Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 905
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 185
Лина, честита дъщеричка. Пожелавам здраве на цялото семейство  Hug

Отивам да ви чета, че два дена хич ме няма никаква  Crazy

# 1 186
Ооо, аз съм запланувала купуването на една джаджа за прозорци - миналата година я бях купила, но не работеше, а беше последна бройка. Даже и на колежката ще взема, и тогава ще си ги измия  Naughty

# 1 187
Честита втора рожба, Лина! Да ви е жива и здрава Мариана/много хубаво име/. Много щастие и усмивки да носи на цялото семейство! Hug

# 1 188
  • Euskal Herria
Джулка, извинявай, върнах се да дочета  Embarassed. Веднъж годишно се прибираме, когато е отпуската на моя мъж. Не държим непременно да е през лятото, тук си имаме и планина, и океан. Просто искаме само да се видим с близки, роднини и приятели, а времето все е недостатъчно. Предпочитам през септември да сме си в България.
Да оздравяваш! Дано да е нещо леко и бързо да отшумява.

# 1 189
 За времето си права - моята приятелка "американката" като се прибере такъв гастрол почва - че и в други градове, голяма рода са, и се прибира буквално изтощена и отслабнала, но пък страхотно заредена. Още я друса жестоко носталгията, 2008-ма замина Rolling Eyes Онзи ден и пратих снимки на Балкана, да и стане хубаво на душата. Айде, скри се слънцето - Янче, прати малко топличко насам  Hug

# 1 190
Лина, честито! Да сте живи и здрави, а на теб бързо възстановяване!

Джулка, да оздравяваш! Аз вчера бях със зверско главоболие и температура, днес ми няма нищо... Какво беше това не разбрах  newsm78

Днес съм решила да мързелувам. Само една манджа ще сготвя. Мъжо ще ходи да играе футбол, така че утре ще се чисти. Не мога да го лиша от това удоволствие  Laughing. Тази година за грандиозното чистене преди сватбите съм решила да извикам фирма. Не ми се занимава с триене и бърсане. Само ще си боядисам сама кухнята, това ми доставя удоволствие.

# 1 191
  • Варна
Ооо, аз съм запланувала купуването на една джаджа за прозорци - миналата година я бях купила, но не работеше, а беше последна бройка. Даже и на колежката ще взема, и тогава ще си ги измия  Naughty
Каква е тази джаджа?
Аз имам обикновена дръжка, с накрайник. С едната страна на накрайника търкам, с другата-обирам.
Но всъщност там, където стигам без проблем, предпочитам с препарата и парцал. Някой път и с вестник.

# 1 192
Лина,  Hug честито. Да ви е жива и здрава.

# 1 193
Даун, щях да ти казвам относно татусите: от вътрешната страна на ръката ще правя годината на създаването на Боте Пд и ще станат много цифри. Ще си татуирам само първата буква, но се колебая къде.

# 1 194
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит нов член на семейството ви, Лина! Честит ни още един чисто нов човек на Земята!
Да расте здрава, силна и щастлива малката красавица с перфектни мерки!
На теб бързо възстановяване желая!

Като се заговорихме за татуировки, пиърсинг и прочие красоти, имам един-два въпроса.

Първо да кажа, че чуждите татуировки не ме притесняват изобщо - все ми е едно кой, къде, какво си е изрисувал.
Второ, баби и дядовци със сбръчкани татуси могат да се видят доволно и сега по курортите - татуировките не са от вчера, особено по белия свят. Много повече обаче са с разпънати татуси - дотолкова, че не можеш да се досетиш какво толкова е вълнувало бабата на младини, та го е увековечила върху тялото си. Деформирани са, поради естествените изменения при остаряването на кожата и тялото.

Въпросите ми са следните: защо се слага обеца на езика - явно не е за красота, щото не се вижда.
И другият: какво точно  са флешовете. Гледам на ушите - ами и това явно не е за красота, защото не изглежда красиво.

Струва ми се, че човек трябва много да внимава с решения за цял живот. (знам, че е много трудно да се махне татуировка). Как може да си сигурен, че цял живот ще ти харесва едно и също нещо newsm78

А на Куркума ще кажа: не се  лишавай от шипковия храст, Куркума. Ще седи много красиво на фона на млада зелена нива - дребните червени капчици на шипките много ще освежат картинката, а и ще придадат нежност и романтичен ореол на булката и ще контрастират с финеса си на грубата първичност на ралото.  

И нещо смешно: едно познато момиче искало да си татуира името на любимия и датата на запонанството им. Татуировчикът й казал да си помисли, защото може да се раздели с него и тогава - какво? А тя казала: ами ще сложим тогава тиренце и ще напишете датата на скъсването.
Ами няма ли да прилича на некролог newsm78 поколебал се човекът.
Забравих какво останало в крайна сметка от първоначалната идея. (Подсетих се за тази случка покрай това, че някой спомена думата "некролог".)

# 1 195
  • София
честито бебенце много да сте здрави и да е спокойна малката принцеса.Тия Ситово да вземат в Младост да отворят един магазин излагат се Mr. Green.Аз имах пиърсинг на веждата ама го махнах ,че нещо ми забра след 2 години и сега се чудя пак да го сложа може би.Аз ръкав ще правя да крия белези главно. LaughingНие с мъжът ми вместо халки първо си разменихме татуировки.

# 1 196
Хмм....това с ''криенето'' на белези с татуировки  ми е супер  странно. Да не говорим  че може да бъде и опасно.

Вчера гледам  едно момиче около 7-8 клас с пиърсинг на устната. Много  грозно и  неприятно. Явно съм консерва, но тези моди и не знам си каква ''култура'' хич не ми допадат.

# 1 197
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Относно сиренето - на нашия пазар има и Ситово, и Вършец, и Алфатар. Най-много ми харесва Алфатар на мен.
Сиренето и то е въпрос на вкус, като всичко останало. Аз, например, не обичам сиренето да ми киселее, а някои хора харесват точно такова. Аз обичам сиренето да е твърдо, гладко (без дупки) и като го режеш, да не се троши. И да може да седи в саламура, защото не обичам да е много солено. Алфатар е точно такова и много поддържат качеството, което ми харесва. Не веднъж да е такова, а  друг път - съвсем друго. И млякото им е много хубаво, а прясното направо на поляна си мирише.

# 1 198
Майка ми най-откровено си ги нарича първобитна история - и обеците и татусите, връщали сме се към племенните традиции. И е права, и аз съм от консервите. Тя дори обици няма, тоест дупки на ушите. За другите не знам, моят белег реших да покрия, не само заради физическо неразположение, а заради душевния дискомфорт и кошмарни спомени, който ми носеше. Заради тази операция замалко да загубя 17-грамовото си бебе. На Ени дори уши не съм дупчила, ако някога, тя пожелае.
Светълчо, за пиърсингите не знам, секси били, целувката нам'ква била...Но флешовете са нещо у-жас-но.

# 1 199
  • София
Странно е ,но като имаш белег на видимо място повечето от масата зяпа без да се усеща половината те разпитва от какво и как и като им кажеш цъкат и и охкат.Писнало ми е от съпричастност.Другата за жалост не мога да я нашаря толкова е  неприлична на нормална ръка,че нося ръкавица до лакътя по същата причина,иначе не ми пука,но зяпането ме убива просто. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт