Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 826
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Euskal Herria
Виждала съм да продават ръкави-татуировки. Едните бяха като лепенки (ваденки), а другите - от някаква много тънка еластична материя. Отделно имаше стелажи с различни секции - обици за пъп, за нос, за уши, за вежда; пръстени за крака, за ръцете... Ама тук нали това е на почит, разнообразието е голямо.

# 1 156
В Испания ли това?

# 1 157
  • Euskal Herria
Да.

# 1 158
Синът ми само изчака да стане на 18 и си направи огромен татус, сигурно е около 15/20  см. Като го питах за какво му е тази грозотия, каза, че много му харесва, а и е на горната част на бедрото, и нямало да му попречи да стане президент  Joy
А преди 2 години бяхме на море, той отиде за няколко дни при приятели в съседно градче, и ми праща снимка на цялата си ръка татуирана, и врата също. Аз изпаднах в истерия, докато негови приятели не ми казаха, че били ръкави от плат.

# 1 159
Представям си секс с татуиран латинос, як  секс обаче. Ммм, и да ми говори много, на испански Embarassed

# 1 160
  • Euskal Herria
Представям си секс с татуиран латинос, як  секс обаче. Ммм, и да ми говори много, на испански Embarassed
За говоренето е 100% сигурно. Не млъкват, като латерни са  Joy Joy Joy
За останалото... мъжът ми е българин и не е латинос  Joy Joy Joy.

# 1 161
Имам татуировка, която ми е втръснала до смърт. Не че е грозна или деформирана, просто ми омръзна. Предполагам, че ако я махна, ще остане кофти белег, така че засега няма да се разделям с нея.

# 1 162
Оф,  Яна, направо се пролетно размечтах Simple Smile Simple Smile. Много обичам да ми говорят.

# 1 163
Миналата зима си направих първата татуировка. На гръбнака - имах белег от операция за покриване в основата (препоръка от доктора  Laughing ) . Много си я харесвам, не боля. Имам идея за още, но ще е след сватбата. Моята се вижда само ако аз реша. Работата ми е такава, че не бих била добре приета с видими татуировки, но уважавам всеки избор. Пиърсинг имам на пъпа от ученичка, не смятам да го  махам.
И моята е по подобни причини - прикриване на белег и то на скришно място. Иначе едва ли бих направила, не ме влече. Ииии, скоро ще си булка Heart Eyes И ти май майска, като мен? Задуха неприятно, а така ми се ходи на пикник на чуйпетловско или боснешко, детето да тича, да бере жълтурчета, да си опна одеалцето...
Яна, не помня писала ли си, прибирате ли се до България? Пак се сетих за къщата ти, градинката и се размечтах Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 13:49 от Julia_21

# 1 164
  • София
Ето ги магазините ная Ситово http://www.mandrasitovo.com/stores/ Не съм пробвала нищо тяхно, но ще се поправя.... макар че не са ми никак близо и ще трябва да направя специална разходка до някой от тях.
Прибрахме се преди малко с голямото момче от състезание. Не е решил една задача..... лошото е, че и аз не разбирам условието и не мога да я реша Blush
Наскоро се виждахме с приятели - програмистчета. Ей, това съвременните програмисти са татуирани от врата до петите.... като членове на някоя гансерска групировка бяха всичките Laughing

# 1 165
Ако мога бих се изрисувала цялата. Ама то семейно сме си на такава вълна. Майка ми за 40-тия си рожден ден си направи огромен красив татус на гърба. Брат ми е целия нашарен. Та мойте са направо минита сравнение с техните. ММ има само една ама е стабилна  Laughing

# 1 166
  • Euskal Herria
Ша, само да улучиш правилния латинос. Че на външен вид понякога не можеш да разбереш от кой бряг са  Joy. По време на Семана Гранде - през август представителите на гей и лесбо общностите издигат големи барове на улицата. Такава атракция са - танци, спектакли, докато обслужват клиентите. Събират много публика. По време на гей парада в Каско Виехо (стария квартал на Билбао) множество ресторантчета и барове приютяват празнуващите. Случайно улучихме тая фиеста и минавайки през тълпите, щерката се смее и вика: "Мамо, внимавай да не  си харесат тате и да го загубим тук".

# 1 167
Аз имам много малка татуировка на плешката, исках и още, но удъртях  Grinning.
Харесвам някои татуировки, ръкави по-скоро не. Тук е мания някаква и почти всеки втори е татуиран. Вече спря да ми прави впечатление.
Бела, тук е много модерно да си татуират имената на децата и датата на раждане от вътрешната страна на ръката  Grinning.
Някъде четах, че след 20 години ще гледаме баби и дядовци с набръчкани татуировки и без никакви косми заради фотоепилацията  Joy.
Да се оплача - качила съм някакви кила Sad. Днес обаче свалих поне две,защото редих ламинат с една приятелка. Не си чувствам краката, но беше много гот, когато приключихме.
Ох, Яна  Joy

# 1 168
Еее, стига дее.
Но като се замисля, жалко за мъже като Рики Мартин , примерно Tired

# 1 169
Аз леко не схващам подбудите за поголовно татуиране.
Още повече  за изписване на имена  и рождени  дати на децата. Навява ми асоциации на некролог.

Общи условия

Активация на акаунт