Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 029
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 200
Да се включа за млечните продукти Simple Smile

Кисело мляко - Родопчанка. Пробвайте го! Има го в Кауфланд, може би и другаде. Кисело е Simple Smile и въобще... много мяза на истинско.

Спрямо на Данон произведенията бях като рицар-кръстоносец: Влизам в  магазин, виждам само Данон и На баба, Активия... и си излизам.
Казах си - добре, всички напоследък са такива. Но все пак ги избягвам...

Ям си Елена и, ако намеря, Родопчанка. Някой беше писал, че киселият вкус му е странен, като изкуствено добавен. На мен не ми е... Когато се прибираме след лятната почивка и съм правила домашно кисело мляко, всичките ми са безвкусни и некисели... Инак купувам всякакво кисело мляко за в салати. Нискомаслено и аз не купувам, четох преди година-две за тях.
Абе най-хубаво си е домашно, ако човек има време.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 14:57 от Vasilene

# 1 201
Линааааа, честито бебче! Пожелавам ви много здраве и бъдете мноооого щастливи!

Татуировки не харесвам за себе си и никога не бих си направила. Ето това е нещо, за което мога да кажа никога.

А на другите хора не ги забелязвам. До толкова нямам отношение към тях, че ги регистрирам само като някакви тъмни петна и изобщо не се вглеждам.

Аз наистина съм много кисела за ръката. Пих и днес, и вчера обезболяващо. Следващият път ако е прекалил, няма да го пусна на площадката. Да я заобиколи и толкова. А всички го свалят, защото стълбите са толкова стръмни, че ако падне ще си разбие мозъка. Хем за него им е жал, хем за ужас на всички ще вземе да се пречука  Crossing Arms особено на децата. Муцкова му работа.

Добре, че си имах готини гости та се разведрих. Много мразя да ме боли нещо  Confused

Чувам мишката. Чаках да се уверя. В понеделник съм за капан.

Куркума, татуирай си нещо героично, мен ако питаш. Битката при Ахелой да речем, барабар с реката, ама га е пълноводна  Flutter

# 1 202
  • София
Лина, честита същеричка! Да расте здрава и много щастлива!

светалчо, все едно описа сиренето, което аз харесвам. Сега ще издиря къде има и магазини на Алфатар.
Ще започна вече да си записвам къде за какво трябва да отида, че забравям Rolling Eyes

# 1 203
  • София
Една колега имаха мишка и редовно измъкваше сникърса от чантата или там от този род каквото е сложила много се смеех Laughing

# 1 204
Ооо, аз съм запланувала купуването на една джаджа за прозорци - миналата година я бях купила, но не работеше, а беше последна бройка. Даже и на колежката ще взема, и тогава ще си ги измия  Naughty
Каква е тази джаджа?
Аз имам обикновена дръжка, с накрайник. С едната страна на накрайника търкам, с другата-обирам.
Но всъщност там, където стигам без проблем, предпочитам с препарата и парцал. Някой път и с вестник.

С тази ще трябва да стигнеш навсякъде, от Лидл е, на батерия. Това, което успях да почистя с развалената ми хареса, ако не ще я върна. Изсмуква с вакум мръсната вода и така лъска. А отвън ги ми е мъжът ми, аз съм чадо раснало в къща, никакъв шанс да се кача на стол/стълба на терасата на 7 етаж да мия стъкла, правила съм го - мих и ревах, ама с глас ревах. Ей сега простирах и гледам навътре, а погледна надолу ми се завива свят. Искам да слизам на ниско, не ми понася във въздуха  Laughing

# 1 205
  • Ямбол
Лина, най-после се появи. Честита ви дъщеричка. Да сте живи и здрави.
Разкажи после, ако искаш.

За татуировките и аз мога да кажа никога. Имам свободолюбива натура и това би ми било ограничение. Не мога да си представя, че ще съм цял живот с едно и също нещо. Не е за мен.

# 1 206
Даун, щях да ти казвам относно татусите: от вътрешната страна на ръката ще правя годината на създаването на Боте Пд и ще станат много цифри. Ще си татуирам само първата буква, но се колебая къде.
Татуирай се докато си млада, но наистина и помисли за работа и остаряване. Много е грозно татуировка, която се вижда винаги и набръчкана кожа.
На мен ми харесват по дължината на гръбнака, а и там не се сбръчква кой знае колко кожата.

# 1 207

Аз наистина съм много кисела за ръката. Пих и днес, и вчера обезболяващо. Следващият път ако е прекалил, няма да го пусна на площадката. Да я заобиколи и толкова. А всички го свалят, защото стълбите са толкова стръмни, че ако падне ще си разбие мозъка. Хем за него им е жал, хем за ужас на всички ще вземе да се пречука  Crossing Arms особено на децата. Муцкова му работа.

Добре, че си имах готини гости та се разведрих. Много мразя да ме боли нещо  Confused

Здрасти Нино! И аз съм водолей Simple Smile
Познато ми е това с носенето, което пишеш за Муцко Simple Smile

Имахме преди 3-4 години един случай, моят син беше много малък. И един наш познат се беше напил вечерта на детската площадка и седнал на един капак на шахта. Всички го познаваме.
Говорим си с един татко и минаваме покрай площадката, аз спирам да видя приятеля ни, защото някой трябва да го прибере. А таткото тактично прави някакви маневри, за да ни отдалечи от него - не го познаваше. Но аз - не, не мърдам. И накрая той каза "по-добре да се махнем оттук".
Обясних му, че по-скоро ще заведем нашия човек до вкъщи Simple Smile
Съчувствам ти за ръката...

# 1 208
И аз не бих си направила никога татуировка, нито пиърсинг.

Нино, какво ти е на ръката? Hug

# 1 209
  • София
Моята едната е по целия гръбнак и настрани малко,за жалост цял гръб вече не мога Mr. Green

# 1 210
Гледайте Нова!

Аз лично не мога да разбера тези хора, не мога!

# 1 211
Какво дават по Нова?
Аз съм на работа все още.

# 1 212
  • София
Какво дават по Нова?
И аз искам да разкажете. Не мога да си пусна телевизора сега, защото държа камшика и тормозя детето да пише съчинение

# 1 213
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Малки момиченца, участващи в конкурси за красота.

# 1 214
Какво дават по Нова?

Правиха си експеримент до къде могат да стигнат родителите, за да участват децата им в реклама. Представиха се за ПР агенция, щели да снимат за голяма марка. Можело ли детето да изкара 20-тина минути по къси панталонки навън (-10 градуса), за да снимат - може. Може ли на някакви току-що проходили да им запалят огън в ринг и те да седят вътре - може. А да ги разпънат на кръст, вързани и отдолу кучета - ми можело, що не. В ковчег да ги сложат.... абе е такива неща. Важното е да са по телевизията.

А сега темата е за детските конкурси на красота - оформяли децата като характер казва една госпожа сега. Постоянно имала конкурси малката, нещо страшно било, ама иначе нямало проблеми с училище, то и заради спортните танци отсъствала, но нямала проблеми, само дето били страшно натоварени.

Общи условия

Активация на акаунт