ми е уморено, но още не съм пила кафе, сигурно затова. Снощи купих половин кг. спанак и сега го оползотворявам - снощи беше сотиран за гарнитурата към сьомгата, сутринта на смути, сега мисля на суфле да го направя, но чак към 3, че мъжът ми няма да обядва, защото ще ритат след малко.

Утре мислех да почивам, но пак ще ходя до университета, някакъв тест щяло да има. Хубавото е, че като се прибрах милото ми всичко беше изчистил и подредил - дрехи, прахосмукачки, подреждане, тераса мил, за мен само пералните са останали, но това ми е любимо - да пия кафе и да чакам пералня след пералня, хич не ми пречи  Flutter

А през нощта сънувах сън, че го изоставих, за да купонясвам, бях на някаква Нова година, изкарах си супер, после ми стана мъчно и реших да се събираме, той дойде... само за да ми каже, че си срещнал любовта на живота и много съжалявал. Толкова самотна и смазана се почувствах, че се събудих с рев  Crazy

А за татусите - аз също не ги харесвам, на ръкави пък съвсем. Но важното е всеки индивидуално какво харесва  Wink - това и прави!

# 1 153
Пиърсинг на пъпа изглежда добре само ако жената има стегнат корем. Виждала съм пълничко момиче с бая изскочило коремче и обеца. Ами не стоеше добре.
Обеци нямам никъде, само на ушите. Преди няколко години за кратко си сложих и малка обеца на носа. Под малка разбирайте наистина миниатюрна, не халка. Отиваше ми, тъй като имам малък и хубав нос. Но започна да пада и я махнах.

# 1 154
Е,да,на муцунка като на Риана ми харесва да. Peace

Общи условия

Активация на акаунт