Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 849
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Добро утро.Мъжът ми отиде да се рисува и много ме е яд.Скоро иаз трябва,че се занемарих нещо LaughingИначе ще обикалям с детето ако не завали евентуално.

# 1 111
Ооо, не....."Куркума" изключително му подхожда....никакво сменяне. Simple Smile

Изчистих, изпрах....облякох и децата. Остана и себе си да облека и излизаме на разходка. При нас духа, но предполагам към центъра няма да е така.

# 1 112
Миднайт, колко боли татуирането? Има ли начин да се избегне болката?

# 1 113
  • някъде ... тук ...
Нели, не мога да го обясня, но си е диалект - мекичък, с изяждане на някои букви  Simple Smile
Рядко си идвам, но децата лятото изкарват по месец при баба и дядо  Simple Smile

# 1 114
  • София
Миднайт, колко боли татуирането? Има ли начин да се избегне болката?

Ще си позволя да отговоря вместо Миднайт 
Ако много го искаш,не боли.Миналата седмица си направих третата,отзад на плешката,болката мога да я сравня с драскане.Това е.Единствения начин да се избегне болката е да джаснеш едно питие преди това,но болката е абсолютна търпима,няма нужда да я избягваш.Разбира се,основни фактори са местоположението и големината.

# 1 115
  • София
Зависи от прага ти на болка.Аз и като бях бременна си правих.Боли по гръбнака като опира по костта,но то не е постоянно и се търпи,не много приятно е и запълването,но не е болка за умиране щом имаш желание Mr. GreenПо ребра,отвътре на краката,ръцете е малко по ,но пак е до човек.

# 1 116
Бллагодаря, Диди!
Аз още не знам искам ли или не татус и какъв та се самооправдавам с болката.

# 1 117
  • Луната ни пази
За мляко се сетих че говорехте вчера, бих препоръчала  млеката на Вършец. Имат фирмени магазини, мъжа ми купува от известно време от тях и са добри. Киселото се разваля в хладилника за три дни.
По този повод пак ще ви препоръчам Ситово, ако го намерите. И киселото мляко, и сиренето, и изварата... всичко им е супер. Плесенясва (което за мен е гаранция, че съдържа бацила Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile ). Знам, че в четириъгълника Силистра, Шумен, Добрич и Варна има. Сигурно и в Русе.

# 1 118
  • София
Направиш ли един искаш още и още.Е не някакви цвъканици разбира се. LaughingАз вземам сирене Ситово ,мляко не съм и мноог се харесва.

# 1 119
  • някъде ... тук ...
Майка ми купува сирене и мляко за закваска на Ситово. От нея го знам отдавна.

# 1 120
  • София
ЕлиТ много добра разходка сте направили,браво.А мляко от кой магазин,че при нас не съм виждала?

# 1 121
  • София
Направиш ли един искаш още и още.Е не някакви цвъканици разбира се.

Абсолютно верно е това.Няма спирка...още не ми е зараснала тая и вече в главата ми е следващия проект  Laughing.Това му е най-лошото на татуирането...Така си мечтая за едно ръкавче,ама пусти предразсъдъци...

# 1 122
  • София
Аз ще правя на лявата ръка  ръкав,дясната не става Mr. GreenИзлизам ,че малкия ме подлуди.

# 1 123
Направих една и за друга не искам и да чуя. Болката е напълно поносима, като го казвам, опитвайки се да се абстрахирам от индивидуалния праг на болка при всеки.
Нинчеее Joy И тъжни неща да разкажеш, пак съумяваш да предизвикаш усмивка, ей Heart Eyes

# 1 124
Мен не ме кефят татуси. А ръкав за жена -  Stop
Знам, знам, предразсъдъци, но това ми е виждането. Всеки разбира се е свободен да прави каквото иска с тялото си.

Общи условия

Активация на акаунт